Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

a nie jak ogladniesz to ok , w porzadku tey chyba lece spac, wczyoraj zasnelm bey tabsa , ostatnio jakos nawet mi sie udalo spac , to chyba przez ten bol glowy,

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i ze spania nici, na razie na oknem grzmi i leje ,ale ciepło w sumie , nawet spoko jeśłi idzie o pogodę,

mam za to atak płaczu i tęsknoty

-- 21 cze 2012, 02:32 --

no znowu nikogo nie ma to jednak chyba próbuje spac :bezradny:

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A bohdana zbanowali bo znów komuś opracował sposób na samobójstwo .

Z tego co mi wiadomo, to tym razem już nie opracował, a jedynie zwrócił uwagę, że do tego celu nie używa się leków hepatotoksycznych, a medykamentów z pewnej wiadomej szerokiej grupy substancji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, To strzelnica myśliwska...

powiedzmy sobie, że broń czarnoprochowa - to nie moja bajka, za dużo "srania" z tym (dozwolone bez zezwolenia,brat się bawi tego typu rzeczami).

celność...taaa...dość kiepsko, jako istota beznadziejna we wszystkim,tak i tu jestem daremny :mrgreen: , chodziło o sam fakt by sobie postrzelać : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja powiem cześc i dobranoc i spadam juz naprawde na maśc do oka , bo już cczas i moze mi serialik zaskoczy a jak nie to radyjko na pewno, tylko na dwojce teraz leci takak muzyka ,która we mnie pokłady smutku otwiera i pomyśłec ,ze kiedyś uwielbiałam to słuchac a teraz chociaz piekne smutek to zabiera

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, Niedługo sam sprawdzę swoją celność , tylko że z wiatrówką , a chciałbym dostać prawdziwą broń i wyjechać za ocean na samobójcza misje powstrzymania zombie killer.gif

halenore, Co się stało ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, W polsce by dostać broń,musisz zostać 2 razy zabity podczas porwania,3 razy zakopany żywcem, i twoja rodzina włącznie z tobą przynajmniej raz wylecieć w powietrze,wtedy możliwe jest dostanie broni :mrgreen: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, W polsce by dostać broń,musisz zostać 2 razy zabity podczas porwania,3 razy zakopany żywcem, i twoja rodzina włącznie z tobą przynajmniej raz wylecieć w powietrze,wtedy możliwe jest dostanie broni :mrgreen: .

Jest roboty :lol:

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.