Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co sądzicie o związkach w dzisiejszych czasach?

Rekomendowane odpowiedzi

41 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Zależy co kto oczekuje, ja np.lubie jak mi ktos problem rozbije na czynniki pierwsze, bo wtedy łatwiej mi sie z czyms zmierzyć (niezależnie czy to jakies problem życiowy czy zdrowotny). Plus wyjaśnienie przyczyn z czego sie bierze coś. Chociaz ja do czata akurat jestem mocno sceptyczna bo wg mnie straszne bzdury potrafi pierdolic.

no ale jak ktos oczekuje ze chat do niego powie misiu będzie dobrze , to tak to jest creepy ale to tez creepy są czasy w ktorych ludzie musza sie do tego uciekac 😕 

Tak to czasy są obrzydliwe a nie to że ktoś szuka w ten sposób więzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Tinder jest platny?

To była błoga ironia w jego stylu:D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Tak to czasy są obrzydliwe a nie to że ktoś szuka w ten sposób więzi

To była błoga ironia w jego stylu:D 

Myślę, ze samotni ludzie / bez wsparcia byli zawsze. Teraz sie o tym mowi po prostu, do tego maja rozwiązania typu czat. Keidys jak był ktos sam/samotny, był stara panna/starym kawalerem/osiedlowym dziwakiem i sie nikt nad nimi specjalnie nie pochylał, czy maja sie do kogo odezwać itd.

jedyne co to rzeczywiscie ludzi w stałym związku jest mniej, ale jak wiadomo byle jaki związek nie oznacza wsparcia, a wtedy te zwiazki były utrzymywane siłowo stad takie świetne staty;)

3 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Dynastia to serial mojego dzieciństwa. Było namiętnie oglądane, a do tego dr. Queen i jezioro marzeń ( ale to trę później już :D

O jezu nienawidziłam doktor queen 😄z taka nuda mi sie to kojarzyło . To chyba jakos w nd leciało nie? Wiec dodatkowy vibe ‚niedzieli wieczUr’. Najgorzej 😄

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

O jezu nienawidziłam doktor queen 😄z taka nuda mi sie to kojarzyło . To chyba jakos w nd leciało nie? Wiec dodatkowy vibe ‚niedzieli wieczUr’. Najgorzej 😄

"serialowy" offtop przeniesiony do: https://www.nerwica.com/topic/9338-filmy-i-seriale/page/264

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi