Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

to chyba tak jak u mnie kiedy wyjde z zakopconego biura na swieze powietrze i dostaje szoku "zbyt duzo tlenu w atmosferze"

a tak powaznie podraznione drogi oddechowe reaguja w ten sposob na chlodne powietrze,

jest na to skuteczny sposob szalik na usta i nie ma problemu ogrzewa zimne powietrze i po klopocie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej własnie wrócialm z knajpy bylam z koleznaką , porozmawialysmy i na odchodne usłyszalam nie przejmuj się niczym, bierz leki jak ci pomagają i jak masz jakikolwiek problem to dzwoń zawsze zeby sę wygadać i bierz leki konieczie i pamietaj ,że ja jestem to nastepna osoba, którsię tak zachowała wobec mnie żadnych docinkow tylko wsparcie i wsparcie kurde, jestem czasem w szoku jak sie zachowali znajomi wobec mnie, ale jedno co moge powiedziec te osoby zdały egzamin.

Pomimo mojego ich kilku całkowicie zlewania, odmowy wyjścia umawiania się i odwoływania następna osoba, ktora zachowała sie tak bardzo fair wobbbec mn ioe to naprawdę miłe usłyszeć poraz kolejny bierz lekii a jak tylko masz problem i gorzej jest u ciebie pamiętaj dzwoń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz tez czasem jestem zdziwiona , ale tak jest i to jest cholernie podbodówujące, naprawde , jestem mile zaskoczona , ale to mile zaskoczenie na szczęście a teraz jestem po 4 piwach także hihi, na forumie pustki to chyba włącze telewizor i spróbuje zasnac, masz racje dla takich chwil watro zyc, pozdrówka dla ciebie i spac jeśli jutro praca:):):) a szłam w bardzo obnizonnnnym nastroju na to spotkanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, eh Kiya, mnie też, dlatego się cieszę. Nie musiałam za nią płacic. :twisted:

wenedonga, kto śpi, mama? Dobrze, że dajesz ujście emocjom. Ale spróbuj to poukładać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.