Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Doktor Indor napisał(a):

Znaczy coś w stylu „idź i sprawdź czy cię nie ma w drugim pokoju” :D 

😀 

nie no to są autentyczne pytania.

albo moje ulubione: piszesz na forum,

dlatego ze nikt cie nie kocha 😀

jak ktos jest lubiany i kochany, nie wchodzi na fora, od razu wyświetla mu sie Ban permanentny z powodu zajebistosci. 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lucy32, napiszę tylko w skrócie, bo już jestem trochę zmęczony. Widziałem co pisałaś (to co jest teraz w koszu jako OT) na temat naszego prywatnego folwarku i na temat tego, że jeśli ktoś chce coś dodać, to jest ignorowany. Jeśli ja kiedyś kogoś zignorowałem, to przepraszam. Na pewno nie miało to na celu olania danej osoby – może po prostu przeoczyłem posta albo nie miałem nic do dodania. Ja zdecydowanie nie zamykam się na ten „prywatny folwark” stałych userów. I mam nadzieję, że inni też nie. Tzn. są osoby, które ignoruję, ale te osoby wiedzą, kim są, i wiedzą dlaczego. Nikt nowy lub kto mi nie podpadł w jakiś paskudny sposób nie ma u mnie takiej czerwonej karteczki.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

@Lucy32, napiszę tylko w skrócie, bo już jestem trochę zmęczony. Widziałem co pisałaś (to co jest teraz w koszu jako OT) na temat naszego prywatnego folwarku i na temat tego, że jeśli ktoś chce coś dodać, to jest ignorowany. Jeśli ja kiedyś kogoś zignorowałem, to przepraszam. Na pewno nie miało to na celu olania danej osoby – może po prostu przeoczyłem posta albo nie miałem nic do dodania. Ja zdecydowanie nie zamykam się na ten „prywatny folwark” stałych userów. I mam nadzieję, że inni też nie. Tzn. są osoby, które ignoruję, ale te osoby wiedzą, kim są, i wiedzą dlaczego. Nikt nowy lub kto mi nie podpadł w jakiś paskudny sposób nie ma u mnie takiej czerwonej karteczki.

@Doktor Indor ja napisalam to w mozliwie uprzejmy sposób,tak jak ja was odbieram.Moze inni też,ale nie maja odwagi napisać.Moze tez nie powinnam sie angazowac w to wszystko.Ale zrobilam to,i nie chcialam nikogo urazić.Ale czasami bycie szczerym nie idzie w parze ,z byciem milym.I zawsze ktos poczuje się urazony,samym faktem że Lucy odwazyla sie wogole coś powiedzieć.Moim zamiarem bylo tylko zachecenie do pewnych refleksji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ale czasami bycie szczerym nie idzie w parze ,z byciem milym.

Ja to wiem, i osobiście uważam że szczerość jest o wiele ważniejsza od bycia miłym. Ja się nie czuję urażony. Wiem, że tu się trochę prywatny folwark zrobił… Ale też nie chcę, żeby ktoś spoza tego folwarcznego grona (które w sumie jest dosyć zmienne) czuł się (przynajmniej przeze mnie) ignorowany.

Staram się jednak przenosić offtopy tutaj. A że czasem zapominam… zwracajcie mi na to uwagę, nie obrażę się, obiecuję. Nie chcę psuć forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Ja to wiem, i osobiście uważam że szczerość jest o wiele ważniejsza od bycia miłym. Ja się nie czuję urażony. Wiem, że tu się trochę prywatny folwark zrobił… Ale też nie chcę, żeby ktoś spoza tego folwarcznego grona (które w sumie jest dosyć zmienne) czuł się (przynajmniej przeze mnie) ignorowany.

Staram się jednak przenosić offtopy tutaj. A że czasem zapominam… zwracajcie mi na to uwagę, nie obrażę się, obiecuję. Nie chcę psuć forum.

No i nasza wymiana zdań jest kulturalna prawda?.Ja podgladam wasze dyskusje)ale się nie udzielam za bardzo.Ciezko by się było wbić 😜w wasze filozoficzno-inteligentne rozmowy.Albo inaczej, wolę się nie uzewnętrzniać.Ale lubie czasami poczytac.Takze nie ma co się spinac.Jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

No i nasza wymiana zdań jest kulturalna prawda?

Ja zawsze jestem kulturalny :D

Ja podgladam wasze dyskusje)ale się nie udzielam za bardzo.Ciezko by się było wbić 😜w wasze filozoficzno-inteligentne rozmowy.

Może czasem trzeba 🙂

Albo inaczej, wolę się nie uzewnętrzniać.

Tak, to akurat rozumiem. Zauważ, że ja sporo piszę, ale wbrew pozorom nie tak dużo o sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Ja zawsze jestem kulturalny :D

Może czasem trzeba 🙂

Tak, to akurat rozumiem. Zauważ, że ja sporo piszę, ale wbrew pozorom nie tak dużo o sobie.

Moim zdaniem,duzo mowienia o sobie,zwykle przynosi problemy.Lepiej byc dyskretniejszym.Nie kazdemu można ufać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi