Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uciekinierzy z Kafeterii, pieprz gdzie jesteś?

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

43 minuty temu, Muchos potatos napisał(a):

Znalazłem tamten temat w hasioku xD jest tu ktoś ze Śląska

ta Mała Mi nazwała nas zaburzonymi a nawet szajsem

Dziwisz się? Uciekła z Kafeterii, przepracowała traumę a tu nagle nastąpił powrót do przeszłości i runął domek z kart. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, murb napisał(a):

Dziwisz się? Uciekła z Kafeterii, przepracowała traumę a tu nagle nastąpił powrót do przeszłości i runął domek z kart. 

Haha, nieźle nieźle. Dla mnie wszyscy zlewacie się w jedność. A to że kilka osób robi tam wiochę i to rzutuje na ogląd całości to już trudno. Proponuję nie przeżywać mojej osoby. Jest tyle innych tematów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, libed napisał(a):

to ze mogli dac to by rosja juz dawno przegrala to moja opinia

to ze nie dali bo sie bali to stan faktyczny jakby im dali od razy to co teraz to tez by ruskich wyparli ale dawali im na raty i sprawdzali reakcje rosji

kaatar na pewno wyrazil zgode na ten ostrzal tylko sie oficjalnie nie przyzna przed arabami 

iran nie jest bogaty tylko biedny 

ja bylem i co w zwiazku z tym ?

to jakis prestiż i medal daja ? to gdzie sie mam zglosic :D ?

ale to robil ten gosc ze schizofrenia ktory ma na tym forum konto od 2013 roku tak sie chwalil wiec to nie my tylko ludzie od was z kafeterii smietnik robil. jego nick to cynik fm czy jakos tak wiec to my mozemy skladac reklamacje. 

on do dzisiaj pisze o tej vikernes i wkleja jej foty bo jest chory miej pretensje do niego

f23 to nie kafeteria nie manipuluj 

Chodzi o to ze zle jak wtedy byłeś:) 

Co do f23 tam nas odsyłała mala mi, anie ze to kafeteria 

Godzinę temu, Muchos potatos napisał(a):

No 😃 to tak w ramach powitania w klimacie wysokiego poziomu 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Haha, nieźle nieźle. Dla mnie wszyscy zlewacie się w jedność. A to że kilka osób robi tam wiochę i to rzutuje na ogląd całości to już trudno. Proponuję nie przeżywać mojej osoby. Jest tyle innych tematów. 

Nie przeżywam. Nie latam po forum i nie narzekam, że ktoś swoją obecnością obniża jego poziom. Nie stosuję odpowiedzialności zbiorowej. Forum jest otwarte. Przestrzegam regulaminu. Nie piszę o nikim, że jest ułomnym szajsem. Jestem dorosła odpowiadam za to, co robię. Wpływ na to, co robią inni mam niewielki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wątek wywalenia nas jeszcze gdzieś sie kontynuuje? Niestety na srafe kochani przyjaciele mnie troszke dluzej dziś przytrzymali:p

Godzinę temu, Muchos potatos napisał(a):

No miałam bekę z tego hasioka😃i nawet zrozumiałam to słowo bo czytałam książkę o familokach 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Czy wątek wywalenia nas jeszcze gdzieś sie kontynuuje? Niestety na srafe kochani przyjaciele mnie troszke dluzej dziś przytrzymali:p

No miałam bekę z tego hasioka😃i nawet zrozumiałam to słowo bo czytałam książkę o familokach 😀

a ja familoka nawet widziałem ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Muchos potatos napisał(a):

Ja jestem duszą ze Śląska. Lubię Rybnik najbardziej, kiedyś lubiłam ludzi stamtąd, teraz nie lubię ludzi ale być może jeszcze jakieś osobowości się zachowały. Śląsk według mnie słynie z ciekawych osobowości. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Ja jestem duszą ze Śląska. Lubię Rybnik najbardziej, kiedyś lubiłam ludzi stamtąd, teraz nie lubię ludzi ale być może jeszcze jakieś osobowości się zachowały. Śląsk według mnie słynie z ciekawych osobowości. 

Ja śląska nie znam w ogóle, ale podobało mi sie na Nikiszowcu. Mamy tu Babę ze slunska 😛 na wątku 

Edit - jednak już nie mamy 😕 nie podoba jej sie ze wszyscy nas tu maja za jakaś swołocz i powiedziała bye

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

wczoraj byłem w Rybniku xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Dostałam ostrzeżenie i nie wiem czy moj post zostanie wyświetlony.  Tak z ręką na sercu mogą moje konto usunąć. 

Musiałam zareagować na tekst: najbardziej lubię Rybnik... słynie z ciekawych osobowości... 

Pozdrawiam z Rybnika 🙂

3 minuty temu, Muchos potatos napisał(a):

wczoraj byłem w Rybniku xD

Gdzie? 

IMG_20250829_195204898_HDR.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Też pozdrawiam @babba : ) 

Fajna kaczuszka, czy tam z boku po prawej stronie kot się odbija czy mi się wydaje? Może mi się wydaje albo i siedział, zdjęcie działa na wyobraźnię. 

Oryginalna fotka, zero przeróbek. Kota nie było 😉 To nasz zalew rybnicki 2 tygodnie temu 😉  To taki prezent pożegnalny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, babba napisał(a):

Dostałam ostrzeżenie i nie wiem czy moj post zostanie wyświetlony.  Tak z ręką na sercu mogą moje konto usunąć. 

Musiałam zareagować na tekst: najbardziej lubię Rybnik... słynie z ciekawych osobowości... 

Pozdrawiam z Rybnika 🙂

Gdzie? 

IMG_20250829_195204898_HDR.jpg

tam też jeśli to koło elektrowni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Za co dostałaś ostrzeżenie ??

Za tekst: mogą mnie cmoknąć 🤣 

Wiem, mogłam być miła, ale wolę szczerość i oddałam pięknym za nadobne.

1 minutę temu, Muchos potatos napisał(a):

może się kiedyś spotkamy nie wiedząc że to my xD

Możliwe, bo ostatnio dużo jeździmy i zmieniamy miejscówki. Poznam ciebie dryblasie po kolanach 🤣😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi