Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

greenlight, goście. Są imieniny ojca, poupijali się, drą się w niebogłosy i jeszcze będę musiał ich wszystkich poodwozić.

-- 14 lip 2013, 00:47 --

Już ich poodwoziłem. Jedynym plusem odwożenia gości po imprezie jest to, że zawsze jakaś kasa wpadnie.

-- 14 lip 2013, 01:34 --

Niby ostatnio lepiej sypiam, ale dzisiaj wlałem w siebie taką ilość kofeiny, że nie mogę zasnąć.

-- 14 lip 2013, 01:54 --

Wszystkie Darki śpią?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no musimy dac rade, ale patrze po sobie, jak czu sie dobrze to pojde na spacer jak było fajnie drzewka szumiały, trawa zielona super, do knajpy ze znajomymi jak było super fajnie, pogadalismy , pospiwewalismy super, jak jest gorzej to ide na siłe, nie cieszy mnie to co normalnie przychodzi łatwo i naturalnie samo, jak było a tak sobie, wszystko bez sensu, jakos tak ludzie o głupotach gadali , dziwni i wogóel wszytko jest nie takie i ciezko z siebie wykrzesac to co inaczej przychodzi samo i prosto i łatwo, ale damy rade zawsze.pozatym u mnie bardzo łatwo siada psychika jak sie czuje źle fizycznie to odrazu łapie dziwne stany depresyjne, schizy, ale w sumie trzeba sie starac bo co innaego zostaje.

Pozatym w rodzinie wszyscy zdrowi , to damy rade ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.