Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

trzeba żyć cokolwiek by nie było

jakieś takie pozytywne dziś fluidy wyczuwam na forum :D ale może tylko mi się wydaje :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dogomaniaczka, chciałam nawet dzisiaj, ale nie było żadnego ładnego obrazka :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, no to specjalnie było :D a zreszta zwróciles uwagę, że ludzię z Krakowa i okolic często nie wymawiają "trz" np. "trzecia" patrzeć", tylko "czecia", "paczeć" itp ? :D to podobno taka bardzo nasza charakterystyczna rzecz, bo raz w Łodzi poznali od razu, ze jestem z Krakowa po tym jak mówię :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Wiem że specjalnie, aż tak denny nie jestem :roll: (wiem,patrząc przez pryzmat mojego żywota można odnieść takie wrażenie)

Zaś samo zagadnienie,to chyba ogólnie na południu jest że tego "T" nie wymawiamy zbyt wyraźnie.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ale ja musiałam zaznaczyć, że to specjalnie, bo jeszcze brat przylezie i mi bedzie znowu wypominał, że błędy robię :P

Czeba Ci przyznać rację z tym "T" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, Zwróć uwagę kiedyś, czy mówisz wyraźnie "trzy,trzecia,trzynaście" itp, czy też "czecia,czy,czynaście" itd

Snejana, I tak ci wypomni

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.