Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Ja dziś zjadłam dwie bułki z szynką, na obiad ziemniaki, trochę buraczków, kalafiora i brokułów no i schab. Wypiłam dwie herbaty, dwie szklanki wody i jedną półlitrową butelkę. I to wszystko.

Aranjani, może i mam focha, na wszystkich... kwasny.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, zastanawiam sie momentami czego Ty oczekujesz od nas :roll:

ktos odpisze... zle.. nikt nie odpisze... zle nosz k mac. Ja wiem ze kobity sa czasami skomplikowanre i ich tok myslenia jest momentami trudny do rozszyfrowania ale bez przesady :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, bo miałem jedną paczkę Trittico 75 a drugą 150 i nie chciało mi się sprawdzić skąd mam 2/3 tabletki, czy już ze 150mg paczki czy jeszcze z 75g ;] A żadna tam katastrofa, nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie skaczę z dnia na dzień, a właściwie Trittico nie brałem od chyba już 2 tygodni, na wyraźnie większą dawkę leku, taki już jebnięty i niecierpliwy jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, Wiesz, zalezy jaki masz problem jak z nerwica to pisz tutaj.

zjednoczone-stany-l-kowe-t46551.html

My sie tam wspieramy i mozna sue wyzalic i inni Ci odpisza. Dzisiaj bylem po prostu zmsakowany, napisalem pare postow, dostalem pare odpowiedzi i sie uspokilem.

Zgaladaj tam. Ale czemu nie napiszesz co sie trapi. Aha no i jest jeszcze jedno forum zaburzeni.pl Tam ruch jest mniejszy ale nie ma posta bez odpowiedzi.

-- 18 gru 2013, 02:25 --

Reiben, mnie sie zdarzaja pomylki w druga strone, W sensie takim ze nie pamietam czy bralem czy nie bralem. Zeby z lekiemi bylo jak woda to pewne sprawy byby oczywiste - musialem wypic skoro jestem pijany.

A co zmieniesz teraz lek? Ostatno pisales ze biezesz fluo...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.