Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, no to nie martw się o dziewczyny, na pewno jakaś znajdziesz. Może nawet do osiemnastki jakąś znajdziesz :) Ta z taekwondo byłaby odpowiednia, jakbyś miał pasy :P

-- 04 lut 2013, 22:33 --

Saiga, to nie hebrajski :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, ciezko ja jakos uchwycic, bo ma kare na kompa, komorke a tak to zostaja treningi. Dzis jako jedyny zauwazylem, ze cos zmienila w wygladzie. Myslisz, ze laski lubia jak widzi sie takie rzeczy?:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Lepsze to niż kijowe poradniki podrywu po 12 zł

Ale i tak tekst który jest uniwersalnym podrywem i zawsze działa

[videoyoutube=SajgQ9fBKTM][/videoyoutube]

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, nie jestem podrywaczem, nie zostanę twoim mentorem. Jak mi się podobała jakaś dziewczyna to ją adorowałem, a potem zapraszam na obiad, czy kolacje, czy jakieś kino/teatr, albo koncert, jak się już zgodziła to potem tylko z górki. Pamiętaj Gadka jest najważniejsza, a i pamiętaj, żeby słuchać kobietę, najlepiej jak pokażesz swoje zainteresowanie tym co mówi- patrz jej w oczy, jak się będzie krępować czy wstydzić to znaczy ze jej się podoba i jest twoja!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, po coś tu przylazł, spokój był :P

i w ogole ma juz brat 4 głosy, wygrywa ze mną :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, oczywiscie, ze leniuszek. Przekonamy sie czy bedziesz biegac, czy nie jsk bedzie dobra pogoda, oj przekonamy :P

kapseicyna, niby podrywaczem nie jestes, ale i tak masz wieksze doswiadczenie niz ja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, słuchaj, pobiegnę na morze i z powrotem :P

-- 05 lut 2013, 00:01 --

Tomcio Nerwica, koniec mojego spokoju :P ja w ogóle nie wiem, kto na brata głosuje :P mecz brat oglądał i ja nic nie wiedziałam? :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, tere fere :P co Wy tak we mnie nie wierzycie? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, żeby brat miał wiecej głosów niż ja, we łbie się nie mieści :P to po co brat oglądał jak był nieciekawy? :evil:

anonus, mam nadzieję ;)

kapseicyna, maratończykiem już byłam, nuuuda to była straszna... biegniesz tylko i biegniesz... i konca nie widac :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, nie narzekam :lol: żartowałam, biegam to ja tylko jak mi tramwaj ucieka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.