Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

tahela, mi akurat zadziałał, odśwież stronę.

INSTRUKCJA:

1. Wyskakujące okienko (czy chcesz użyć aplikacji) -> kliknij [run]

2. Drugie wyskakujące okienko (pytanie o szyfrowanie połaczenia) -> kliknij [no]

3. Odczekaj kilka chwil

Jem curly orzeszkowe, popijam colą i palę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chory,

sęk w tym że klika na jedno i drugie i lipa

-- 04 maja 2012, 02:26 --

chory,

mozesz mi podesłac linka z wtyczka ,dano nie byłam na czacie i jestem zdziwona ,ze przestał działac, jak daję na biegnij nic sie nie dzieje, jak daje na szyfrowane też nic

-- 04 maja 2012, 02:27 --

na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chory,

w sumie szukam tej wtyczki ,ale nie chce mi jej znaleźć , więc chyba nie porozmawiamy na chacie, to znaczy czacie

-- 04 maja 2012, 02:34 --

chory,

nie denerwuj mnie z tym kiczem, ja rozumiem jak cos trzyma poziom,ale kabret mnie cieszy jak to jest kabaret,gorzej jak sie to zaczyna powaznie traktować bo wtedy to nie jest nawet śmieszne tylko staje sie karykaturą, ale to moje zdanie masz prawo do swojego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism,

ja sobie robię odkąd pamietam a jednak mam znajomych czasem to sie dziwie ,ze sie jeszcze do mnie odzywają, nie otwieram drzwi, nie odbieram telefonów, wygłaszam swoje zdania bez zająkiecia w temacie i wale czesto zbyt prosto z mostu nie otwieram bo mam leki a poźniej coś gadam zupełnie wprost , ale oprócz tych wad to jestem miła w sumie dla wszystkich więc pewnie dlatego mnie toleruja :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.