Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zgadnij co to za miejsce

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, libed napisał(a):

ok mam z gatunku bardzo trudne

jakie to państw

podpowiedź znajdziecie w ubraniu tego chłopa i na policzku tej kobiety z niebieskiej spódnicy. 

20191126_094711 (1).jpg

20191126_095149.jpg

to są bardzo charakterystyczne rzeczy dla tego panstwa polowa chlopow nosi cos takiego zamiast spodni i wszystkie baby jako glowny kosmetyk uzywaja to cos na policzki :D

no i w niewiely panstwach mozna jeszcze przejechac sie taka bryczka :D zdjecie sprzed 5 lat ale na pewno nadal jezdza

nie to nie jest zakopane :D

Birma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde sadzilem ze to trudne zdjecia wy mnie znacie to mieliscie latwiej

tak to fasola z chicago ale robione zdjecie spod fasoli normalnie wyglada wiadomo jak

tak to birma ten chlop w spodnicy(longczi) i ta baba na twarzy z tym startym drzewem jako kosmetykiem i jako chroniacym przed sloncem, przed zmarszczkami, staroscia i wszystkimi nieszczesciami :D one tak chodza z tym na policzkach ciagle :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

kurde sadzilem ze to trudne zdjecia wy mnie znacie to mieliscie latwiej

tak to fasola z chicago ale robione zdjecie spod fasoli normalnie wyglada wiadomo jak

tak to birma ten chlop w spodnicy(longczi) i ta baba na twarzy z tym startym drzewem jako kosmetykiem i jako chroniacym przed sloncem, przed zmarszczkami, staroscia i wszystkimi nieszczesciami :D one tak chodza z tym na policzkach ciagle :D

Wygladala jak z bielactwem

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Zostaw coś na później. Bo tu nie aktywności. I tu jest kolejka po 1 zagadce i kto zgadl to dalej z tym że ja zawsze oddaje XD bangladesz

Libed jak zwykle sie rozpycha łokciami:p

A ten Poznań dobrze zgadłam?🤣

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Wygladala jak z bielactwem

Libed jak zwykle sie rozpycha łokciami:p

A ten Poznań dobrze zgadłam?🤣

dobrze wiesz ze nie i mysle ze wiesz co to za miasto bo to kolonia francuska chyba mozna poznac po syfie panujacym tam ale nie mow to bardzo proste niech sie ktos wysili. to popularne wsrod polakow na pewno zgadnie ktos. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

dobrze wiesz ze nie i mysle ze wiesz co to za miasto bo to kolonia francuska chyba mozna poznac po syfie panujacym tam ale nie mow to bardzo proste niech sie ktos wysili. to popularne wsrod polakow na pewno zgadnie ktos. 

Ale ty jesteś poważny 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta baba w worki na glowie to bardzo proste popatrzcie na tę wieże to punkt charakterystyczny dla tego miasta podpowiem ze obok mnie jest targ drugi charakterystyczny obiekt w tym pozal sie miescie. tam ciagle ktos szarpie za reke zeby cos od niego kupic i rzuca hasla w stylu "u mnie taniej niz w biedronce" albo "magda gesler tez tu jadla" bardzo wielu polakow na ulicach glownie polacy i francuzi bym powiedzial. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, ironella napisał(a):

Sziraz.

nie ale tez bym chcial byc :D tam maja w srodku fajne witraze i oni maja podobne te wszystkie zapomniaem jak sie to nazywa fachowo ta szkola koranu

madrasa albo medresa jakos tak to sie nazywa dlatego to podobne budynki niezaleznie od panstwa

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Registan w Sarmakandzie ,jakies mauzoleum bodajze

tak to radzastan w samarkandzie

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi