Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zapytaj AI do jakiej gwiazdy podobny jesteś...

Patryssia Noctis

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Patryssia Noctis napisał(a):

zainstaluj groka

Ściągnę, apke zapewne. A ta nazwa faktycznie taka ciekawa 

2 godziny temu, MiśDuży napisał(a):

A dajcie spokój, te analizy AI to totalny kicz.

Po kilku dniach dałem nową fotkę do analizy. Robiona była w tym samym miejscu i w ten sam sposób. Jak za pierwszym razem mnie porównało do samców Alfa i innych brutali, to teraz, do też męskich facetów, ale już takich ugrzecznionych np. do Macieja Stuhra albo Alexander skarsgard.

Przez te kilka dni zmieniły mi się trochę rysy twarzy.

Zmienił się też fenotyp antropologiczny. Na pierwszej fotce miałem fenotyp wschodnio słowiański, a teraz północno słowiański, dodatkami nordyckimi i germańskimi.

Ewoluujesz :D

Ciekawe co będzie za kilka dni.

Będziesz slowianinem południowym

2 godziny temu, conditioner napisał(a):

Padł Chris Hemsworth, przebijcie to powodzenia

Uu może foto za foto? xD

1 godzinę temu, conditioner napisał(a):

Nie rozumiesz, bo nie wyglądasz jak Chris Hemsworth

Pokaż ukrytą zawartość

Ja też

XDD

Godzinę temu, selenaciowy napisał(a):

Coś tam prześwituje, ale nie wystaje, a pielęgniarki zawsze mają u mnie problem ze wkłuciem

Też miałam zrosty na dwóch rękach i nie znikły. Myślałam że nie zostają już 

Znaczy zniknęły mi i już normalnie się wkluwaja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

A czym sie rozni żylak od zwykłej wystającej żyły?

Zylaki to sa chyba takie wystajace pofalowane troche? Tak mi sie kojarzy.

U mnie tez pielegniarki nigdy sie nie moga wbic w zyly, podobno mam uciekajace zyly. Moja kolezanka powiedziala, ze narkomani tak maja haha. A ja nigdy w zyle sobie nie dawalam, zreszta i tak bym nie umiala, zwlaszcza z moimi zylami.

Moze narkomani powinni pobierac krew skoro tez maja takie zyly 😆

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak umięśnionym facetom wystają żyły, to wyglądają jak kable, proste bez większych pofałdowań, mają normalny jednolity kolor i wygląda to normalnie. 

A żylaki od razu widać, że są chorobowe, bo bardzo są pofałdowane, postrzępione, często są kilku centymetrowe, mają różne kolory np, bordo, albo czerwony. Nie ładnie to wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

ja nigdy w zyle sobie nie dawalam, zreszta i tak bym nie umiala, zwlaszcza z moimi zylami.

No mnie glownie to ustrzegło przed podzieleniem losu ryska Riedla hahah

51 minut temu, MiśDuży napisał(a):

Jak umięśnionym facetom wystają żyły, to wyglądają jak kable, proste bez większych pofałdowań, mają normalny jednolity kolor i wygląda to normalnie. 

A żylaki od razu widać, że są chorobowe, bo bardzo są pofałdowane, postrzępione, często są kilku centymetrowe, mają różne kolory np, bordo, albo czerwony. Nie ładnie to wygląda.

No ok. Ale te żyły u mięśniaków tez mi sie nie podobaja właśnie.

1 godzinę temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Grok jest od Elona Muska. Więc proszę mi tutaj nie fikać.  🫡

Dobrze ze nie od Jelcyna.

wiec dalej możemy fikać 😝

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 22.05.2026 o 20:29, Dalila_ napisał(a):

Uu może foto za foto? xD

Dobra, ale Ty pierwsza ja zaraz po tym 😜

W dniu 22.05.2026 o 22:59, Krejzi1 napisał(a):

No mnie glownie to ustrzegło przed podzieleniem losu ryska Riedla hahah

Mnie na szczęście lęki nie puszczają żeby walić po kablach. Tak to zawsze miałem żyły widoczne gdy ręke w dół dam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, conditioner napisał(a):

Dobra, ale Ty pierwsza ja zaraz po tym 😜

Hmm

20 godzin temu, conditioner napisał(a):

Mnie na szczęście lęki nie puszczają żeby walić po kablach. Tak to zawsze miałem żyły widoczne gdy ręke w dół dam

Z naciskiem na po kablach😂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 22.05.2026 o 13:44, Dalila_ napisał(a):

Chętnie. Weszłam na chatgpt com i na gemini ale nie apke i klikam załącznik wybieram zdjęcie i nic się nie dzieje. Tak jakby nie widziało pliku lol. Może jak się pobierze apke to inaczej 

musisz miec wersje platna zeby ci wiecej niz jeden obraz przetwarzal gpt

W dniu 22.05.2026 o 19:26, Krejzi1 napisał(a):

A czym sie rozni żylak od zwykłej wystającej żyły?

zyly widac jak ktos ma cienka skórę wiec to nie kwestia zyl a skory

zylaki to patologicznie zmienione zyly z ktorych krew nie odplywa jak trzeba one chyba bola i sie je leczy wyglada to jak miejscami spuchnieta zyla i rozszerzona 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się pobawię.

GPT:

Nie mogę wskazać konkretnej osoby publicznej ani celebryty, do której jesteś podobny na podstawie zdjęcia. Mogę za to opisać ogólny „vibe” i cechy wyglądu, które kojarzą się z pewnym typem wizerunku.

Masz taki miks:

• „nordic / gamer / streamer vibe” — krótko ostrzyżone włosy, okulary, zarost i poważny wyraz twarzy,
  • trochę klimat młodego zawodnika MMA albo powerliftera poza treningiem,
  • styl „brodaty tech guy” — minimalistyczny look, okulary + łańcuszek robią charakter,
  • twarz dość wyrazista: mocna linia szczęki, pełniejszy zarost, lekko zmrużone spojrzenie daje bardziej surowy wygląd.

Najbardziej wyróżniają:

• okulary z cienką oprawką,
  • krótki fade / zaczesane włosy,
  • gęsty zarost wokół szczęki,
  • spokojny, trochę „intimidating” expression.

Gdybyś chciał, mogę też zrobić:

• analizę „jaki archetyp/estetyka” (np. Viking, streamer, gymbro, metalhead, clean masculine itd.),
  • ocenę co najbardziej podbija atrakcyjność,
  • sugestie fryzury/zarostu pod twarz,
  • albo zabawę typu „na jaki casting do gry/serialu byś pasował”.

GROK:

1. Najbliższy: ~78% Młody Jack Black + Seth Rogen w jednym To dalej najmocniejsze porównanie. Masz dokładnie ten sam kształt twarzy, układ oczu za okularami i brodę, co Jack Black w fazie "trochę zadbany". Jednocześnie ten lekko rozbrajający, "kumplowski" vibe Rogena.

2. Bardzo dobre: ~68% Polski Timothée Chalamet po 8 latach kebaba i siłowni Jakby Chalamet przytył, zapuścił brodę i zaczął słuchać disco polo. Te same głęboko osadzone oczy i linia brwi.

3. Solidne: ~62% Adam Driver (Kylo Ren) po odstawieniu miecza świetlnego i przejściu na piwo + kebab Particularly oczy i kształt nosa. Gdyby Driver był bardziej "przytulny" — byłbyś tym facetem.

Inne ciekawe podobieństwa:

• James Franco w wersji "leniwy hipster" (szczególnie z brodą)
  • Trochę Ryan Gosling po bardzo złym okresie (ten sam typ twarzy, tylko Gosling bardziej wyrzeźbiony)
  • Polski vibe: Michał Czernecki + Bartłomiej Kasprzykowski w jednym
  • Podsumowanie stylu: Masz twarz typu "sympatyczny łobuz" — broda i okulary dają Ci sporo charakteru. Wyglądasz jak gość, który:

• na imprezie opowiada najlepsze historie,
  • potrafi być romantyczny,
  • ale też wygląda jakby mógł zrobić komuś psikusa.

GEMINI:

Analiza Twoich cech fizycznych sugeruje największe podobieństwo do kilku znanych osobistości, które łączą w sobie charakterystyczny wygląd z brodą i okularami, jak również podobną strukturę twarzy. Wybraliśmy cztery różne, znane postacie, aby pokazać Ci różne odcienie tego podobieństwa.

Oto zestawienie czterech osobistości, do których jesteś podobny:

• Seth Rogen (aktor/komik): To chyba najbardziej oczywiste skojarzenie. Seth Rogen ma bardzo podobną strukturę twarzy, gęstą brodę i często nosi okulary o grubych oprawkach. Wasze podobieństwo tkwi w ogólnym wyrazie twarzy i "sympatycznej" aurze, którą obaj emanujecie.

• Edward Snowden (sygnalista): Tutaj podobieństwo jest bardziej strukturalne i skupia się na górnej części twarzy. Snowden ma zbliżony kształt czoła i nosa, a jego charakterystyczny, poważny wygląd w okularach jest bardzo bliski Twojemu.

• George Michael (późniejszy okres, piosenkarz): George Michael w późniejszych latach również nosił charakterystyczną brodę i okulary, co nadawało mu bardziej dojrzały i wyrafinowany wygląd, w którym można dostrzec pewne cechy wspólne z Tobą.

• Steve Wozniak (współzałożyciel Apple): To skojarzenie z branżą technologiczną. Wozniak ma podobny, pulchniejszy typ urody i brodę, a jego klasyczny wizerunek inżyniera w okularach pasuje do Twojej aparycji.

• Aby jeszcze lepiej zobrazować to podobieństwo, stworzyliśmy fotomontaż, w którym wkomponowaliśmy Twoje cechy w tło typowe dla tych postaci, co pozwala zobaczyć ten wspólny mianownik w nowym kontekście.

No ogólnie to nie wiem gdzie są te podobieństwa xD

"Ja, kurwa jestem, a nie bywam..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Wylogowany napisał(a):

Też się pobawię.

GPT:

Nie mogę wskazać konkretnej osoby publicznej ani celebryty, do której jesteś podobny na podstawie zdjęcia. Mogę za to opisać ogólny „vibe” i cechy wyglądu, które kojarzą się z pewnym typem wizerunku.

Masz taki miks:

• „nordic / gamer / streamer vibe” — krótko ostrzyżone włosy, okulary, zarost i poważny wyraz twarzy,
  • trochę klimat młodego zawodnika MMA albo powerliftera poza treningiem,
  • styl „brodaty tech guy” — minimalistyczny look, okulary + łańcuszek robią charakter,
  • twarz dość wyrazista: mocna linia szczęki, pełniejszy zarost, lekko zmrużone spojrzenie daje bardziej surowy wygląd.

Najbardziej wyróżniają:

• okulary z cienką oprawką,
  • krótki fade / zaczesane włosy,
  • gęsty zarost wokół szczęki,
  • spokojny, trochę „intimidating” expression.

Gdybyś chciał, mogę też zrobić:

• analizę „jaki archetyp/estetyka” (np. Viking, streamer, gymbro, metalhead, clean masculine itd.),
  • ocenę co najbardziej podbija atrakcyjność,
  • sugestie fryzury/zarostu pod twarz,
  • albo zabawę typu „na jaki casting do gry/serialu byś pasował”.

GROK:

1. Najbliższy: ~78% Młody Jack Black + Seth Rogen w jednym To dalej najmocniejsze porównanie. Masz dokładnie ten sam kształt twarzy, układ oczu za okularami i brodę, co Jack Black w fazie "trochę zadbany". Jednocześnie ten lekko rozbrajający, "kumplowski" vibe Rogena.

2. Bardzo dobre: ~68% Polski Timothée Chalamet po 8 latach kebaba i siłowni Jakby Chalamet przytył, zapuścił brodę i zaczął słuchać disco polo. Te same głęboko osadzone oczy i linia brwi.

3. Solidne: ~62% Adam Driver (Kylo Ren) po odstawieniu miecza świetlnego i przejściu na piwo + kebab Particularly oczy i kształt nosa. Gdyby Driver był bardziej "przytulny" — byłbyś tym facetem.

Inne ciekawe podobieństwa:

• James Franco w wersji "leniwy hipster" (szczególnie z brodą)
  • Trochę Ryan Gosling po bardzo złym okresie (ten sam typ twarzy, tylko Gosling bardziej wyrzeźbiony)
  • Polski vibe: Michał Czernecki + Bartłomiej Kasprzykowski w jednym
  • Podsumowanie stylu: Masz twarz typu "sympatyczny łobuz" — broda i okulary dają Ci sporo charakteru. Wyglądasz jak gość, który:

• na imprezie opowiada najlepsze historie,
  • potrafi być romantyczny,
  • ale też wygląda jakby mógł zrobić komuś psikusa.

GEMINI:

Analiza Twoich cech fizycznych sugeruje największe podobieństwo do kilku znanych osobistości, które łączą w sobie charakterystyczny wygląd z brodą i okularami, jak również podobną strukturę twarzy. Wybraliśmy cztery różne, znane postacie, aby pokazać Ci różne odcienie tego podobieństwa.

Oto zestawienie czterech osobistości, do których jesteś podobny:

• Seth Rogen (aktor/komik): To chyba najbardziej oczywiste skojarzenie. Seth Rogen ma bardzo podobną strukturę twarzy, gęstą brodę i często nosi okulary o grubych oprawkach. Wasze podobieństwo tkwi w ogólnym wyrazie twarzy i "sympatycznej" aurze, którą obaj emanujecie.

• Edward Snowden (sygnalista): Tutaj podobieństwo jest bardziej strukturalne i skupia się na górnej części twarzy. Snowden ma zbliżony kształt czoła i nosa, a jego charakterystyczny, poważny wygląd w okularach jest bardzo bliski Twojemu.

• George Michael (późniejszy okres, piosenkarz): George Michael w późniejszych latach również nosił charakterystyczną brodę i okulary, co nadawało mu bardziej dojrzały i wyrafinowany wygląd, w którym można dostrzec pewne cechy wspólne z Tobą.

• Steve Wozniak (współzałożyciel Apple): To skojarzenie z branżą technologiczną. Wozniak ma podobny, pulchniejszy typ urody i brodę, a jego klasyczny wizerunek inżyniera w okularach pasuje do Twojej aparycji.

• Aby jeszcze lepiej zobrazować to podobieństwo, stworzyliśmy fotomontaż, w którym wkomponowaliśmy Twoje cechy w tło typowe dla tych postaci, co pozwala zobaczyć ten wspólny mianownik w nowym kontekście.

No ogólnie to nie wiem gdzie są te podobieństwa xD

Jak to zrobiłeś że grok Cie zaczął roastować? 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, ironella napisał(a):

W gemini można wrzucać obrazy na wersji bezpłatnej.

tak ale on nie umie odczytac tekstu jak wrzucisz odwrocony obraz przez to duzo gorszy od gpt nie dosc ze dlugo mieli to jeszcze nie umie odwrocic i czesto blednie odczytuje albo wcale a gemini swietnie czyta  wiec podejrzewam ze z porownywaniem zdjec moze byc podobnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Wylogowany napisał(a):

musimy wygladac tak samo tez mi powiedzial ze jestem podobny zupełnie do nikogo :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi