Skocz do zawartości
Nerwica.com

Siwe włosy

Radek0003

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Radek0003 napisał(a):

Próbowaliśmy z mamą farby podobno dla alergików,ale niestety też się nie przyjęła,bo mamę swedziala mocno głowa i trzeba było odpuścić. Mama miała niedawno problemy z sercem i była w szpitalu także trochę były też poważniejsze problemy. Teraz już jest w domu,ale dalej niezbyt dobrze się czuje i narazie nie wychodzi z domu

A jakies tonery?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie pisałem, cóż farba narazie odpada,ale będę próbował dalej, moja dziewczyna co jakiś czas też próbuje, chociaż narazie żadna nie pasuje,bez żadnych reakcji skóry. W ostatnich miesięcach mamie bardzo przerzedziły się włosy szczególnie na czubku głowy. Niestety takie białe, trochę przerzedzone włosy nie wyglądają dobrze i dodatkowo jeszcze postarzają bardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Radek0003 napisał(a):

Dawno nie pisałem, cóż farba narazie odpada,ale będę próbował dalej, moja dziewczyna co jakiś czas też próbuje, chociaż narazie żadna nie pasuje,bez żadnych reakcji skóry. W ostatnich miesięcach mamie bardzo przerzedziły się włosy szczególnie na czubku głowy. Niestety takie białe, trochę przerzedzone włosy nie wyglądają dobrze i dodatkowo jeszcze postarzają bardziej.

Farba niszczy włosy więc na słabe włosy jeszcze z jakimś łysieniem to nie najlepsze farbowac ale chyba nie jest aż tak dużo tych lysin. Kupuj mamie takie ampułki seboradin albo jeszcze jedna marka była. Oba takie czerwone opakowanie z białym. To na porost włosów w to miejsce gdzie są rzadkie. W aptece i w rossmannie też są. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi