Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta - Offtop

brum.brum

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, brum.brum napisał(a):

To prawda…Swoją drogą jak przestałem tak robić ile mi się znajomości pourywało :D

Socjologicznie plotkowanie zbliza ludzi. Z drugiej strony pokazuje ile warte były te kontakty jak nie bylo już innych tematów 🤣 

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, brum.brum napisał(a):

Trochę szkoda było bo miałem z tymi osobami duuużo dobrych wspomnień. Trudno, „life is brutal”

Ciekawe czy żal jest z drugiej strony. Zastanawiające. Jeżeli kontakt trwał bo łączyło was plotkowanie to czy takie fajne te kontakty były.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, conditioner napisał(a):

Sorry że to zbyt otwarcie napisze ale - z personalnych doświadczeń - plotkują tylko baby i zniewieściali faceci 🫠

Eee nie ja słyszałam że faceci polutkuja tak samo jak baby. Nie wiem czy to się zgadza chyba mniej. Ale biorąc tylko swoje przemyślenia no to faceci też muszą plotkowac kumpel z kumplem nie pogada sobie o tej lasce i o tamtej? Albo o swoich? Nie wierzę!

O czym gadałeś/gadasz z kumplami? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Eee nie ja słyszałam że faceci polutkuja tak samo jak baby. Nie wiem czy to się zgadza chyba mniej. Ale biorąc tylko swoje przemyślenia no to faceci też muszą plotkowac kumpel z kumplem nie pogada sobie o tej lasce i o tamtej? Albo o swoich? Nie wierzę!

Faceci to więksi plotkarze niż baby 🤣 Jednak wszystko jest indywidualne 😆 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No właśnie zależy, bo tacy nazwijmy to bardziej męscy faceci jakich znałem, bez rzucających się w oczy problemów z własną wartością - praktycznie nigdy nie plotkowali. Plotkowali ci zakompleksieni, obgadywali swoich ziomków, swoje partnerki, faktycznie nieraz gorzej niż baby 😄

Opowiadanie jakichś własnych ciekawych historii, albo że jakaś laska ma fajną dupe nie zaliczam do plotkowania, bo to zupełnie inny kaliber. A o czym gadam, no o sobie, o polityce, historii, teoriach spiskowych, sporcie czasami. Mam ciekawsze rzeczy do powiedzenia o sobie niż o innych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, conditioner napisał(a):

Plotkowali ci zakompleksieni, obgadywali swoich ziomków, swoje partnerki, faktycznie nieraz gorzej niż baby 😄

Czyli to trochę potwierdzenie tego, że hejt zawsze przychodzi z dołu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Melodiaa napisał(a):

Faceci to więksi plotkarze niż baby 🤣 Jednak wszystko jest indywidualne 😆 

Czy więksi to chyba nie. Ale jako przedstawiciel tej płci nie powiem że rozmawiamy tylko o sporcie 😅

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Ale rozmawianie „ co u tego kumpla, koleżanki” , „co się wydarzyło „ itp to nie plotkowanie. Jest różnica przecież między normalną rozmową o kimś a obrabianiemem tyłka komuś 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, shadow_no napisał(a):

Czy więksi to chyba nie. Ale jako przedstawiciel tej płci nie powiem że rozmawiamy tylko o sporcie 😅

:mrgreen: Kiedyś pracowałam w typowo męskiej firmie. Na ponad 30 facetów przypadały 4 kobity (ktoś musiał prowadzić rachunki). To było dość ciekawe doświadczenie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi