Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

W pierwszej chwili myślałem że masz ofiarę przemocy domowej na avatarze a to tylko ofiara bezsenności…

No właśnie wszyscy zakładają, ze to podbite, a to zwykle cienie;p ale zmienie to chyba, za dużo nieporozumień 

to nawet nie ofiara bezsennosci, to osoba, która lubi i może spac. Ale nie spi;p

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@shadow_no oznaczam cię bo wiem że oglądałeś. Obejrzałem w końcu „Dom Dobry”. Szczerze, to nie rozumiem tego filmu. Do połowy normalna akcja, od połowy jakieś dziwne schizofreniczne wizje i nie wiadomo do końca, co jest prawdziwe a co jest jakimś urojeniem, snem, psychozą.

Chyba po prostu jestem na ten film za głupi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

@shadow_no oznaczam cię bo wiem że oglądałeś. Obejrzałem w końcu „Dom Dobry”. Szczerze, to nie rozumiem tego filmu. Do połowy normalna akcja, od połowy jakieś dziwne schizofreniczne wizje i nie wiadomo do końca, co jest prawdziwe a co jest jakimś urojeniem, snem, psychozą.

Chyba po prostu jestem na ten film za głupi.

Nie mogę znaleźć mojego opisu wrażeń bezpośrednio po zobaczeniu, ale były podobne. Też nie rozumiałem tego mieszania rzeczywistości z psychowstawkami. Dla mnie takie 7/10 bo byłem w kinie i odbiór przez to zwykle jest trochę inny. Tak to 6/10. Aktorzy topka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Nie mogę znaleźć mojego opisu wrażeń bezpośrednio po zobaczeniu, ale były podobne. Też nie rozumiałem tego mieszania rzeczywistości z psychowstawkami. Dla mnie takie 7/10 bo byłem w kinie i odbiór przez to zwykle jest trochę inny. Tak to 6/10. Aktorzy topka

U mnie szczerze mówiąc bliżej 4/10. Był potencjał na fajny film, aktorzy tak jak mówisz świetni, ale moim zdaniem potencjał został zmarnowany. Ale jest też szansa że jestem na ten film za głupi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi