Skocz do zawartości
Nerwica.com

Raccoon

Raccoon

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Raccoon napisał(a):

Ja mam to w papierach. W sensie dokumentacja od dermatologa, bo długo się męczyłem ze skutkami tego, stany zapalne miałem. Ja mam tego grube teczki ogólnie, całego swojego syfu. Np. też z pobytu w szpitalu jak mi stwierdzili ibs na tle nerwowym, kiedy nie mogłem jeść nic, ciągle miałem biegunki i ważyłem niewiele ponad 40 kg

Ja tam nie wiem czy im chce się to czytac, sama wolałabym powiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, bei napisał(a):

Może coś w tym być. Desperacja nie pomaga. Może spróbuj do tego podejść na zasadzie, że idziesz na ten okres próbny i traktujesz to też na zasadzie czy tobie się spodoba, a nie tylko czy się sprawdzisz.

Jak to mówią "miej wyjebane a będzie ci dane" 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj czuję się lepiej. Po tym jak wczoraj dostałem pieniądze od siostry w końcu mogłem zjeść normalny obiad, dzisiaj zjadłem normalne śniadanie. Zrobiłem sobie wczoraj na obiad makaron ze szpinakiem, dzisiaj na śniadanie zjadłem bułki z serem i pomidorem. Kupiłem sobie w końcu Monsterka i kalafiory. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Raccoon napisał(a):

Dzisiaj czuję się lepiej. Po tym jak wczoraj dostałem pieniądze od siostry w końcu mogłem zjeść normalny obiad, dzisiaj zjadłem normalne śniadanie. Zrobiłem sobie wczoraj na obiad makaron ze szpinakiem, dzisiaj na śniadanie zjadłem bułki z serem i pomidorem. Kupiłem sobie w końcu Monsterka i kalafiory. 

Ojej same przysmaki wg mojego żołądka:3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Raccoon napisał(a):

Z pełnym żołądkiem zawsze się lepiej myśli. Może to początek czegoś wielkiego 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Raccoon napisał(a):

Aż tak bym daleko z tymi stworzeniami nie szedł 😂

Staram się być uprzejmy hehe. Ja wiem, że lepiej mierzyć siły na zamiary. W związku z tym mój wewnętrzny głos podpowiada mi, że pesymizm jest lepszy od optymizmu ale lepiej się do tego nie przyznawać. Na cholere mam innych deprymować sam sobie wystarczę jako największy krytyk karę samemu sobie lepiej wymierzę niż XIX wieczny szlachcic waląc chłopa nahajką 🤫😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Prince of darkness napisał(a):

Staram się być uprzejmy hehe. Ja wiem, że lepiej mierzyć siły na zamiary. W związku z tym mój wewnętrzny głos podpowiada mi, że pesymizm jest lepszy od optymizmu ale lepiej się do tego nie przyznawać. Na cholere mam innych deprymować sam sobie wystarczę jako największy krytyk karę samemu sobie lepiej wymierzę niż XIX wieczny szlachcic waląc chłopa nahajką 🤫😆

Najlepiej być realistą, zbytni optymizm mnie zgubił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, Raccoon napisał(a):

Chat GPT mi odradza powrót do piekła i wynajem mieszkania

IMG_1042.jpeg

No ma rację, ale jak 1. Jakaś firma czy razem z rodziną ogarniesz wynajem to nie masz stresu 2. Pytanie czy aż tak nienawidzisz rodziców lub czy masz az taki stan tam żeby wpływały źle na psychikę mocno, typu alkoholizm kogoś, awantury, kłótnie, jakieś inne toksyczne rzeczy. Jak chodzi o wstyd no to już chyba ci wyjasnilismy że dom rodzinny to zawsze dom i przejściowy powrót na chwilę pod dach to nie jest nic złego i uwlaczajacego (?) Ludzie mają różne podbramkowe sytuacje i żadnej winy w tym, to czemu dojrzały człowiek ma uważać u kogos za wstyd? To jakiś dzieciak mentalny kto by się wyśmiewal z kogoś, serio umiesz przejmować się takimi osobami 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

No ma rację, ale jak 1. Jakaś firma czy razem z rodziną ogarniesz wynajem to nie masz stresu 2. Pytanie czy aż tak nienawidzisz rodziców lub czy masz az taki stan tam żeby wpływały źle na psychikę mocno, typu alkoholizm kogoś, awantury, kłótnie, jakieś inne toksyczne rzeczy. Jak chodzi o wstyd no to już chyba ci wyjasnilismy że dom rodzinny to zawsze dom i przejściowy powrót na chwilę pod dach to nie jest nic złego i uwlaczajacego (?) Ludzie mają różne podbramkowe sytuacje i żadnej winy w tym, to czemu dojrzały człowiek ma uważać u kogos za wstyd? To jakiś dzieciak mentalny kto by się wyśmiewal z kogoś, serio umiesz przejmować się takimi osobami 

No po prostu czuję dużą potrzebę izolacji, mam duży lęk przed przybywaniem poza domem przez dłuższy czas i oddaniem mojego mieszkania w ręce obcych osób. Muszę to jakoś inaczej ogarnąć bo jednak rozwiązanie z tymczasowym mieszkaniem w domu rodziców nie wchodź w grę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Raccoon napisał(a):

No po prostu czuję dużą potrzebę izolacji, mam duży lęk przed przybywaniem poza domem przez dłuższy czas i oddaniem mojego mieszkania w ręce obcych osób. Muszę to jakoś inaczej ogarnąć bo jednak rozwiązanie z tymczasowym mieszkaniem w domu rodziców nie wchodź w grę

To szoruj po orzeczenie, ja też się zbieram by wyrobić, i znajdziesz szybko pracę dzięki temu. Celuj w zdalną w HR jako rekruter np. I z domu byś pracował. Znasz ang?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Raccoon, chat GPT nie mówi ci jak znaleźć prace i skąd wziąć kase? 

Jak ja "rozmawiam" z chatep GPT to zwykle wygląda to tak.

ja: rób dla mnie to i to

chat: zrobiłem

ja: dlaczego to tak zrobiłeś, to jest niepoprawe

chat: masz racje, dobrze że jestes czujna, teraz zrobię to dobrze

ja: dalej źle
chat: masz rację to było źle, teraz już naprawdę się postaram żeby zrobić to dobrze

itd. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi