Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

A z jakiej paki twierdzisz że dziewczyny ze specyficznym intelektem nie lubią tańczyć wtf

No i nadal nie rozumiesz tego co napisałem. @Chongyun weź mi pomoż bo zaraz mnie chuj strzeli. Wytłumacz im na spokojnie! Mam to rozrysować na zbiorach?

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale to raczej nie wynikało z wypowiedzi nr 1 do której sie odnosilam ;)

Masz rację, chujowa wypowiedź.

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Dobra już zrozumialam o co mu chodziło 

Że w klubie jest spęd taki jak na ulicy, i że on nie szuka w ten sposób bo mało kto jego zainteresuje 

TAK! glupek2.gif.11ec449c6369886993fb60da727ea536.gifglupek2.gif.11ec449c6369886993fb60da727ea536.gifglupek2.gif.11ec449c6369886993fb60da727ea536.gifglupek2.gif.11ec449c6369886993fb60da727ea536.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, MicMic napisał(a):

No i nadal nie rozumiesz tego co napisałem. @Chongyun weź mi pomoż bo zaraz mnie chuj strzeli. Wytłumacz im na spokojnie! Mam to rozrysować na zbiorach?

TAK! glupek2.gif.11ec449c6369886993fb60da727ea536.gifglupek2.gif.11ec449c6369886993fb60da727ea536.gifglupek2.gif.11ec449c6369886993fb60da727ea536.gifglupek2.gif.11ec449c6369886993fb60da727ea536.gif

Do siebie miej pretensje bo użyłeś takich słów że można interpretować na różne sposoby. Jako autysta twierdzę ze było niejednoznaczne xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, MicMic napisał(a):

Tym bardziej z moim specyficznym intelektem. Równie dobrze mógłbym w totka grać.

A co to jest specyficzny intelekt? 😛 rozumiem osobowośc / temperament ale intelekt? Rozumiem, ze należysz do Mensy? 😀

8 minut temu, MicMic napisał(a):

Co? Co się wykręciłem? Napisałem o co mi chodziło. Dlaczego wiecie lepiej niż ja co miałem na myśli?

NIE UWAŻAM ŻE DO KLUBÓW CHODZĄ SAME PUSTAKI! 

Bo widocznie mało precyzyjnie sie wyrażasz:p 

uzylam wykręcenia sie sianem

bo wypowiedz 1 brzmiała zupełnie inaczej niz 2 i jak ci odpisywalam, to 2 jeszcze nie istniała 😛 uznałam, ze próbujesz sie wykręcić sianem bo wypowiedz 1 była gupia:p

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, MicMic napisał(a):

Oj nie bądź dla siebie aż tak surowy 🤭

Teraz, Chongyun napisał(a):

Można mieć specyficzny intelekt, można być inteligentnym inaczej oraz bezobjawowo. 

A jaki to jest? Rozwinięcie mnie ciekawi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Chongyun napisał(a):

Można mieć specyficzny intelekt, można być inteligentnym inaczej oraz bezobjawowo. 

xDDD Ahahahah grouchy!

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Oj nie bądź dla siebie aż tak surowy 🤭

A jaki to jest? Rozwinięcie mnie ciekawi ;)

Też mnie ciekawi. W skrócie miczek jest zajebiscie inteligentny i kobieta musi być mądra najlepiej bardzo

Dla wszystkich poprzednia nazwa czomolungmy to było Grouchy i była lepsza bo łatwiejsza:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

@Doktor Indorto juz w ogóle subiektywny bullshit. Klub jest dobrym miejscem do poznawania osób które lubią taka rozrywkę jak Ty. Jak można twierdzić inaczej? 🤣

Myślę że osoby, które chciałbym poznać, najszybciej poznałbym w klubie, ale księgarza. Doktor Nauk na przykład, czy pan Jan Rodzeń. Wielkie postacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

@MicMic @Doktor Indor ale do klubu dziewczyny często chodzą ze swoimi spokojnymi koleżankami też. Co prawda one najwięcej później przeszkadzają ale każdy coś wygrzebie, gdy odpowiednio długo będzie grzebał

Ale czy ja chcę grzebać jak kura w glebie albo luj… przepraszam, osoba w kryzysie bezdomności w śmietniku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mi się kluby kojarzą z miejscami hałaśliwymi gdzie trudno sobie z kimś pogadać. Dowiem się o towarzystwie czy dobrze tańczy, ale co więcej?

O właśnie, a ja nie lubię hałasu. Do tego ciemno jest. Książkę ciężko czytać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mi się kluby kojarzą z miejscami hałaśliwymi gdzie trudno sobie z kimś pogadać. Dowiem się o towarzystwie czy dobrze tańczy, ale co więcej?

Aaa bo Ty do klubu pogadać chodzisz. No to nie. Lepiej pójść do parku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi