Skocz do zawartości
Nerwica.com

One shot's, one life, nigdy nie zapomnę uśmiechu tych miejsc gdzie Bóg tylko płaczę.

mateus

Rekomendowane odpowiedzi

Jest lepiej. Pozdrawiam wszystkich.

Jeżeli nie potrafisz się cieszyć swoim życiem?

Ciesz się życiem innych.

Co masz zrobić?

Niebo jeszcze tak daleko. ;)

schizofrenia czy nie schizofrenia oto jest pytanie.

ELO życie. już czas powrócić. 👏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Najlepszy mateus💟

Ehhh... muszę się ogarnąć.

Niebo jeszcze tak daleko. ;)

schizofrenia czy nie schizofrenia oto jest pytanie.

ELO życie. już czas powrócić. 👏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 24.06.2026 o 11:04, mała_mi123 napisał(a):

Życie bez barier kremóvko. Nasz oblubieniec. 

Ehhh... ja wyłączam neta, za dużo bałahazizmów.

A to posłanka grocka, a tam murzyny, a gdzieś ukraincy.

Te media są chore! Nie dziwie się że  jednostce jaką jestem, w mawia się że jestem nie przystosowany.

ELO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, mh89 napisał(a):

Ehhh... ja wyłączam neta, za dużo bałahazizmów.

A to posłanka grocka, a tam murzyny, a gdzieś ukraincy.

Te media są chore! Nie dziwie się że  jednostce jaką jestem, w mawia się że jestem nie przystosowany.

ELO.

To co się dzieje na świecie jest chore. Dobrze że istnieją różnego rodzaju media nagłaśniające problemy świata tego. Nieprzystosowany? Analogowy czy nie znający obsługi nocnika? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 26.06.2026 o 17:46, mh89 napisał(a):

To media są przystosowane do ludzi szarych ii naiwnych. Ciesz się, że do nich nie należysz.

(...)trzeba na oścież otworzyć okna i wszystko wyrzucić na ulicę, a przede wszystkim samo okno i nas wraz z nim.
blog wariatki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

To co się dzieje na świecie jest chore. Dobrze że istnieją różnego rodzaju media nagłaśniające problemy świata tego. Nieprzystosowany? Analogowy czy nie znający obsługi nocnika? 

Szkoda mi ludzi którzy chorują i używają nocnika, nie smialabym się 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

media są nastawiane są na strach

Straszą i grożą. Albo jedni nadają na tamtych, i na odwrót. Widzieliście kiedyś jakąś pozytywną wiadomość w telewizji czy randomowej stronie z newsami? No, ja jakoś nie pamiętam. Sprawdzam nagłówki w aplikacji z wiadomościami. Rzadko klikam, bo zaraz 3 minutowa reklama, której nie mogę wyłączyć, a szukać wiadomości na onecie nie zamierzam. Miałam kupioną subskrypcję polityki. Rzadok czytałam, bo nie interesowało mnie to w sumie. Coś tam trzeba wiedzieć, ale nie polecam ciąge tego oglądać. Ja miałam taki okres, że od rana do wieczora chodziła u mnie na yt tematyka związana z polityką. Nie czułam się lepiej. Chcesz się czegoś dowiedzieć? Otwórz książkę, jakąkolwiek. Może być jakaś stara, co kurzy się w salonie. I wejdź w świat.

MarilynMansonJoinsAMERICANGODSSeason3_Easy-Resize_com.jpg.550ad558f1d9090fcd90450438ebafd7.jpg

Boję się być podobnym do wszystkich, których nienawidzę. Boję się porażki. Boję się utraty kontroli.

Uwielbiam balansować między chaosem, a kontrolą we wszystkim, co robię. 

I boję się być całkowicie akceptowalną owcą w społeczeństwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Wam, że ja nigdy nie wiem z której strony dostanę okruchy prawdy. Mam ostatnio mega awers do oglądania wiadomości, polityki. "Boję się", że nigdzie nie otrzymam prawdy. Nie ufam żadnej ze stron. Czuję, że nie ma jej w tv. Unikam. DOowiaduje się po omacku, nie wnikam, nie drążę. Potem dużo "nie wiem". Ten powiedział na tamtego to, i dlatego to. I mam to gdzieś. Jak dzieje się coś istotnego, to wtedy warto wrzucić jakiś kanał informacyjny czy gościa, co o tym gada. Ale tak na co dzień nie czuję już tej zajawki na politykę. Gdybym miała  pewność, że gostek, wie co mówi, to bym oglądałą, bo da się w to wciągnąć no i warto wiedzieć, co świat robi. Na ten moment tylko czytam. I to jak najmniej, bo artykuły piszą 15 latkowie chyba 🙂 

Jeydny poziom "literacki", dar do pisania dość barwnie i logicznie ma polityka, ale jest to płatne. Jak już to tylko to. Są też różne działy, nawet jakieś o kulturze.

MarilynMansonJoinsAMERICANGODSSeason3_Easy-Resize_com.jpg.550ad558f1d9090fcd90450438ebafd7.jpg

Boję się być podobnym do wszystkich, których nienawidzę. Boję się porażki. Boję się utraty kontroli.

Uwielbiam balansować między chaosem, a kontrolą we wszystkim, co robię. 

I boję się być całkowicie akceptowalną owcą w społeczeństwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi