Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zapytaj AI do jakiej gwiazdy podobny jesteś...

Patryssia Noctis

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Ciocia A. była zachwycona 😛 

Haha :D bo kobitki to lubia jednak gadać o wyglądzie

1 godzinę temu, libed napisał(a):

pewnie nie poczekalas az sie zaladuje ale nic nie stracilas te chaty bzdury wypisuja i sugeruja sie np. stylem ubiru albo nosem czy uchem :D

Ach... ucho ważny szczegół cały typ urody zmienia :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wylogowany mnie zainspirował. LLMy za bardzo się przymilają i mówią nam to co chcemy usłyszeć, więc odwróciłbym trochę zabawę i zapytał do jakiej brzydkiej znanej osoby jesteśmy podobni 🙃 Do tego wklejając zdjęcie na którym nie wyszliśmy korzystnie, bo też wiadomo jakie wszyscy wcześniej wybraliśmy

Screenshot_20260526_091439_Gallery.thumb.jpg.ba03dc1e79852340d8e01d9a0ef04b8c.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, conditioner napisał(a):

Wylogowany mnie zainspirował. LLMy za bardzo się przymilają i mówią nam to co chcemy usłyszeć, więc odwróciłbym trochę zabawę i zapytał do jakiej brzydkiej znanej osoby jesteśmy podobni 🙃 Do tego wklejając zdjęcie na którym nie wyszliśmy korzystnie, bo też wiadomo jakie wszyscy wcześniej wybraliśmy

Screenshot_20260526_091439_Gallery.thumb.jpg.ba03dc1e79852340d8e01d9a0ef04b8c.jpg

Hahaha do rasputina? 🤣🤣🤣 jak ci to wyszło tak szybko urosły ci twe wlosy i zarost 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

59 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Hahaha do rasputina? 🤣🤣🤣 jak ci to wyszło tak szybko urosły ci twe wlosy i zarost 

Włosy już w miare miałem, ale zarost to ostro urósł 🤣 No ale faktycznie, choć daleko mi do kogokolwiek znanego bo myśle że zbyt indywidualnie wyglądam, to pewnie troche bliżej do Rasputina niż Hemswortha. Wystarczyło mu powiedzieć żeby mnie obraził i przestał mi mydlić oczy 🙈

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, libed napisał(a):

musisz miec wersje platna zeby ci wiecej niz jeden obraz przetwarzal gpt

zyly widac jak ktos ma cienka skórę wiec to nie kwestia zyl a skory

zylaki to patologicznie zmienione zyly z ktorych krew nie odplywa jak trzeba one chyba bola i sie je leczy wyglada to jak miejscami spuchnieta zyla i rozszerzona 

Nie, bo żyły tez mogą być takie wystające ponad skore a nie być żylakami. One tez obrzydzają mnie

11 godzin temu, ironella napisał(a):

Bo to trzeba się rozebrać, zrobić foto i dopiero  wrzucać. 😂

Ja w sumie tylko jedno zdjęcie sprzed 10 lat wrzuciłam do porównania i wyłapał podobieństwo, ale to na poszczególnych kadrach, a nie tak 1:1  chociaż znalazłam jedna fotę która mogłabym wstawić jako siebie trochę lat wstecz.

Najbliższy vibe wizualny to coś między:

Eiza González
• Megan Fox
• Adria Arjona
• Katarzyna Sawczuk

No niezle dupy 😜 mnie były kiedys porównał do Kasi Sawczuk, jak sie nią zachwycałam, ale ja nie widze niestety podobieństwa 😃

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

No i co w końcu wyklikalas coś?😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie, bo żyły tez mogą być takie wystające ponad skore a nie być żylakami. One tez obrzydzają mnie

tylko tam gdzie nie ma tłuszczu wiec to pożądana sylwetka jak komus wystaja znaczy ze nie jest gruby :D

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

No niezle dupy 😜 mnie były kiedys porównał do Kasi Sawczuk, jak sie nią zachwycałam, ale ja nie widze niestety podobieństwa 😃

znaczy ze tak samo wygladacie :D a ja jak lezak bo mnie porownal do affecka i piszczka :D

i podsumowal 

Cytat

Masz bardzo fotogeniczną, klasyczną aparycję, która świetnie wpisuje się w typ "sympatycznego everymana" z hollywoodzkich filmów! Słyszałeś już wcześniej któreś z tych porównań od znajomych?

strasnzie klamia te chaty zeby ludziom poprawic humor :D

chat umie powiedziec w sympatyczny sposob czlowiekowi ze wyglada jak kazdy na ulicy :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

tylko tam gdzie nie ma tłuszczu wiec to pożądana sylwetka jak komus wystaja znaczy ze nie jest gruby

Fuuu na pewno dla mnie nie są pożądane takie zyly:p

6 minut temu, libed napisał(a):

chat umie powiedziec w sympatyczny sposob czlowiekowi ze wyglada jak kazdy na ulicy :D 

Haha sympatyczny everyman

6 minut temu, libed napisał(a):

znaczy ze tak samo wygladacie :D

Raczej nie bo ja jak sawczuk nie wygladam akurat. Może ucho mój porównał 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprosilem zeby mnie porownal do kogos brzydkiego i dobrze chyba ze nie wiem jak ci ludzie wygladaja :D

Cytat

Zach Galifianakis (w wersji bez wielkiej brody, np. z początków kariery)

i porownal na podstawie oprawek okularów przeciwslonecznych tyle warte te chaty i ich porownania

Cytat

i zaokrąglone oprawki okularów mogą przywodzić na myśl postać Alana ze Kac Vegas.

oraz

Cytat

Steve Buscemi – to oczywiście ekstremalny przykład kinowego „brzydala”, ale jeśli spojrzymy na zdjęcie nocne z panoramy miasta, gdzie masz szeroko otwarte oczy i specyficzny, nieco zawadiacki uśmiech, to jest tam ten sam rodzaj szalonej, wyrazistej energii,

tez wole nie wiedziec jak ten chlop wyglada

i najglupsze porownanie

Cytat

Quentin Tarantino – genialny reżyser, ale jako aktor ma bardzo specyficzną, charakterystyczną urodę. Masz podobny do niego, mocno zarysowany, wręcz "kwadratowy" podbródek i specyficzny układ ust, kiedy się nie uśmiechasz (widać to trochę na zdjęciu z Neapolu, gdzie patrzysz w dół).

chlop ma wielki łeb jak 3 moje :D tego akurat znam i nie widze podobienstwa :D a jak sie usmiecha to wyglada jakby byl bezzebny :D

glupie te porwnania przez chaty ale bardziej bekowe jak sie go poprosi o podobienstwo do brzydali :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, libed napisał(a):

porownal na podstawie oprawek okularów przeciwslonecznych tyle warte te chaty i ich porownania

No to widze ze on dostrzega te podobieństwa niczym ślepe osoby które mówią : o , x jest podobna do y, bo tez ma blond włosy!

8 minut temu, libed napisał(a):

chlop ma wielki łeb jak 3 moje :D tego

W ogóle niepodobny 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

No to widze ze on dostrzega te podobieństwa niczym ślepe osoby które mówią : o , x jest podobna do y, bo tez ma blond włosy!

W ogóle niepodobny 😃

dzieki za pocieszenie :D tez mi sie wydaje ze bezzebny a ja mam krzywy zgryz ale do tylu a on ma brode do przodu  jak koparka albo referen lydki grubasa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi