Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Hpv ma RÓŻNE PODTYPY i jest ich nieznana do końca liczba bo cały czas mutują ale wysokoonkogennych potwierdzonych poki co  jest ok.16

no taki juz swiat jest, duzo zyjatek tu zyje, ludzie zyja i umieraja, ludzie ludzi robia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ona powtarza bzdury z katoportali dla id.iotów wystarczy wkleić fragementy tego co wkleiłą i już wiadomo skad ma

dam jej nowa idolkę 

Cytat

Kay Allison "Kate" Shemirani ma 60 lat, czworo dzieci, jest rozwódką. W Wielkiej Brytanii jest najbardziej znana z promowania teorii spiskowych. To ona, zdaniem jej synów, odwiodła córkę od chemioterapii i aplikowała jej lewatywy z kawy. Paloma zmarła, miała 23 lata, bracia dziś oskarżają matkę.

ta baba byla guru brytyjsk,micvh antyszczepow w covidzie ale po tym jak zab,ila wlasna córke to nie wiem czy nadal jest

12 minut temu, nihil666 napisał(a):

hpv ma 80% populacji

bo ciemni ludzie sie nie szczepia 

w australi juz praktycnzie wyeliminowano hpv bo szczepia od ponad 15 lat 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale na Kafe tak mowila albo nie zaprzeczyła. Teraz tez nie zaprzeczyła jak pisałam do niej Greta. Zawsze tak myslalam bo wydawało mi sie ze sama sie przyznala. 

A od kiedy to Greta bierze udział w dyskusjach naukowych? Nie ten content, nie ten styl wypowiedzi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A od kiedy to Greta bierze udział w dyskusjach naukowych? Nie ten content, nie ten styl wypowiedzi. 

Jestem na 90proc pewna ze sama sie przedstawiła na Kafe;)

poza tym to nie dyskusja naukowa a podważająca naukę 😃

18 minut temu, nihil666 napisał(a):

no taki juz swiat jest, duzo zyjatek tu zyje, ludzie zyja i umieraja, ludzie ludzi robia.

No taki jest świat nie bardzo wiem co twoj wpis miał wnieść do tej konkretnie dyskusji?

25 minut temu, libed napisał(a):

ona powtarza bzdury z katoportali dla id.iotów wystarczy wkleić fragementy tego co wkleiłą i już wiadomo skad ma

dam jej nowa idolkę 

ta baba byla guru brytyjsk,micvh antyszczepow w covidzie ale po tym jak zab,ila wlasna córke to nie wiem czy nadal jest

bo ciemni ludzie sie nie szczepia 

w australi juz praktycnzie wyeliminowano hpv bo szczepia od ponad 15 lat 

To co wkleiła o tamponach to jest akurat sporo w tym prawdy ale nie do końca rozumiem jak te fakty o tamponach maja sie do hpv i jego wpływie na raka. To nie jest zaden dowod za ani przeciw tylko coś pobocznego. To jakby napisać ze chipsy paprykowe powodują raka wiec na pewno nie hpv.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, libed napisał(a):

nie to ze powoduje jakis stan zapalny nie znaczy ze powoduja raka szyjki 

ona uwaza ze od tego jest rak a nie od hpv 

Tak ja rozumiem po prostu wkleiła tekst x w złym kontekscie = manipulacja 

tak jak napisałam, fakt ze w tamponach są jakies szkodliwe substancje w zaden sposób nie wpływa na fakt ze hpv powoduje raka szyjki macicy. To tak jakby powiedziec ze teflon powoduje raka i wkleić info o teflonie jako argument ze hpv nie powoduje raka. Sama info nie jest błędna ale kontekst i brak logiki wypowiedzi tak 

34 minuty temu, Miaina napisał(a):

Początek linka - ‚ratujmy Nasze dzieci’ wcale a wcale nie sugeruje szurskiej propagandy;)

czyli gov pubmed who niet, ‚ratujmy nasze dzieci’ jedyne słuszne zrodlo ;)

jesteś porzadnie zmanipulowana i nie umiesz przesiewać źródeł 

Ps rozumiem ze ratujmy dzieci to to jedyne niesponsorowane zrodlo? Pytanie retoryczne 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Spojrzałam na to zrodlo - tekst jest antyszczepionkowy a nie podważający fakt ze to hpv powoduje tego raka.

musisz uporządkować wiedze.

Dobrze, zostawię coś jeszcze.

Nie będę Ci zaśmiecać tematu ale warto przyjrzeć się historii firmy produkującej te szczepionki.

Biała księga szczepień hpv _tez ciekawy dokument.

No i lekarz :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Miaina napisał(a):

Dobrze, zostawię coś jeszcze.

Nie będę Ci zaśmiecać tematu ale warto przyjrzeć się historii firmy produkującej te szczepionki.

Biała księga szczepień hpv _tez ciekawy dokument.

No i lekarz :

Masz racje, nie wklejaj tutaj szurskich tresci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Miaina napisał(a):

Zostawię Wam :

nie musisz po tym co napisalas jasno widac co masz w glowie, wiec wiadomo bylo ze jakis link poleci ze stron typu wifi powoduje covid albo szczepionka na covid powdouje cale zlo tego swiata.

piora wam mozgi od 5 lat nowy kosciol niedowiarkow szczepionkowych powstal i trzepie kase na polmozgach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Miaina napisał(a):

Okej ; ) Miło był baj!

Nie było miło ale każde miejsce żeby wyprostować mity które łykasz w jakichś szemranych odmętach internetu czy nie wiem jakiego miejsca dobre:) jako odtrutka i na chwile refleksji czy to co serwuje mi ktos czy alegorytm na pewno jest prawda a może jednak ktos próbuje  zrobić mnie w wala:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, libed napisał(a):

no lepiej bym tego nie ujał ale dobrze sie podsumowałas

Żeby drgnęła mi powieka

musisz bardziej się postarać🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Miaina napisał(a):

Żeby drgnęła mi powieka

musisz bardziej się postarać🤣

To kim ty jesteś i dlaczego na Kafe twierdziłaś kiedys ze Gretą?

Greta nie greta, odstaw te ‚zrodla’ piorące mozg 

2 godziny temu, libed napisał(a):

nie musisz po tym co napisalas jasno widac co masz w glowie, wiec wiadomo bylo ze jakis link poleci ze stron typu wifi powoduje covid albo szczepionka na covid powdouje cale zlo tego swiata.

piora wam mozgi od 5 lat nowy kosciol niedowiarkow szczepionkowych powstal i trzepie kase na polmozgach

😃

To były moje ulubione plot twisty szurow z czasow pandemii 😀

z cyklu - covida nie ma ale roznosi go 5g ale covida nie ma 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

Jestem na 90proc pewna ze sama sie przedstawiła na Kafe;)

poza tym to nie dyskusja naukowa a podważająca naukę 😃

No taki jest świat nie bardzo wiem co twoj wpis miał wnieść do tej konkretnie dyskusji?

To co wkleiła o tamponach to jest akurat sporo w tym prawdy ale nie do końca rozumiem jak te fakty o tamponach maja sie do hpv i jego wpływie na raka. To nie jest zaden dowod za ani przeciw tylko coś pobocznego. To jakby napisać ze chipsy paprykowe powodują raka wiec na pewno nie hpv.

zebys sie nie przejmowala tymi malymi zyjatkami, kto ma umrzec ten umrze, dziecko w wieku 1 roczku dostaje bialaczki, menel alkus dozywa 80tki, a sportowiec co trzyma diete, cwiczy nie tyka alko i tytoniu umiera na raka w wieku 25 lat. tak to juz jest, wszystkie choroby to fikcja, tzn towarzysza nam od setek tysiecy lat a moze nawet wczesniej , nie ma co sie przejmowac tym i czytac bo szkoda krwi na to heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, nihil666 napisał(a):

zebys sie nie przejmowala tymi malymi zyjatkami, kto ma umrzec ten umrze, dziecko w wieku 1 roczku dostaje bialaczki, menel alkus dozywa 80tki, a sportowiec co trzyma diete, cwiczy nie tyka alko i tytoniu umiera na raka w wieku 25 lat. tak to juz jest, wszystkie choroby to fikcja, tzn towarzysza nam od setek tysiecy lat a moze nawet wczesniej , nie ma co sie przejmowac tym i czytac bo szkoda krwi na to heh

Wybacz ale mam inne podejscie do zycia i zdrowia niz it is what it is i skoro można jakaś chorobę wyeliminować to sie ja powinno eliminować. 
a ty jak masz takie yolo podejscie to bardzo proszę prywatnie względem samego siebie miej ale nie protestuj i nie uniemożliwiaj innym skorzystać z osiągnięć nauki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Wybacz ale mam inne podejscie do zycia i zdrowia niz it is what it is i skoro można jakaś chorobę wyeliminować to sie ja powinno eliminować. 
a ty jak masz takie yolo podejscie to bardzo proszę prywatnie względem samego siebie miej ale nie protestuj i nie uniemożliwiaj innym skorzystać z osiągnięć nauki 

ja nie uniemozliwiam tylko mowie nie czytac tych glupot xD jak chcesz to idz sie badaj i tyle, o ile ufasz lekarzowi ze ci nie wcisnie choroby zeby dotacje brac na leki ktore bedzie ci aplikowal, no sorry ale w dzisiejszych czasach wszechobecnego kuuurestwa gdzie wszystko nawet reklama w apce mcdonalda jest biznesem to ja juz nie wierze w bezinteresowna pomoc xDDDD wole co ma byc co bedzie i zdechnac niedlugo niz isc do koniowala co mi wkreci chorobe i mnie struje zeby zarobic na mnie i mi skroci zycie o 30 lat xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, nihil666 napisał(a):

ja nie uniemozliwiam tylko mowie nie czytac tych glupot xD jak chcesz to idz sie badaj i tyle, o ile ufasz lekarzowi ze ci nie wcisnie choroby zeby dotacje brac na leki ktore bedzie ci aplikowal, no sorry ale w dzisiejszych czasach wszechobecnego kuuurestwa gdzie wszystko nawet reklama w apce mcdonalda jest biznesem to ja juz nie wierze w bezinteresowna pomoc xDDDD wole co ma byc co bedzie i zdechnac niedlugo niz isc do koniowala co mi wkreci chorobe i mnie struje zeby zarobic na mnie i mi skroci zycie o 30 lat xD

Tak w zasadzie ufam lekarzowi / nie ufam szurom z netu. 

te wymyślane choroby wciskane przez lekarzy to jakies opowiesci z mchu i paproci.

nie wiem co na do tego reklama w apce McDonalda xD

tak lekarze wciskają choroby a najmądrzejsi nie chodzą do lekarza tylmo prostytutek zbierać doświadczenia i inne atrakcje 😀

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie ufam lekarzom w chooj, duzo lekarzy jest psychpatami

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

te wymyślane choroby wciskane przez lekarzy to jakies opowiesci z mchu i paproci.

mirek kiedys na wykopie pokazal z konta swojego jakiegos medycznego ze jego lekarka rodzinna wyciagala z niego dotacje na covida xD kuuurwa jak na takie cos jak jest okazja, chlop jej nie widzial od paru lat a ona gdzies w systemie wpisywala ze on chory i wyciagala dotacje bo rzad dawal xD 

to ja nie wierze ze typ jak moze dostac refundacje na 100 kola na jakiegos raka, tylko musi znalezc typa na ktorego ja wiezmie, ze to ja nie bede tym typem co akurat pech zechce ze do niego pojde xD i choooj mnie struje chemikaliami zeby 100 kola dostac, i sobie samochod za darmo miec, chociaz ma pensje 50 kola mies, ale pazernosc nie zna granic 

ja wole umrzec na swoich warunkach, co ma byc co bedzie, niz zeby mnie jakis choooj utrul.

moze bedzioe opcja ze da sie mi pomoc, ale jak mam ryzykowac czy ktos mnie uleczy i przezyje 30 lat dluzej, czy ktos mnie struje i przezyje 30 lat mniej, to wole nic nie wybrac, chocbym mial przezyc jeszcze tylko rok xD

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

nie wiem co na do tego reklama w apce McDonalda xD

tak lekarze wciskają choroby a najmądrzejsi nie chodzą do lekarza tylmo prostytutek zbierać doświadczenia i inne atrakcje 😀

do apki nawiazywalem ze takie kuurestwo jst dzisiaj ze firmy o znanej marce, zarabiajace miliardy imaja sie apek co z reklamy da im 5 groszy za wyswietlenie. a co dopiero koniowal jak ma wybor 100 kola z dotacji dostac na chorego pacjenta? o to mi chodzi o ta pazernosc na pieniadze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie juz nauczylem ze jak cos ma byc dobrze zrobione to trzeba samemu zrobic, ostatnio jak robilem samochod to dopiero odkrylem jaki skooorwysyn go robil, nie bede pisac nawet. ale jak bym musial isc do lekarza bo cos by bylo zle ze mna to bym mu patrzyl na rece wszystko bym zbieral i do niezaleznych lekarzy chodzil zeby sprawdzili czy tamtej w choooja nie wali xD i do kilku bym chodzil i sprawdzal czy tamci zgodnie to samo gadaja, i bym wyjasnmial ich jak by klamali, nikomu juz nie mozna ufac dzisiaj, kazdy chce cie na hajs wyjeeebac albo dla satysfakcji cie zabic

lampeczki nowe kupilem ostatnio do samochodu bo na ostatnim przygladzie sie sadzil ze regulacja nie dziala, i montowalem je dzisiaj i zauwazylem, ze po ostatnim wypadku jak do partacza dalem to ... az szkoda gadac, srube co normalnie dzisiaj wkrecilem on zalepil jakims silikonem zamiast kombinerkami blaszke podgiac zeby doszla xD o regulacji nie ma co gadac nawed xxD wystarczylo taki plastikowi pieerdolnik wykrecic i by lampa byla rowno wzgledem zderzaka to partacz tez jakies plastiki nawsadzai i dopiero dokrecil . no kuuurwa i to blacharz z wieloletnim starzem xD dzis sie za glowe lapalem i klalem jak szewc. tto mi z 5 lat temuu robil xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi