Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wygląd i zachowanie gejów, lesbijek i biseksów.

MiśDuży

Rekomendowane odpowiedzi

43 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Niektorzy faceci sa bardziej zdystansowani a inni znowu bardziej ciepli, otwarci i przytulanscy, nawet jesli sa hetero. Nie mam pojecia jak sie geje traktuja nawzajem, tzn. gdy podejrzewaja, ze ktos tez jest gejem. Pewnie jest jakies badanie gruntu, ale jako ze nie jestem gejem ani facetem to nigdy tego nie zaznalam. U lesibijek nie mam powodzenia, to juz wiem, bo chodze czasem do klubow gejowskich.

Takich klubów z muzyką dla osób homo? W sumie myślałam że są albo dla gejów albo dla lesbijek A nie łączone. Czy mówisz o jakiś klubach go go 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, conditioner napisał(a):

Niektórzy są tak ostenstacyjnie skrytociepli że nie trzeba nic wypatrywać

A wśród grupy znajomych lubiących się kfacetów generalnie udawane ciągoty homoseksualne są normalne, dopóki się nikt nie maca po penisach bo wtedy raczej nie są już udawane. Chciałbym znać psychologiczne podłoże tego stanu rzeczy 😆

Haha to prawda w liceum tak robili mi się przypomniało😂 oj wy chłopcy. Jakoś tak naturalnie jesteście obdarzeni tym poczuciem humoru większym 

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Takich klubów z muzyką dla osób homo? W sumie myślałam że są albo dla gejów albo dla lesbijek A nie łączone. Czy mówisz o jakiś klubach go go 

To sa kluby gejowskie, ale kazdy tam moze isc.  Zwykle poznaje sie je przez teczowe flagi plus DJami sa czesto drag queens. Lubie tam chodzic, bo jest fajna zabawa i ludzie sa przyjacielscy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Niektorzy faceci sa bardziej zdystansowani a inni znowu bardziej ciepli, otwarci i przytulanscy, nawet jesli sa hetero. Nie mam pojecia jak sie geje traktuja nawzajem, tzn. gdy podejrzewaja, ze ktos tez jest gejem. Pewnie jest jakies badanie gruntu, ale jako ze nie jestem gejem ani facetem to nigdy tego nie zaznalam. U lesibijek nie mam powodzenia, to juz wiem, bo chodze czasem do klubow gejowskich.

Ja jak kogoś podejrzewam o bycie tęczowym, to traktuję go tak samo jak heteryków czyli oschle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, MiśDuży napisał(a):

Ja jak kogoś podejrzewam o bycie tęczowym, to traktuję go tak samo jak heteryków czyli oschle.

Czyli jesteś gejem/bi któremu nie podoba się ruch teczowych? Rozumiem, za dużo cyrku czyli tzw przerost formy nad treścią hm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi