Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uciekinierzy z Kafeterii, pieprz gdzie jesteś?

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, babba napisał(a):

Oryginalna fotka, zero przeróbek. Kota nie było 😉 To nasz zalew rybnicki 2 tygodnie temu 😉  To taki prezent pożegnalny. 

Dzięki, przywraca wspomnienia sprzed lat. ;)

Koty chyba wszędzie chcę widzieć, ale tak jakoś naprawdę w tym kocie odbicie też widzę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, babba napisał(a):

Chyba mnie znasz. U mnie kultura i zasady na pierwszym miejscu. Moje zasady. 

Kurde trochę ta sraka z tym naszym przybyciem przesadzona. Przyszło pare osób i nagle stan wojenny. Bez przesady.

dobra zobaczymy jak będzie. Przydałaby sie alternatywa - takie forum, tak działające ale o luźniejszej tematyce. Ale skoro modzi są spoleczni to pewnie o takie miejsca będzie coraz trudniej. Szkoda widać ze jest parcie na fora ale może to tylko wśród boomerow i już sie nikomu nie opłaca w to isc 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Dzięki, przywraca wspomnienia sprzed lat. ;)

Koty chyba wszędzie chcę widzieć, ale tak jakoś naprawdę w tym kocie odbicie też widzę. 

W wodzie, przy zachodzie słońca można zobaczyć dużo. To zależy od naszej wrażliwości, wyobraźni i synchronizacji z otoczeniem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Kurde trochę ta sraka z tym naszym przybyciem przesadzona. Przyszło pare osób i nagle stan wojenny. Bez przesady.

dobra zobaczymy jak będzie. Przydałaby sie alternatywa - takie forum, tak działające ale o luźniejszej tematyce. Ale skoro modzi są spoleczni to pewnie o takie miejsca będzie coraz trudniej. Szkoda widać ze jest parcie na fora ale może to tylko wśród boomerow i już sie nikomu nie opłaca w to isc 

tak boomerów

tera jest moda na rozmowy na żywo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Widziałam tu kogoś poznanego na innych forach. Poznałam po zdjęciu. Uwierz mi. My jesteśmy jak święci przy niej 🤣 

I tyle w temacie. 

4 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Prawda, podobnie na niebie w chmurach ; ) 

Taaaak. Kiedyś cykałam  zdjęcia chmur i robiłam obrys tworząc swoją wizję. Raz wyszła mi świnia 🤣 nijak nie dało się z tego obrysować kota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, babba napisał(a):

Widziałam tu kogoś poznanego na innych forach. Poznałam po zdjęciu. Uwierz mi. My jesteśmy jak święci przy niej 🤣 

I tyle w temacie. 

Haha 😃 to nie ma co posypywać głowy popiołem.

4 minuty temu, Muchos potatos napisał(a):

tak boomerów

tera jest moda na rozmowy na żywo

no właśnie nie wiem bo jak z gen zetami se czasem gadam to oni mówią ze strasznie są zwróceni w internet te tindery itd. Bo strasznie mnie dziwiło ze osoby w wieku studenckim mówią ze w necie szukają jakichś połówek czy przyjaciół. Akurat najwiecej czasu i pretekstu na poznanie a oni i tak wola net. Tzn oni jako oni ale trz mówią ze generalnie tak jest 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi