Skocz do zawartości
Nerwica.com

Najpiękniejsza Polka

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Wylogowany napisał(a):

W sumie to wydaje mi się, że kobiece piękno jest zdolne przejść próbę... no może nie ognia, ale wody. Tak to trochę brutalne, ale jeśli po potraktowaniu myjką ciśnieniową nie nastąpiła drastyczna zmiana, to znaczy, że jest dobrze xDDD

Prędzej czy później ktoś się oburzy, ale pytacie o subiektywną opinię misiaczki 🙈

To fakt. Najlepiej zobaczyć kobietę bez makijażu i będzie jasne jak wygląda bez. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Niewkopomonowana napisał(a):

Tak..ale ona mieniła na zusje

W sensie pseudo ? Co do niej to też bym się w sumie zamieniła. Chodz jednak niepewnie tak bo to bardzo wyrazista jej uroda jest i oryginalna, więcej ludzi mogłoby sie bać zagadać itd ale w sumie to może nawet lepiej nie... Uwielbiam urodę vampów. Ale takie przykłady mi się z zagranicą kojarzyły niż pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edyta Górniak nigdy mi się nie podobała, choć nie jest brzydka, ale zupełnie nie w moim stylu. To ten typ urody z jakby opuchlizną pod oczami, Popek też tak wygląda i ktoś jeszcze, nie pamiętam kto.

Przybylska piękna i ta pierwsza blondynka od Dalili, nie wiem jak się nazywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Edyta Górniak nigdy mi się nie podobała, choć nie jest brzydka, ale zupełnie nie w moim stylu. To ten typ urody z jakby opuchlizną pod oczami, Popek też tak wygląda i ktoś jeszcze, nie pamiętam kto.

Przybylska piękna i ta pierwsza blondynka od Dalili, nie wiem jak się nazywa.

Mielcarz Magdalena kadr z Quo vadis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi