Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zawroty glowy od 10 miesiecy, 17 lat

matoka

Rekomendowane odpowiedzi

mam zawroty głowy od 10 miesięcy, zaczęło się, gdy byłem w szkole i położyłem głowę na stole i zamknąłem oczy, po około 10 sekundach nagle dostałem bardzo mocnych zawrotów głowy, myślałem, że zemdleję, po kilku sekundach to ustało, wróciłem do domu wszystko było dobrze, następnego dnia poszedłem na siłownię, wróciłem do domu chciałem zrobić sobie drzemkę, zamknąłem oczy i znowu dostałem bardzo mocnych zawrotów głowy, i wtedy to się zaczęło, ilekroć jestem zbyt rozbudzony, na przykład biorę drzemkę 5 godzin przed pójściem spać, wtedy nie mogę iść spać, ponieważ kręci mi się w głowie za każdym razem, gdy zamknę oczy, kiedy biorę zbyt gorącą kąpiel i wstaję, również kręci mi się w głowie, kiedy się stresuję, denerwuję, też zaczyna kręcić mi się w głowie, kiedy jestem na siłowni, to czasami są dni, kiedy czuję się idealnie, ale następnego dnia nagle dostaję zawrotów głowy podczas ćwiczeń i oddycham dziwnie, jakbym nie mógł wziąć prawidłowego oddechu jak wcześniej, czuję zawroty głowy 24/7, chodzę do neurologa od kilku miesięcy, ale nadal nic, miałem holtera 24h i wszystko jest w porządku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może być stresowe, może być błędnik a może być pierdyliard innych przyczyn. Jesteś niepełnoletni także i tak podlegasz pod diagnostykę u specjalistów dziecięcych i musisz rozmawiać z rodzicami w celu szukania ewentualnie dalszych przyczyn i innych badań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi