Skocz do zawartości
Nerwica.com

Chaos

Lusesita Dolores

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, brum.brum napisał(a):

Dokładnie tak! Dlatego pisałem Ci że to z czym się mierzysz, pokazuje że jesteś dzielna i silna Kobitka 🙂( wiem, że zaprzeczysz 🤓). A mąż już jest obok Ciebie? Piesek? 🌤️

Oczywiście, że zaprzecze bo jestem słaba, bezsilna, do luftu.

Są już. 

Na szczęście głosów nie ma.

3 minuty temu, mateus napisał(a):

Weź że się pierdolnij?

Jaka to małość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, mateus napisał(a):

To twoim kolegą i koleżanką z forum, mogło się wybitnie nie spodobać.

Jesteś na poziomie glona.

To forum straciło cały swój urok. Widzę że udzielają się tylko te same osoby. Ja już nie będę tu wiele pisać, ale czasem się udzielę. Już swoje zrobiłam. 🥝

Jeśli chodzi o szpital... No cóż. Lekko nie jest, ale i tak jestem w najlepszej kondycji psychicznej jaka do tej pory mialam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Verinia napisał(a):

Jesteś na poziomie glona.

To forum straciło cały swój urok. Widzę że udzielają się tylko te same osoby. Ja już nie będę tu wiele pisać, ale czasem się udzielę. Już swoje zrobiłam. 🥝

Znowu się zagalopowałaś. Co to za personalne wycieczki i obrażanie? Rozumiem, że mogłaś się zagotować, ale takie wyzwiska niczego nie załatwiają, tylko robią burdę w wątku. Tym bardziej, że post do którego się odnosisz, został usunięty. I ważne: nawet jeśli ktoś wcześniej zachował się nie fair albo Cię sprowokował, to nie usprawiedliwia odpowiadania tym samym. To, że druga strona zrobiła coś nie tak, nie daje zielonego światła na wyzwiska i dolewanie oliwy do ognia. Jeśli chcesz, żeby było tu spokojniej i żeby inni chętniej pisali, to najlepsze, co możemy zrobić, to po prostu odpuścić przepychanki i wrócić do normalnej rozmowy bez tych wszystkich dramatów i konfliktów, bo to naprawdę zniechęca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dryagan napisał(a):

Znowu się zagalopowałaś. Co to za personalne wycieczki i obrażanie? Rozumiem, że mogłaś się zagotować, ale takie wyzwiska niczego nie załatwiają, tylko robią burdę w wątku. Tym bardziej, że post do którego się odnosisz, został usunięty. I ważne: nawet jeśli ktoś wcześniej zachował się nie fair albo Cię sprowokował, to nie usprawiedliwia odpowiadania tym samym. To, że druga strona zrobiła coś nie tak, nie daje zielonego światła na wyzwiska i dolewanie oliwy do ognia. Jeśli chcesz, żeby było tu spokojniej i żeby inni chętniej pisali, to najlepsze, co możemy zrobić, to po prostu odpuścić przepychanki i wrócić do normalnej rozmowy bez tych wszystkich dramatów i konfliktów, bo to naprawdę zniechęca

To.mnir zbanuj. Już wiele się o was admini dowiedziałam 😃

Się whbielacje. Ja tu jestem głównie na priv. Ale i tak zniknę , tego forum. Możesz mnie nawet dziś usunąć. Mi to Lotto. Nie chcę w tym uczestniczyc. Baj. To forum to dno. I wiem dużo o tym co zrobiliście. Nie pozdrawiam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi