Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

hasacz, nieważne jak wygląda, ważne jak się czuje :P

kapseicyna, nic więcej, masz wszystko czego mi obecnie do szczęścia potrzeba :P:D

Saiga, ok to ja sobie "pożyczę" taki jeden malutki grzejniczek :P

-- 06 lut 2013, 23:56 --

anonus, to dobrze, że nie palisz i nie będziesz :great: ale wiesz, nigdy nie mów nigdy ;)

-- 06 lut 2013, 23:56 --

w ogole co Wy tacy mili dzisiaj, o moje zdrowie sie martwia, piece, fajki, żarcie oferują :roll::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, I próbuj być tu miły,to będą węszyć podstęp,ludzka mentalność :roll:

Ale jeśli tak tego chcesz...

Do garów :mrgreen: !

A z grzejnikiem to na twoje ryzyko :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, wlasnje teraz mowie: nigdy ;)

Poza tym ja mam w domu kupe batonow goralkow orzechowych, wafle ryzowe zarowno z musli jak i slonecznikiem, babeczki i jogurty. A i jeszcze wafelki kokosowe :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nie węszę podstępu, tylko tak zauważyłam :P po prostu przyzwyczaiłam się do czegoś innego :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nameless, dzisiaj usłyszałam, ze moje fajki wal.ą gruzem z budowy :roll::D

i tak w ogóle proszę mnie nie "rwać", co? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To mówię - Do garów bo WIFI w piekarniku wyłączę :mrgreen: !

A rwać to ja mogę chwasty z ogródka którego nie mam i który gówno mnie obchodzi : D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, eee, idę sie odchudzać :P

-- 07 lut 2013, 00:04 --

Nameless, czerwone nevadki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, ależ dziękuję, Ty też :P

Nameless, co Wy wszyscy od nich chcecie :P

-- 07 lut 2013, 00:07 --

anonus, też nie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.