Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

:twisted::papa:

😍👌

No dobra spamerzy sie nie poddali tylko mody podjęły prace nad wstrzymaniem ich 

1 minutę temu, babba napisał(a):

Sobie lasencję wstawiłaś, a innym żabę proponujesz? Nieźle kombinujesz 😡

Hahaha. Ale największe powodzenie miałam mając gronostaja w awatarze a nie lasencje 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Ha ha, witaj Pstrokotko 😁 nie byłam pewna kto to.

hej jak mozna pisac w duo ? cos tam nawet odpisalem ale nie wiem co sie z tym stalo. 

zareklamowalem cie ze zyjesz, wiec ew. pretensje o tracenie czasu na forum to mozesz do mnie wysylac w ramach reklamacji :D

32 minuty temu, babba napisał(a):

Sobie lasencję wstawiłaś, a innym żabę proponujesz? Nieźle kombinujesz 😡

widze ze nie tylko ja zauwazylem jej sposob dzialania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

hej jak mozna pisac w duo ? cos tam nawet odpisalem ale nie wiem co sie z tym stalo. 

zareklamowalem cie ze zyjesz, wiec ew. pretensje o tracenie czasu na forum to mozesz do mnie wysylac w ramach reklamacji :D

widze ze nie tylko ja zauwazylem jej sposob dzialania :D

Zazdrosny? 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, babba napisał(a):

Mam coraz mniej entuzjazmu do avków i w ogóle. 

Czyżby depresja? 🤔

Jesień i przesyt forami 

10 minut temu, babba napisał(a):

Zazdrosny? 😉

On? Nigdy w zyciu 😃 

11 minut temu, libed napisał(a):

a niech sie rozerwie w koncu lewaczka :D

Tak właśnie myslaalm 😃

13 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Najśmieszniejsze jest to jak Żaba ma zdywersyfikowane kanały kontaktu z forumowiczami 😄

Ja ją podziwiam ze napisała na duolingo. Następnym razem zakomunikuje sie alertem rcb czy co 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, babba napisał(a):

@Krejzi1, jesiennej aury jeszcze nie czuję. Fora? 🤔 Nadal lubię ten rodzaj rozrywki. Niekoniecznie w takiej formie jak tam łoj... 

fora są super szkoda ze to upada. Genzety i tak w internecie siedzą a nie kazdy lubi lans zdjęciami na Insta itd. Wiec nei wiedza co tracą:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

@libed w jakie gierki teraz pykasz? Ja odkryłam w Block blast, że dołożyli mi inne gry i teraz piłuję Block slide.

nie gram ine mam czasu duolingo to nie do konca gra

czasami rpzed snem wlaczam hexa sort kiedys wlaczalem diamenty ale sie skonczyly rundy i sie przerzucilem. ja szybko zasypiam grajac wiec wlaczam gre i 15min i spie

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

fora są super szkoda ze to upada. Genzety i tak w internecie siedzą a nie kazdy lubi lans zdjęciami na Insta itd. Wiec nei wiedza co tracą:)

nic nie upada reddit jest wart ponad 40 miliardow dolarow

po prostu te wasze upadaja bo malo piszecie :D

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

na forach tez mozecie sie tylkami i cyckami lansowac jak na tych portalach dla id.iotek i rozowych chlopcow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Swoje zdjęcia oglądam raz na kilka lat, tym bardziej do cudzych mnie nie ciągnie.  

6 minut temu, libed napisał(a):

na forach tez mozecie sie tylkami i cyckami lansowac jak na tych portalach dla id.iotek i rozowych chlopcow

Ja nie mogę. Nie zmieszczą się w tym małym łokienku 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, babba napisał(a):

Swoje zdjęcia oglądam raz na kilka lat, tym bardziej do cudzych mnie nie ciągnie.  

tak naprawde wiekszosci ludzzi nie interesuje to co inni wrzucaja oni lajkuja i sa mili bo tez chca byc lajkowani i podziwiani

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

nie gram ine mam czasu duolingo to nie do konca gra

czasami rpzed snem wlaczam hexa sort kiedys wlaczalem diamenty ale sie skonczyly rundy i sie przerzucilem. ja szybko zasypiam grajac wiec wlaczam gre i 15min i spie

nic nie upada reddit jest wart ponad 40 miliardow dolarow

po prostu te wasze upadaja bo malo piszecie :D

Pamietasz mój jeden pomysł co mówiłeś ze nie ma racji bytu? Niedługo później pojawiła sie aplikacja odnoga instagrama która polega TYLKO NA PISANIU.;) i sporo ludzi na tym siedzi. Threads

9 minut temu, libed napisał(a):

Możemy ale nie musimy bo fora nie na tym polegają. Dużo młodych nie lubi sie afiszować a lubia sie zamykać w swoim swiecie / necie itd. Wg mnie fora są dla nich tylko oni chyba nie wiedza co to🙂

1 minutę temu, libed napisał(a):

tak naprawde wiekszosci ludzzi nie interesuje to co inni wrzucaja oni lajkuja i sa mili bo tez chca byc lajkowani i podziwiani

Haha to ty chyba wścibskich ludzi nie znasz ani stalkerów 😃

42 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Najśmieszniejsze jest to jak Żaba ma zdywersyfikowane kanały kontaktu z forumowiczami 😄

A z tobą jak sie porozumiała? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, libed napisał(a):

Nie wiem. Ponad 10 lat nie zaglądam na te znane portale. Efekt wow już mam za sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Pamietasz mój jeden pomysł co mówiłeś ze nie ma racji bytu? Niedługo później pojawiła sie aplikacja odnoga instagrama która polega TYLKO NA PISANIU.;) i sporo ludzi na tym siedzi. Threads

twojej aplikacji by nikt nie pobral bo nie zareklamuje cie meta miliardowi ludzi 

9 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Możemy ale nie musimy bo fora nie na tym polegają. Dużo młodych nie lubi sie afiszować a lubia sie zamykać w swoim swiecie / necie itd. Wg mnie fora są dla nich tylko oni chyba nie wiedza co to🙂

10 minut temu, libed napisał(a):

wiedza, siedza na discordzie reddicie itd. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi