Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, RefleXia napisał(a):

Ludzie się wynieśli?

Tak. Glownie przez beznadziejna moderację (blokowanie forum, bezsensowne bany, ze 2 lata temu coś pokopali z rejestracja wiec jak ktos nowy nie wie, to sie nie zarejestruje). Ogolnie włodarze robią wszystko żeby opuścić miejsce.

ostatnim hitem jest mod o imieniu pulsar, który banuje ludzi za zgłaszanie spamu blokującego 🤣

@shadow_no wy macie jakis kontakt do ludzi z wp którzy sie zajmują Kafe skoro nerwica jest jakos pod wp? 
fyi @RC Plus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

@shadow_no wy macie jakis kontakt do ludzi z wp którzy sie zajmują Kafe skoro nerwica jest jakos pod wp? 

Ja nie mam z kafe nic wspólnego. My jesteśmy odrębnym bytem przygarniętym z dobrodziejstwem inwentarza XD 

Nawet nie do końca wiem o co chodziło z tym migrowaniem ludzi stamtąd tutaj i w ogóle co za cyrki tam się wyprawiały.

Nie to, że tu wszystko było zawsze dobrze, no ale o tamtym miejscu to opinie przeróżne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Tak. Glownie przez beznadziejna moderację (blokowanie forum, bezsensowne bany, ze 2 lata temu coś pokopali z rejestracja wiec jak ktos nowy nie wie, to sie nie zarejestruje). Ogolnie włodarze robią wszystko żeby opuścić miejsce.

ostatnim hitem jest mod o imieniu pulsar, który banuje ludzi za zgłaszanie spamu blokującego 🤣

Nigdy tam nie widziałam jawnej moderacji jak tutaj. Zastanawiam się wówczas na jakiej zasadzie jest forum zarządzane i czy w ogóle jest zarządzane 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, RefleXia napisał(a):

Nigdy tam nie widziałam jawnej moderacji jak tutaj. Zastanawiam się wówczas na jakiej zasadzie jest forum zarządzane i czy w ogóle jest zarządzane 😛

Są tam modzi Ogolnie i wiemy którzy to ale oni nie piszą z ludzmi. 

40 minut temu, shadow_no napisał(a):

Ja nie mam z kafe nic wspólnego. My jesteśmy odrębnym bytem przygarniętym z dobrodziejstwem inwentarza XD 

Nawet nie do końca wiem o co chodziło z tym migrowaniem ludzi stamtąd tutaj i w ogóle co za cyrki tam się wyprawiały.

Nie to, że tu wszystko było zawsze dobrze, no ale o tamtym miejscu to opinie przeróżne

aaa. No dobra. Myslalam ze masz może kontakt do kogos kto zarządza tym burdlem😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Krejzi1 wchodzę i co ja pacze - najprawdziwsze forum o kupie! A konkretniej o naszej ulubionej srace 🙉

Też mam trochę lęki przed rotawirusami, bo dwa razy w życiu błogosławiłam fakt, że mam kibelek i bidet blisko siebie. Reakcja organizmu, żeby wydalić wirusa odpala mi się jednocześnie górą i dołem a do tego zawroty głowy bliskie mdleniu. Gdyby mnie to dopadło na ulicy, to byłaby totalna katastrofa.

Czy mi się wydaje, czy już wprowadzono poprawkę przy powiadomieniach?

@RefleXia zdradź nam swój nick z kafe, może się kiedyś gdzieś minęłyśmy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

@Krejzi1 wchodzę i co ja pacze - najprawdziwsze forum o kupie! A konkretniej o naszej ulubionej srace 🙉

Też mam trochę lęki przed rotawirusami, bo dwa razy w życiu błogosławiłam fakt, że mam kibelek i bidet blisko siebie. Reakcja organizmu, żeby wydalić wirusa odpala mi się jednocześnie górą i dołem a do tego zawroty głowy bliskie mdleniu. Gdyby mnie to dopadło na ulicy, to byłaby totalna katastrofa.

Czy mi się wydaje, czy już wprowadzono poprawkę przy powiadomieniach?

@RefleXia zdradź nam swój nick z kafe, może się kiedyś gdzieś minęłyśmy...

Chyba nie poprawili tych powiadomień, ja w kazdym razie wchodze przez link z powiadomieniami jak nie mogę odczytać starych

co do rota to pamietam jak mówiłaś o tym bidecie i kiblu blisko 😀ja wtedy miałam 1 raz w zyciu  tak ze leciało zewsząd haha. Straszne doświadczenie. Zazwyczaj to ja nie mam wymiotów tylko biegunkę i rota mnie sie nie imają raczej (mam nadzieje, ze nie mowie tego w zla godzine) tylko jakies typowe zatrucia pokarmowe.

co do kupy na forum- tak jest i była nawet mowa gdzieś ja jakims temacie o czarnej kupie 😀

3 godziny temu, RefleXia napisał(a):

@Krejzi1 oni tam zatwierdzają konta nowe 😆 Sprawdzają pewnie kto się loguje zanim zatwierdza konto. 

Nie rozumiem 😃 jacy oni?

aaa modzi? Nieee no przecież odwalają tez kawał dobrej roboty banując randomowo ludzi;)

12 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Bardzo proszę! Czestujcie się tą fobią wszyscy. Nazywa się to emetofobia i mamy pokaźny temat i tym na forum

No i tak i nie. Bo nigdy nie zdarzyło mi się musieć z niej skorzystać w tym celu. A fobią dotyczy bardziej tego że i tam nie zdążysz. No głupie strasznie

No i tak się powoli żyje na tej wsi.

Człowiek sie boi że zemdleje gdy nigdy wcześniej nie zemdlał. Boi się że umrze, chociaż nigdy mu się to wcześniej nie zdarzyło. A na końcu boi się że się zesra przy ludziach

A wiesz czemu emeto-fobia?

od słowa emmetre czyli emitować wysyłać:) od tego tez jest emisja.

poprosze 3ci puchar 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Straszne doświadczenie.

No właśnie. Kto to przeżył ten już się nie śmieje. To zmienia człowieka, takie przeżycie.

To są bardzo poważne rzeczy. Bo generalnie zesrać się publicznie, to byłby przypał w chuj

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

poprosze 3ci puchar 🙂

Proszę 🪣 

Znalazłem tylko wiadro ale to pod ten temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

No właśnie. Kto to przeżył ten już się nie śmieje. To zmienia człowieka, takie przeżycie.

To są bardzo poważne rzeczy. Bo generalnie zesrać się publicznie, to byłby przypał w chuj

Proszę 🪣 

Znalazłem tylko wiadro ale to pod ten temat

Ale przed tym incydentem pare godzin dziwnie bolał mnie brzuch m, inaczej niz zwykle. Wiec były znaki i nie wzięło sie to aż tak z dupy 🙂 wiec może jest czas znaleźć kryjówkę 

Kurde jestem jedyna online (z zalogowanych). To chyba objaw przegrywu. To lepiej sie pożegnam i powiem pa😃 jak w starych dobrych czasach z manierami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale przed tym incydentem pare godzin dziwnie bolał mnie brzuc

Ja nie ufam znakom jakie daje mój organizm. Zawsze mnie wymanewrują w pole

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Kurde jestem jedyna online (z zalogowanych). To chyba objaw przegrywu. To lepiej sie pożegnam i powiem pa😃 jak w starych dobrych czasach z manierami

Ja tam się trochę tu jeszcze kręce ale tak by nikt nie widział.

Dobranoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi