Skocz do zawartości
Nerwica.com

Silna Tęsknota(Nostalgia)...

Sensys

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, MicMic napisał(a):

Kobiece ego po prostu triggeruje się w innych sytuacjach. I mniej wprost wyrażacie złość i frustrację (statystycznie oczywiście). Tak więc będziecie bardziej obgadywać za plecami, strzelać fochy itp, drobne złosliwości etc. 

XD etc. itp. etc.itd.etc.etc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Laski mają inne ego. Słynne męskie ego / duma jest powodowane wg mnie hormonami

Nie sądzę by głównie przez hormony, bo wtedy praktycznie każdy zdrowy mężczyzna by był taki, a znam sporo i pewnie wy też znacie mężczyzn, którzy nie mają chęci rywalizowania, nie mają stereotypowego ego/dumy itp.

Bardziej mieszanka wychowania, kultury, cech osobowości, charakteru i ewentualnie dodatku hormonów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Sensys napisał(a):

Nie sądzę by głównie przez hormony, bo wtedy praktycznie każdy zdrowy mężczyzna by był taki, a znam sporo i pewnie wy też znacie mężczyzn, którzy nie mają chęci rywalizowania, nie mają stereotypowego ego/dumy itp.

Bardziej mieszanka wychowania, kultury, cech osobowości, charakteru i ewentualnie dodatku hormonów.

A ja myślę że można mieć różne poziom hormonów. Jak mają niski to też nie mają takich zachowań, ale nie wiem sobie gdybam🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, little angel napisał(a):

ta, szczególnie my trzy między sobą :P 

nie lubię się w ogóle kłócić, jeśli ktoś czegoś nie rozumie, to staram się wytłumaczyć, co miałam na myśli, chyba że mi się już nie chce ciągnąć tematu

Dowód anegdotyczny:) Mężczyzn też znajdziesz, którzy są ostoją spokoju, którzy nie lubią się kłócić. 

Edytowane przez Sensys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Albo luz albo przypomina nam się co powiedział 10.03.2013 prawdziwy winny naszego złamania xd 🤣 

Ale mnie wtedy głowa bolała.

12.03.2013 największy ból głowy ever.

A co Ci się działo w marcu 2013?

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi