Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Wyprzedził mnie. Ja dzisiaj w garach siedzę itp. Jutro goście.

No i prawidłowo.

niech ci coś Mikołaj przyniesie fajnego pod poduszkę. Bo mam nadzieje ze poduszkę masz normalna bo kołdrę to podobno z dziedzi posiadasz 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

No i prawidłowo.

niech ci coś Mikołaj przyniesie fajnego pod poduszkę. Bo mam nadzieje ze poduszkę masz normalna bo kołdrę to podobno z dziedzi posiadasz 😀

Pod poduszkę? Mikołaj wkłada prezenty do wypucowanych butów ustawionych na parapecie 😁 Kołdry dzieciowe były na czas karmienia piersią 😉 A jeśli chodzi o poduszkę to akurat marzy mi się nienormalna 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Pod poduszkę? Mikołaj wkłada prezenty do wypucowanych butów ustawionych na parapecie 😁 Kołdry dzieciowe były na czas karmienia piersią 😉 A jeśli chodzi o poduszkę to akurat marzy mi się nienormalna 😄

No u mnie pod poduszkę przynosił 😄

a jaka ci sie marzy? Obciążeniowa? 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Aaaa 😃 a to jak reklama to może być shit. Z jakims fizjo sie skonsultuj najlepiej 

Chyba niezłe są te poduszki, bo można je znaleźć w sklepach medycznych za miliony monet i na chińczykach za 5 dych. Bubli chyba się nie kopiuje 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Chyba niezłe są te poduszki, bo można je znaleźć w sklepach medycznych za miliony monet i na chińczykach za 5 dych. Bubli chyba się nie kopiuje 😄

Takie rzeczy lepiej konsultować bo wydasz kasę a sie okaże ze nie dla ciebie / twoj problem itd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Problem mój, bo kręgosłup szyjny też mi doskwiera.

Wiem, ze generalnie tak, ale chodzi mi o to ze to nie musi dopasowane pod to co akueat ty konkretnie masz. 

11 minut temu, shadow_no napisał(a):

Nouvelle Vague 🖤 

Szacuneczek za promowanie pięknej muzyki

Dzieki:) słuchałam tego 100 lat temu;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

Co tam? Łobrazona na srafe ze tak z przyczajki?

libed wczoraj pogratulował nam rozumu ze kiedys miałyśmy problemy z nadgarstkiem przez nawalanie. 

Trochę łobrażona, trochę się umartwiam 🤭 sprawdzam czy jestem w stanie różnych osób nie komentować 🤪 W międzyczasie straciłam 🍐 za zgłaszanie 😛 Wysłałam miniskargę na pulsara z poziomu kontaktu, ale bardziej by mi odpowiadało zbiorowe zgłaszanie na maila np.ty, libed i Ewka. Z jakimś elaboratem i screenami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Trochę łobrażona, trochę się umartwiam 🤭 sprawdzam czy jestem w stanie różnych osób nie komentować 🤪 W międzyczasie straciłam 🍐 za zgłaszanie 😛 Wysłałam miniskargę na pulsara z poziomu kontaktu, ale bardziej by mi odpowiadało zbiorowe zgłaszanie na maila np.ty, libed i Ewka. Z jakimś elaboratem i screenami.

Ten pulsar ostatnjo mnie uwalił za JEDNO zgłoszenie jakiegos hejtu 🤓 w sensie ja byłam zgłaszająca 😜 dostałam bana powod spamming 🤣🤣🤣

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi