Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

ala69, jest przyjęte,że ostre,wyraziste kolory są na wieczór.Można malować,nie trzeba się trzymać zasad,ale na pierwszą wizytę u lekarza,wydaje mi się nie bardzo.

a tak na prawdę,nie lubie czerwonego,za bardzo mi się kojarzy z erotyką,ale to ja,a jestem przewrażliwiona na tym punkcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala69, Ja tam Jacykowa też mam głęboko w... xD Też uważam, że czerń i czerwień razem są super parą :D

A jeśli chodzi o kolor na wizycie, to ja na swoją pierwszą pomalowałam następująco czerwony-zielony-pomarańczowy-żółty-niebieski :D na obu dłoniach, bo było mi wesoło, ale rzadko tak maluję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głos_w_głowie,

Takiego zestawu jeszcze nie przerabiałam Ale chyba spróbuję.Zainspirowałaś mnie :D

-- 01 wrz 2011, 01:00 --

samara22,

Czyli przyszedł czas na zmiany

Ale spróbuj kiedyś czerwieni,zwłaszcza jesli jest delikatna.

Ja z kolei spróbuję niebieskiego.Jeszcze nigdy nie pomalowałam paznokci na niebiesko lub granat :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny...

Jesteście na forum, gdzie różni ludzie w kółko piszą dołujące rzeczy.

Przestańcie się tak zamartwiać, że się wzajemnie dołujecie, bo z tego samego zamartwiania się pochorujecie.

Wczoraj Kasiątko się zamartwiało, że Ciebie zdołowało, teraz Ty ją (bo o nią chodzi, tak?)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głowa mi pęka, chlorek nie uspokoił ani nawet nie czuję się senna :-| , władowałam w siebie juz 3 ibupromy max i czekam na efekty, wezmę jeszcze jeden chlor i mam nadzieję, że zasnę. Dobranoc wszystkim darkom :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.