Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, idę :P nie wiem, gdzie mój brat, pewnie poszedł szukać czegoś do jedzenia jak to on :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, już to raz zrobiłam, wystarczy :P upoluję coś w czasie biegu i przetrwam :P:D

Saiga, siema :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jestem jestem, na chwile od komputera odejśc nie można :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Odpowiadając na 1 pytanie - przypadek, brak szczególnego powodu.

na 2 - tak,jeszcze tam wpadnę z oceną :P

Snejana, Każdy nołlajf zawsze czujny.

Ja przed godziną skończyłem bzdurną robotę którą biorę z pracy by więcej pieniądza dorobić :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nie wolno mi wierzyc w przypadki ("The Dark Knight Rises",huh? :P )

-- 06 lut 2013, 01:02 --

Saiga, pamietam, ze kiedys jak zaczynalem tu pisac to z poczatku myslalem, ze jestes kobieta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, prawie wszystkie 8)

Saiga, nieee, ja mam zamiar jutro zjesc zdrowe 5 posiłków, w normalnych porcjach i porach, trzymaj kciuki ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Nick na "A" tylko mi się kończy,a co ja poradzę że czerwoni nazwali tą strzelbe tak a nie inaczej :P

Snejana, Trzymam.

Ale dieta to coś,co od lat mi nie wychodzi,czy nawet racjonalne zdrowe odżywianie :P

Jednak - powodzenia :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, nie, bo jeszcze ze mnie paker wyjdzie :P

Saiga, jedzenie to przyjemność, nie żałuj se, a co :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.