Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jakie to uczucie mieć przyrodnie rodzeństwo?- off-top

libed

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Co się czuje do przyrodniego rodzeństwa?

Kocha się tak samo jak rodzonego brata siostre?

Może czuje się rezerwe i jest to wlasciwie obca osoba?

Może okazuje się chłód i podswiadomie traktuje jak intruza?

Jeśli nie macie rodzeństwa przyrodniego to jak wam się wydaje co byście czuli

Ja pier... Przeczytałem temat jako: jakie to uczucie mieć przyrodzenie, zobaczyłem kto dodał wątek i nie byłem zaskoczony, miałem zamiar rzeczowo odpisać... Ja pier.... 

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Ja pier... Przeczytałem temat jako: jakie to uczucie mieć przyrodzenie, zobaczyłem kto dodał wątek i nie byłem zaskoczony, miałem zamiar rzeczowo odpisać... Ja pier.... 

Ależ nie krępuj się, można rozwinąć wątek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Jak to zgasiłam, to miała być zachęta.

To Ci nie wyszło:p a tak poważnie to albo nie jest zbyt inwazyjny albo nie jestem szczególnie obdarzony 🤣 nie wiesz że tam jest do czasu aż nie przygnieciesz jajka, wtedy coś skręca Ci trzewia, świat się nie kończy ale wolałabyś żeby zniknął 🥵 co tam jeszcze no bywa niesforny, osobiście nie marudzę ale za młodu gada za Ciebie a w wieku poważniejszym udaje, że go nie ma i hmm jest problem przy siusianiu bo wtedy masz sprzęt który trzeba obsłużyć, trenujesz całe życie a i tak się czasem oszczasz, nie sądze że się przyda ale gdybyś kiedyś, jednak... i gdyby zaswędziała Cię torba, nie ulegnij instynktowi, podrapiesz a już tego dnia, spokojnie nie zaśniesz, amen

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Nie lubię świtu napisał(a):

To Ci nie wyszło:p a tak poważnie to albo nie jest zbyt inwazyjny albo nie jestem szczególnie obdarzony 🤣 nie wiesz że tam jest do czasu aż nie przygnieciesz jajka, wtedy coś skręca Ci trzewia, świat się nie kończy ale wolałabyś żeby zniknął 🥵 co tam jeszcze no bywa niesforny, osobiście nie marudzę ale za młodu gada za Ciebie a w wieku poważniejszym udaje, że go nie ma i hmm jest problem przy siusianiu bo wtedy masz sprzęt który trzeba obsłużyć, trenujesz całe życie a i tak się czasem oszczasz, nie sądze że się przyda ale gdybyś kiedyś, jednak... i gdyby zaswędziała Cię torba, nie ulegnij instynktowi, podrapiesz a już tego dnia, spokojnie nie zaśniesz, amen

No to wychodzi na to, że same kłopoty z tym. Ale przynajmniej nie musisz sikać na Małysza.

Biedny Małysz, wszystkie na niego sikają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Hahaha xddd żebym ja nie wpadła na taki topic? Zaskoczona jestem. A tak serio jak sobie pomyśle że mam jakiegoś rolujacego się flaczka między udami i tak cały czas. Okropne chyba że w erekcji wtedy może być przyjemne może to nie wiem 🤔  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Hahaha xddd żebym ja nie wpadła na taki topic? Zaskoczona jestem. A tak serio jak sobie pomyśle że mam jakiegoś rolujacego się flaczka między udami i tak cały czas. Okropne chyba że w erekcji wtedy może być przyjemne może to nie wiem 🤔  

Rolujacego się flaczka, haha leże. 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ja tez sobie nie wyobrażam:p beznadzieja. Jeszcze trzeba jakos przekładać na prawo czy lewo hahaha i sie kisi latem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Jak przenieśli część komentarzy jako off-top to też ktoś musiał zostac autorem tego offtopu, padło na ciebie. xd

widze ze masz znajomosci :D no coz wiec mam i ja temat to teraz zalatw przelew za niego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Gdzie nie pójde tam mam znajomosci. 😎

Pragnę przypomnieć że wisisz mi jeszcze 150zł

a nie 200zl ? ten jukon teraz kon nadal nie chce sie przyznac kim jest wiec moze byc moonem :D chociaz masz racje coraz mniej podejrzewam go o bycie moonem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, libed napisał(a):

a nie 200zl ? ten jukon teraz kon nadal nie chce sie przyznac kim jest wiec moze byc moonem :D chociaz masz racje coraz mniej podejrzewam go o bycie moonem

To nie ja jak coś 

Nie wiem czy kon=choroszcz, ale mam podejrzenie kim jest jedna z Choroszczy (bo są 2, jeden to podszyw:p )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi