Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uciekinierzy z Kafeterii, pieprz gdzie jesteś?

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Hahaha to chyba tylko wyjątkowe zrządzenie losu musiało by nastać 

Rzucę coś na pożarcie fanom:p i pieprz bo lubi takie z pieprzem 😆 libed jak na tak zadeklarowanego anty bejbikowca jest zadziwiająco nieuważny i beztroski w pewnych kwestiach🤪😃😈

tak, korzystam z faktu ze go tu dziś miało nie być 😀

A gardło jak boli to zależy jak. Jak typowo chorobowo drapiąco to imbir jest super (herbatka z).

jak od suchego kaszlu to jeszcze inna metodyka, bardziej łagodzenie / nawilżenie ;)

A ja zadeklarowałam, że możemy robić dyżury w opiece nad  bombelkiem Libeda, żeby on mógł spokojnie mój obecna forum pisać. 🙆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, murb napisał(a):

A ja zadeklarowałam, że możemy robić dyżury w opiece nad  bombelkiem Libeda, żeby on mógł spokojnie mój obecna forum pisać. 🙆

Haha a to już były widze plany na to konkretniejsze ;) libed zapewne zareagował entuzjastycznie 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Hahaha to chyba tylko wyjątkowe zrządzenie losu musiało by nastać 

Rzucę coś na pożarcie fanom:p i pieprz bo lubi takie z pieprzem 😆 libed jak na tak zadeklarowanego anty bejbikowca jest zadziwiająco nieuważny i beztroski w pewnych kwestiach🤪😃😈

tak, korzystam z faktu ze go tu dziś miało nie być 😀

A gardło jak boli to zależy jak. Jak typowo chorobowo drapiąco to imbir jest super (herbatka z).

jak od suchego kaszlu to jeszcze inna metodyka, bardziej łagodzenie / nawilżenie ;)

Mehehehe.

Nie cierpię imbiru. Tak w ogóle to ja nie szukam od was porad zdrowotnych, bo przecież mam rozmaite specyfiki na różne bóle gardła. Chodziło mi o kontynuację wątku Pokraki, która dzisiaj się z domu pozbywa dzieci, a mnie też zalecała bezdzieckowe metody leczenia,

z tym że nie doszłyśmy do konkretów 😁

13 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

.

Wbrew pozorom te 2 sklejone wątki w moim poście nie łączą sie ze soba 😄

Ale i tak wszystkim wyobraźnia idzie w ruch 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mehehehe.

Nie cierpię imbiru. Tak w ogóle to ja nie szukam od was porad zdrowotnych, bo przecież mam rozmaite specyfiki na różne bóle gardła. Chodziło mi o kontynuację wątku Pokraki, która dzisiaj się z domu pozbywa dzieci, a mnie też zalecała bezdzieckowe metody leczenia,

z tym że nie doszłyśmy do konkretów 😁

Ale i tak wszystkim wyobraźnia idzie w ruch 😂

Ale w herbacie z miodem ten smak sie trochę niweluje a super działa na przeziebienie

4 minuty temu, murb napisał(a):

Nie pamiętam czy jakoś to skomentował. Tak, że wiesz ... 😁🫢

ja już wiem jak on to mogl skomentować 😃

ps zadziwiające jest to jak wiele osob którym przydałoby sie to forum zostało jednak tam. Chyba sie rodzi jakaś nowa zbiorowa obseszyn. Pieprz na nastroju tez was widmoki

i Klaudiusze sledzo?

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

ps zadziwiające jest to jak wiele osob którym przydałoby sie to forum zostało jednak tam. Chyba sie rodzi jakaś nowa zbiorowa obseszyn. Pieprz na nastroju tez was widmoki

i Klaudiusze sledzo?

Nasza grupa testowa pokazała, że nie jesteśmy tu entuzjastycznie witani, to po pierwsze. W związku z tym nie spieszno nam do ekspansji na tym forum - siedzimy w jednym temacie. I to jest powód drugi, że nie możemy się wszyscy stamtąd kisić w jednym temacie, bo nam dekiel wystrzeli od ciśnienia 😉

Na N. mieliśmy monitoring i wbitki trolli, hejterów, spamerów. Szybko ich posprzątano. Ale nadal raz na dłuższy czas pojawia się gość, który kopiuje moje posty z kafeterii i wstawia od czapy w tamtejszą konwersację. Oraz zmyśla historie o tym, że ktoś komuś świnie podkłada na privie itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nasza grupa testowa pokazała, że nie jesteśmy tu entuzjastycznie witani, to po pierwsze. W związku z tym nie spieszno nam do ekspansji na tym forum - siedzimy w jednym temacie. I to jest powód drugi, że nie możemy się wszyscy stamtąd kisić w jednym temacie, bo nam dekiel wystrzeli od ciśnienia 😉

Na N. mieliśmy monitoring i wbitki trolli, hejterów, spamerów. Szybko ich posprzątano. Ale nadal raz na dłuższy czas pojawia się gość, który kopiuje moje posty z kafeterii i wstawia od czapy w tamtejszą konwersację. Oraz zmyśla historie o tym, że ktoś komuś świnie podkłada na privie itp.

No ze ich sprzątają to kumam i prawidłowo ale czy z wypiekami na twarzy zczytuja te tysiące stron w poszukiwaniu kompromy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

No ze ich sprzątają to kumam i prawidłowo ale czy z wypiekami na twarzy zczytuja te tysiące stron w poszukiwaniu kompromy?

Minęło już tyle czasu, że chyba im się nie chce. Poza tym tam się mało dzieje. Jestem ciekawa czy ktoś może być na tyle cierpliwy by wyskoczyć po iluś latach ze swoimi zbiorami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Minęło już tyle czasu, że chyba im się nie chce. Poza tym tam się mało dzieje. Jestem ciekawa czy ktoś może być na tyle cierpliwy by wyskoczyć po iluś latach ze swoimi zbiorami.

Są takie osoby które wiele forow ‚obrobią’ mysle ze Jukonczyk na bank wam wbija regularnie 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

On już jest raczej zablokowany ze swoimi torami itp.

A te tory uniemożliwiają rejestrację rajt? Ja jako ta z brudem za uszami nie korzystam to nie wiem😃

W sensie zablokowany do obczajania nawet?

a jak znalazłaś nastroj? Bo te fora sie w ogóle nie wyszukują 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A te tory uniemożliwiają rejestrację rajt? Ja jako ta z brudem za uszami nie korzystam to nie wiem😃

Ja też nie korzystam z metod brudnouszowców więc nie wiem jak to dokładnie wygląda.

O tym forum się wspominało na kafe, bo jakiś czas wcześniej też ludzie poodchodzili. Wtedy tam zajrzałam, wyglądało słabo bez wersji na telefon. Po którymś kolejnym /cenzura/niku na ero znów tam weszłam i okazało się, że wszystko pozmieniali więc nadaje się do grupowego przejścia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Krejzolka a wiesz kim ja jestem ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi