Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Ja prosiłam któregoś o nagie foty i to jeszcze na publiku?

Jeżeli tak pisałam kiedyś to zapewne nie na poważnie.

Zgłosiłaś się jako jedyna chętna uściślając, a na drugi dzień ponaglałaś i tak to było publicznie.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie opowiadał 😃 a miał?

to ja myslalam ze sie z Kuba znałaś. I jesteś na sto procent pewna z ta info o nim?

Wszystkim na kafe nie raz wspominał że jako niby małolat był jakąś moją rodziną wczesniej. xD

Pewna to jestem, znałam się z nim bo pisaliśmy dość długo i gadaliśmy przez telefon bardzo wiele razy, on tak miał że jak dzwonił to potrafił 20-30 min prowadzić rozmowę. ;))

W każdym razie spotkać się nie spotkaliśmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, ironella napisał(a):

Ale ja jestem ciekawa faktycznych powodów, a nie teorii moze to, moze tamto.😄

przeciez wiadomo ze ci nie powie bo to niezreczne pytanie :D

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

A gdzie nasz ziemniaczek sie podziewa, mam nadzieje ze go śląska baba własnoręcznie utuczona nie przygniotła 😀

fedruje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

fedruje :D

Co to znaczy?:) brzmi jak futruje

7 minut temu, ironella napisał(a):

Zgłosiłaś się jako jedyna chętna uściślając, a na drugi dzień ponaglałaś i tak to było publicznie.

Ale o czyje foty ? 😃

4 minuty temu, Elciaa napisał(a):

XD dobra już chyba wiem o co chodzi.

😃

6 minut temu, Elciaa napisał(a):

Wszystkim na kafe nie raz wspominał że jako niby małolat był jakąś moją rodziną wczesniej. xD

Pewna to jestem, znałam się z nim bo pisaliśmy dość długo i gadaliśmy przez telefon bardzo wiele razy, on tak miał że jak dzwonił to potrafił 20-30 min prowadzić rozmowę. ;))

W każdym razie spotkać się nie spotkaliśmy.

No chodziło mi o wiesz która info o żmiju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

Kto pyta nie błądzi😄 wolę zapytać zamiast zgadywać i krazyc w kółko. Przecież to tylko pytanie a ze niezreczne to wiem ale obowiązku odpowiedzi nie ma w sumie to  nawet nie liczyłam ze dostane odpowiedź.

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale o czyje foty ? 😃

Nie pamiętam nicka, ale libed wtedy był przy tym i twierdził ze to jakiś kudłaty o ile dobrze pamiętam podobno był. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Co to znaczy?:) brzmi jak futruje

21 minut temu, ironella napisał(a):

widzisz ilu slow nie znasz i chcesz mnie uczyc jezyka polskiego :D

13 minut temu, ironella napisał(a):

Nie pamiętam nicka, ale libed wtedy był przy tym i twierdził ze to jakiś kudłaty o ile dobrze pamiętam podobno był. 

nie pamiietam tego ale kudłaty nazywam tego amanta nimfy bo jak byla ta draka i wrzycali swoje zdjecie nago to on mial kudlaty brzuch w umywalce jak robil selfiaczka w lustrze lazienki :D

on jeste jednym z tych pisiorow ktorzy zawsze sie o polityke wyklocaja 

moze zle  to ujalem po prostu na brzuchu mial wiecej wlosów niz na glowie :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

widzisz ilu slow nie znasz i chcesz mnie uczyc jezyka polskiego :D

nie pamiietam tego ale kudłaty nazywam tego amanta nimfy bo jak byla ta draka i wrzycali swoje zdjecie nago to on mial kudlaty brzuch w umywalce jak robil selfiaczka w lustrze lazienki :D

moze zle  to ujalem po prostu na brzuchu mial wiecej wlosów niz na glowie :D

Ja cie mogę uczyc polskiego ty mnie ewentualnie małopolskiego;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, libed napisał(a):

Wystarczy że elcia sobie przypomniała 😄 ja nie wiem kto to jest kojarzę jego wypowiedzi z tematów leżaka/ o leżaku i właśnie z tamtej propozycji na którą elcia zareagowała tak entuzjastycznie.😄

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Fedrować to chyba branżowe gornicze okreslenie nie jestem pewna czy gwarowe.😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, ironella napisał(a):

Kto pyta nie błądzi😄 wolę zapytać zamiast zgadywać i krazyc w kółko. Przecież to tylko pytanie a ze niezreczne to wiem ale obowiązku odpowiedzi nie ma w sumie to  nawet nie liczyłam ze dostane odpowiedź.

W tamtym momencie moje zgłoszenie chęci posiadania takiej foty było tylko i wyłącznie z ciekawości, no ale nie z ciekawosci jakiego ma .... tylko tego czy blefuje czy jednak nie.

Bo to nie był jeden z tych incelo/praviko/przegrywów tylko właśnie nick który od kąd pamiętam pisał zawsze na temat, merytorycznie i pierwszy raz rzucił tekst o zdjęciu swojego przyrodzenia, do boni akurat to napisał.

No a ja dla jaj napisałam że ja chcę bo byłam na 99,99% pewna że żartuje. xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

to nie malopolski bo tu nie ma kopalni 

fedruje wegiel zapytaj czata co znaczy

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

W tamtym momencie moje zgłoszenie chęci posiadania takiej foty było tylko i wyłącznie z ciekawości, no ale nie z ciekawosci jakiego ma .... tylko tego czy blefuje czy jednak nie.

Bo to nie był jeden z tych incelo/praviko/przegrywów tylko właśnie nick który od kąd pamiętam pisał zawsze na temat, merytorycznie i pierwszy raz rzucił tekst o zdjęciu swojego przyrodzenia, do boni akurat to napisał.

sugerujesz ze chlop chory ktory wrzuca gole zdjecia jakiejs kafeterianki bo sie dowiedzial ze nie mial na nia wylacznosci i wysylala tez innym jest normalny ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

sugerujesz ze chlop chory ktory wrzuca gole zdjecia jakiejs kafeterianki bo sie dowiedzial ze nie mial na nia wylacznosci i wysylala tez innym jest normalny ?

A ja nie o tamtym, ten o którym ty mówisz to miał nick ToBezZnaczenia i wywalał foty nimfy już kawał czasu temu, ja mówię o zupełnie kimś innym i sytuacja miała miejsce 2-3 miesiące temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Elciaa napisał(a):

Kurde serio każdy nieincel cie ciekawi? No ale dobra niech będzie że połączyło was wspolne poczucie humoru i ponaglałas go dla jaj;)

11 minut temu, Elciaa napisał(a):

A ja nie o tamtym, ten o którym ty mówisz to miał nick ToBezZnaczenia i wywalał foty nimfy już kawał czasu temu, ja mówię o zupełnie kimś innym i sytuacja miała miejsce 2-3 miesiące temu.

Z tego co zrozumiałam libed uważa że to ten sam typ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 5.10.2025 o 21:09, Melodiaa napisał(a):

Archiwa są dostępne dla wszystkich...wystarczy poprzerzucac wątki i doszukać się z 2014 roku 😝 Zdradzę, że miałam większe oczekiwania 🤣

Nie uznaje metryki. Bardziej wiek duchowy za mną przemawia. Chyba nie idzie u mnie to w parze 😀🤔

Podoba się mnie ta moderacja xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 minut temu, Elciaa napisał(a):

ja kudlatym nazywam tamtego wlasnie dawida 

10 minut temu, Muchos potatos napisał(a):

Podoba się mnie ta moderacja xD

co tam ? fedrujesz ze cie tyle nie bylo ? czy tesciowi remont robisz :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi