Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

porozkoszuję się jeszcze chwilę ;)

To Kasia nie dała znać że kasacja konta kosztuje prócz duszy,to setki tysięcy Plnów?

Masz 100 000 zaliczki?,wow :o

to sie burżua nazywa.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84 tak, ale musiałam się nieźle nawyginać* żeby go przeprosić (bo pojechałam po bandzie) więc już jest ok :)

* "nawyginać" nasiałam w przenośni świntuchy

Masz 100 000 zaliczki?,wow :o

O cholera, nic nie mówiła, że ukryte koszty się z tym wiążą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, To jak z bankami,nikt nie czyta umów tak do końca...

życie.

Aż tak foro ci kolidowało ze związkiem? Bo nie wierzę że taka bzdura mogła spowodować shitstorm :D .

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż tak foro ci kolidowało ze związkiem? Bo nie wierzę że taka bzdura mogła spowodować shitstorm :D .

Nie kłótnia z innego powodu, ale nie mieć czasu dla partnera bo się siedzi na forum to chyba niezdrowe :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie mieć czasu dla partnera bo się siedzi na forum to chyba niezdrowe :pirate:

Czy ja wyglądam na kogoś,kto może cokolwiek mówić o ludzkich rytuałach godowych i wspólnym życiu :pirate: ?

Oko Yono, yo

NieznanySprawca, Witaj i żegnaj

I pamiętaj,dobre wypróżnienie to podstawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NieznanySprawca, Kestrel, cześć i cześć.

Potrzebowalabym byc dzisiaj na bombie, ale w domu byly tylko 2 poczciwe Zubry i tym sposobem jestem jedynie na bombeczce. Co za los

Bob Budowniczy spedzal caly swoj czas budujac, zeby ukryc fakt, ze nie potrafi zbudowac zdrowej relacji z drugim czlowiekiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.