Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

wiola173,

na razie chce iśc za parę dni na wewnętrzny, parę dni temu kolezanka sie zapisywała juz w WORDZIE to dostała termin na 15 m grudnia, tak naprawde to niedawno zaczęłam od początku powtarzac przepisy po tym jak przerwałam ;)

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173,

to dobranoc Wiola , próbuj dalej spac a ja ide na następny teścik

-- 12 gru 2011, 04:07 --

To sobie kaczor ze strusiem pogadali do snu ;) .

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alloooo :papa:

jest tu kto?...strusie, kaczorki i cała reszta ;):P

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie wiem co by tu napisać..to napiszę o czym teraz mysle

przed swiętami pojade do schroniska "ciapkowa" dla zwierząt i zawioze karme dla psów i kotków..

dzisiaj byłam w takim centrum choinkowym, mam fajne ozdoby swiąteczne, taka radoche miałam jak tam wpadłam :mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie wiem co by tu napisać..to napiszę o czym teraz mysle

I bardzo dobrze :D

przed swiętami pojade do schroniska "ciapkowa" dla zwierząt i zawioze karme dla psów i kotków..

:great:

dzisiaj byłam w takim centrum choinkowym, mam fajne ozdoby swiąteczne, taka radoche miałam jak tam wpadłam :mrgreen:

Chyba wiem co czułaś, miałam tak w zeszłym roku. Co prawda to był zwykły hipermarket, ale nowe miejsce zamieszkania, więc nic mnie nie ograniczało...

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka30,

cześć teraz sie zmieniłam w ;) kaczorkę

-- 13 gru 2011, 00:19 --

Laima,

cześc Kasiu

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka wszystkim,o Daisy ;):P:!:

ostatnio układałam puzzle z córeczka brata- ma 3 latka, własnie puzzle z myszka miki, kaczorem, daisy goofim i pluto chyba :mrgreen:

-- 13 gru 2011, 00:29 --

Kiya bo czuje magie świąt od dawna tego nie czułam ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrej Nocy Wszystkim ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka :mrgreen: dziękuje, uwielbiam drapanie przed snem...dobra spadam, bo ledwo widzę..bye do jutra

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.