Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

xDDD Ahahahah grouchy!

Też mnie ciekawi. W skrócie miczek jest zajebiscie inteligentny i kobieta musi być mądra najlepiej bardzo

Dla wszystkich poprzednia nazwa czomolungmy to było Grouchy i była lepsza bo łatwiejsza:D

😛 i musi być mądra nie w rytm głośnej muzyki 😛

Godzinę temu, MicMic napisał(a):

Dobra idę stąd. Druga wypowiedź była jednoznaczna. 

Nie lam sie:p jak jesteś inteligentny to wybrniesz 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mi się kluby kojarzą z miejscami hałaśliwymi gdzie trudno sobie z kimś pogadać. Dowiem się o towarzystwie czy dobrze tańczy, ale co więcej?

Ale można rozmawiać w palarni albo przed wejściem na dworze sobie gdy musisz wyjść odetchnąć i się schłodzić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Właśnie dlatego nie chodzę 😄 Gdybym poszukiwała partnera, to wolałabym zacząć od oceny elokwencji a nie gibkości w tańcu 😉

Do klubu tez sie chodzi dla muzyki niekoniecznie na podryw, ale wiem, to 16sta z kolei funkcja klubu 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Ale można rozmawiać w palarni albo przed wejściem na dworze sobie gdy musisz wyjść odetchnąć i się schłodzić

Jeeezzuuu, tylko nie palacz i Eskimos 😱

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Do klubu tez sie chodzi dla muzyki niekoniecznie na podryw, ale wiem, to 16sta z kolei funkcja klubu 😛

Ale my tu chyba wyszliśmy od metod szukania partnera a nie funkcji klubu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Ale czy ja chcę grzebać jak kura w glebie albo luj… przepraszam, osoba w kryzysie bezdomności w śmietniku?

Bardzo nietrafne porównanie. Ja nie szanuje osób które nie szanują ludzi 

15 minut temu, shadow_no napisał(a):

Aaa bo Ty do klubu pogadać chodzisz. No to nie. Lepiej pójść do parku

Mozna rozmawiać na dworze albo w palarni. A jak ktoś ma słaba gadke to tym lepiej, bo glosno i nie musi gadać i się kompromitować czy coś:D

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Jaki eskimos latem czy wiosna? :d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Tzn ja wyszłam od zapytania co autor myśli, ze w klubie są same pustaki mial

na myśli:p ale sie wykręcił sianem i uciekł 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możemy to i to obgadać. Nawet zrobię listę ale jak pomyślę bo dziś nie jestem w formie ponoc

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Może mówił o ceglach znaczy bloczkach betonowych 

Xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Możemy to i to obgadać. Nawet zrobię listę ale jak pomyślę bo dziś nie jestem w formie ponoc

Może mówił o ceglach znaczy bloczkach betonowych 

Xd

Pewnie to miał na myśli, ale ja chodze do klubu to nie zrozumiałam 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, Chongyun napisał(a):

Tylko sobie głupiego ryja nie rozwal :P

Wiele już nie zaszkodzi :D Choć shad pisał że wyglądałem ostatnio ślicznie (aww!), więc może jednak zaszkodzi…

44 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

W palarni… papierosy… fuuuuuj.

41 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Bardzo nietrafne porównanie. Ja nie szanuje osób które nie szanują ludzi 

Wiem, mówiłaś mi to nie raz 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

To był taktyczny odwrót, gdy czuję, że zaraz się zezłoszczę. Już przyznałem się, że źle napisałem, że same pustaki. Nie chciałem nikogo obrazić. 

Chodzi mi o to, że ja jestem dosyć specyficzną osobą, nie chodzi o inteligencję już. Często z ludźmi nie mam o czym gadać, kiepski jestem w small talkach (chyba, że w błazenadzie gdy mam dobry humor xd) , nie słucham popularnej muzyki za bardzo, nie bardzo interesuje się pop kulturą w ogóle itp. Zawsze tak miałem z ludźmi, z nowymi grupami, że po tym etapie wygłupów i śmieszkowania, wszyscy zaczynają powoli rozmawiać o swoich zainteresowaniach, tworzą się grupki i wtedy ja już wypadam z grupy, bo zazwyczaj nic mnie to nie interesuje i nie mam nic do powiedzenia na takie tematy. 

A do klubu idzie prawie każda dziewczyna, więc mała szansa, że spotkam kogoś dla mnie sensownego. Powtarzam, dla mnie. 

sex.gif.6841119c0ad2d48e1f30005376b26bf4.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, MicMic napisał(a):

To był taktyczny odwrót, gdy czuję, że zaraz się zezłoszczę. Już przyznałem się, że źle napisałem, że same pustaki. Nie chciałem nikogo obrazić. 

Chodzi mi o to, że ja jestem dosyć specyficzną osobą, nie chodzi o inteligencję już. Często z ludźmi nie mam o czym gadać, kiepski jestem w small talkach (chyba, że w błazenadzie gdy mam dobry humor xd) , nie słucham popularnej muzyki za bardzo, nie bardzo interesuje się pop kulturą w ogóle itp. Zawsze tak miałem z ludźmi, z nowymi grupami, że po tym etapie wygłupów i śmieszkowania, wszyscy zaczynają powoli rozmawiać o swoich zainteresowaniach, tworzą się grupki i wtedy ja już wypadam z grupy, bo zazwyczaj nic mnie to nie interesuje i nie mam nic do powiedzenia na takie tematy. 

A do klubu idzie prawie każda dziewczyna, więc mała szansa, że spotkam kogoś dla mnie sensownego. Powtarzam, dla mnie. 

sex.gif.6841119c0ad2d48e1f30005376b26bf4.gif

Trochę sie drocze a trochę łapie za słówka 😛 no hard feelings 

mnie to nie obraza kazdy ma prawo do własnej opinii, przy czym niektóre są dla mnie tak dziwne ze ciekawa jestem argumentacji 😛

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Co do tego złoszczenia sie to forum jest idealnym miejscem zeby to ‚przepracować’ 😛 w warunkach szklarniowych. 

Nom, tylko na, forum jest trudniej bo nie widzisz czyjejś mordy i nie slyszysz tonu głosu, tylko same słowa, które ja rozumiem jak rozumiem. 

Spoko przepracowuje od wakacji, jestem nawet specjalny wątek przecież, a którym się kłócę z panną D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, MicMic napisał(a):

Nom, tylko na, forum jest trudniej bo nie widzisz czyjejś mordy i nie slyszysz tonu głosu, tylko same słowa, które ja rozumiem jak rozumiem. 

Spoko przepracowuje od wakacji, jestem nawet specjalny wątek przecież, a którym się kłócę z panną D :D

😛 spoko u mnie możesz zalozyc ze albo sie drocze albo jestem wredna agresywna baba 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi