Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Abstrakcja,

kurna gorzej niz było, dzisiaj okulistka i seria antybiotyków doustnie i krople do oczu , a mam jeszcze maśc po ostatniej wizycie i ma tez jej uzywać,

okulistka mi powiedziała oczywiście,że czemu jestem taka nerwowa, ze rozmowa o oczach to przecież żaden stres a cała spieta jestem i czy mam stwierdzoną nerwicę i czy leczę sie psychiatrycznie na nia i borę leki, bo nerwus ze mnie straszny, nosz k..wa ja wiem ,ze rozmowa o oczach to żaden stres tylko co z tego,że wiem.... :?:twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrałbym w jakąś mega-brutalną grę.

Manhunt. Duszenie tymi foliowkami zakladanymi znienacka na glowe sprawialo mi najwieksza satysfakcje.

Nom, Manhunt był dość przyjemny. Chociaż Ja bym teraz wolał np. grać jakimś gościem w pancerzu wspomaganym który dynamicznie kroi złoczyńców piłą łańcuchową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem na koncie kumpla PanaSardeli. Spoko. Dzięki za troskę, bo ja też uważam że go wywalili (wywalili go na zawsze?) za nic, a przynajmniej nie za to, za co napisali. Oczywiście żartowałem z takim typem gier. Wcale nie gram w gry. Nudzą mnie i gdy gram czuję jak mi zegar tyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PanSardela,

to pewnie dobrze ukryłeś swego kumpla misia wesołka u siebie pokoju,ale tak ,ze zadna policja go juz nie złapie

-- 17 kwi 2012, 04:16 --

katar, ból gardła chyba początki zapalenie krtani i antybiotyk jednoczesnie na oko i na krtań i stan podgorączkowy i kaszel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.