Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pożegnanie

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Miko... dobrze, że nie kasujesz konta. Wiem z własnego doświadczenia, że są okresy, kiedy angażujesz się całym sercem bądź kiedy nienawidzisz forum i te, kiedy zdajesz sobie sprawę z tego jak cenne ono jest. Dopiero wtedy rozumiesz, jak wiele straciłeś kasując konto. Mam głęboką nadzieję, że jednak wrócisz na stanowisko admina. Choć mało się odzywam, to śledzę forum i zawsze wiedziałam, że zostawiłam je w dobrych rękach. I choć kiedyś sama dałam Ci bana, to nigdy później nie żałowałam, że jednak wróciłeś. Trzymaj się ciepło i... wróć...z czasem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wzrusza mnie ten wątek a z drugiej strony nie lubię, gdy ktoś znika bez pożegnania i za to właśnie najbardziej szanuję @Dryagana. To świadczy o tym, że

mogliśmy na Nim polegać, szczerze. Mimo kłamstw, które wszyscy noszą w sobie, jako administrator, kolega, dusza tego forum był poważny w tym co robił i dużo mi pomógł zrozumieć wiele spraw. 

Jestem bardzo wdzięczna za wszystko, za gościnność, zrozumienie i wiele rad 🩵

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa, wiadomości i życzliwość. To naprawdę bardzo dużo dla mnie znaczy.

Chcę jednak bardzo wyraźnie podkreślić jedno: nie odszedłem z Forum. To nie jest pożegnanie z tym miejscem ani zamknięcie jakiegoś etapu na zawsze. Nadal tu jestem, nie znikam i nie żegnam się z Wami definitywnie. Po prostu na jakiś czas musiałem wycofać się z funkcji administratora i trochę ograniczyć swoją obecność. Nie ma to nic wspólnego z Forum ani z Wami. Powód jest wyłącznie po mojej stronie — mam teraz w życiu różne sprawy, które muszę uporządkować i którym muszę poświęcić całą moja uwagę. Będę tu nadal zaglądać, choć zapewne rzadziej niż wcześniej. To więc nie jest odejście z Forum, tylko chwilowy krok w tył.

Nie wykluczam też, że kiedyś wrócę do większej aktywności, a może nawet do samej funkcji administratora — oczywiście jeśli reszta ekipy wyrazi na to zgodę.

Jeszcze raz dziękuję Wam za dobre słowa i za to, że jesteście ❤️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mi się podobały wszelkie wypowiedzi Dragana. Mimo bycia adminem, nie odbiła mu sodówka do głowy i nie prezentował żadnej bufonady, nie miał poczucia wyższości względem innych, ani nie wykorzystywał swojej władzy jako broni. Całkowite przeciwieństwo exodusa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, MiśDuży napisał(a):

Bardzo mi się podobały wszelkie wypowiedzi Dragana. Mimo bycia adminem, nie odbiła mu sodówka do głowy i nie prezentował żadnej bufonady, nie miał poczucia wyższości względem innych, ani nie wykorzystywał swojej władzy jako broni. Całkowite przeciwieństwo exodusa. 

😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jego wypowiedzi zawsze w punkt stonowane i przede wszystkim mądre uwielbiam czytać jak sie Dryagan wypowiada:3

1 minutę temu, MiśDuży napisał(a):

Dlaczego taka emotka? 

No że tak się posłużyłeś tym przykładem exodusa :D Ale ja z niczym nie polemizuję :D 

Po prostu potraktuj to jak uśmieszek misiu duzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia @Dryagan . 

No dziwne byś wrócić na stanowisko nie mógł, jesteś cały czas jak administrator tego forum, teraz tylko w zawieszeniu na chwilową niedyspozycje ; ) Będzie dobrze. 

19 minut temu, rough_boy napisał(a):

Szukacie moze admina na zastempstwo?

Gdyby tak było najlepszy byłby brum.brum tylko szkoda, że odszedł i to bez pożegnania. Ale Jemu wybaczam. 🩵

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Powodzenia @Dryagan . 

No dziwne byś wrócić na stanowisko nie mógł, jesteś cały czas jak administrator tego forum, teraz tylko w zawieszeniu na chwilową niedyspozycje ; ) Będzie dobrze. 

Gdyby tak było najlepszy byłby brum.brum tylko szkoda, że odszedł i to bez pożegnania. Ale Jemu wybaczam. 🩵

Ja znikam tez bo nikt mnie tu nie chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi