Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zapytaj AI do jakiej gwiazdy podobny jesteś...

Patryssia Noctis

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Ciocia A. była zachwycona 😛 

Haha :D bo kobitki to lubia jednak gadać o wyglądzie

1 godzinę temu, libed napisał(a):

pewnie nie poczekalas az sie zaladuje ale nic nie stracilas te chaty bzdury wypisuja i sugeruja sie np. stylem ubiru albo nosem czy uchem :D

Ach... ucho ważny szczegół cały typ urody zmienia :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wylogowany mnie zainspirował. LLMy za bardzo się przymilają i mówią nam to co chcemy usłyszeć, więc odwróciłbym trochę zabawę i zapytał do jakiej brzydkiej znanej osoby jesteśmy podobni 🙃 Do tego wklejając zdjęcie na którym nie wyszliśmy korzystnie, bo też wiadomo jakie wszyscy wcześniej wybraliśmy

Screenshot_20260526_091439_Gallery.thumb.jpg.ba03dc1e79852340d8e01d9a0ef04b8c.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, conditioner napisał(a):

Wylogowany mnie zainspirował. LLMy za bardzo się przymilają i mówią nam to co chcemy usłyszeć, więc odwróciłbym trochę zabawę i zapytał do jakiej brzydkiej znanej osoby jesteśmy podobni 🙃 Do tego wklejając zdjęcie na którym nie wyszliśmy korzystnie, bo też wiadomo jakie wszyscy wcześniej wybraliśmy

Screenshot_20260526_091439_Gallery.thumb.jpg.ba03dc1e79852340d8e01d9a0ef04b8c.jpg

Hahaha do rasputina? 🤣🤣🤣 jak ci to wyszło tak szybko urosły ci twe wlosy i zarost 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

59 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Hahaha do rasputina? 🤣🤣🤣 jak ci to wyszło tak szybko urosły ci twe wlosy i zarost 

Włosy już w miare miałem, ale zarost to ostro urósł 🤣 No ale faktycznie, choć daleko mi do kogokolwiek znanego bo myśle że zbyt indywidualnie wyglądam, to pewnie troche bliżej do Rasputina niż Hemswortha. Wystarczyło mu powiedzieć żeby mnie obraził i przestał mi mydlić oczy 🙈

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi