Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, KochamElciee napisał(a):

Hahah :D zaśmiałem się.

nic dziwnego ze smiejesz sie z wlasnych postow :D

2 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Do cycyka 

chodz przytule cie biedactwo. ciebie tez przez chwile mialem na mysli ale uznalem ze ty bys beke ciagnal aa nie wyzywal

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Gienia nie odezwałaby się do sernika.

no i wyzywala glownie jego bo moze i jest menelem ale jednak ma odrobine godnosci :D 

sernika obstawiam duzo dalej qwerty i malowany a jak malowany to sie przyzna za chwile ze beke robil. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Przed chwilą wróciłem z kołchozu. Zjadłem obiad i piję kawę. Jestem śpiący. Tak wygląda życie niewolnika 

Ja dzisiaj rano zaliczyłem dwa zimne piwka Żywiec w lesie, i słuchałem muzyki i było extra. :D do tej pory mam lekką fazę.

Spoko piwko. 3.49zł za butelkę.

Znalazłem sobie super miejsce w lesie, gdzie nikt się nie kręci, jest twarda gleba, świeże powietrze, pełno drzew i zieleni i niedaleko spozywczak z zimnym piwem i sobie tam chodzę na sesje słuchania muzyki i jest kozacko 😂😂

Jutro chyba idę z samego rana znowu. Pogoda dopisuje xD

Edytowane przez KochamElciee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

no i wyzywala glownie jego bo moze i jest menelem ale jednak ma odrobine godnosci :D 

sernika obstawiam duzo dalej qwerty i malowany a jak malowany to sie przyzna za chwile ze beke robil. 

Też myślę że to może być qwerty a jeśli to ona a to boomerka to pewnie bez żadnych vpnow ;)  jak ma lokalizację familok to będzie ona mod mrugnij 2 x jeśli to silesia 😄

żarcik wiem, nie możecie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, lily was here napisał(a):

Też myślę że to może być qwerty a jeśli to ona a to boomerka to pewnie bez żadnych vpnow ;)  jak ma lokalizację familok to będzie ona mod mrugnij 2 x jeśli to silesia 😄

żarcik wiem, nie możecie 

to sernik udajacy styl klaudiusza 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, KochamElciee napisał(a):

Ja dzisiaj rano zaliczyłem dwa zimne piwka Żywiec w lesie, i słuchałem muzyki i było extra. :D do tej pory mam lekką fazę.

Znalazłem sobie super miejsce w lesie, gdzie nikt się nie kręci, jest twarda gleba, świeże powietrze, pełno drzew i zieleni i niedaleko spozywczak z zimnym piwem i sobie tam chodzę na moje sesje słuchania muzyki i jest kozacko 😂😂

Jutro chyba idę z samego rana znowu. Pogoda dopisuje xD

Co dalilcia na Twoje rewelaje dzisiejsze? Czyta? Śledzi? Opierdala?;) a nie dalej jak wczoraj zarzekałeś się, że nie będziesz o niej pisał? Bo cie poprosiła. Ale pewnie jak to stwierdziłeś niedawno ‚jej tu nie ma a nikt chyba nie podkabluje iks de’. 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamElciee napisał(a):

I powiedz szczerze, czy to jest sprawiedliwe? Ty moczysz jaja w bajorze, strefa spa w lesie z piwem, a ja wstaję o 2;30 do roboty, później trochę szopa potarmosze, tv i spać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, lily was here napisał(a):

Co dalilcia na Twoje rewelaje dzisiejsze? Czyta? Śledzi? Opierdala?;) a nie dalej jak wczoraj zarzekałeś się, że nie będziesz o niej pisał? Bo cie poprosiła. Ale pewnie jak to stwierdziłeś niedawno ‚jej tu nie ma a nikt chyba nie podkabluje iks de’. 😂

Możesz ją zapytać o to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

I powiedz szczerze, czy to jest sprawiedliwe? Ty moczysz jaja w bajorze, strefa spa w lesie z piwem, a ja wstaję o 2;30 do roboty, później trochę szopa potarmosze, tv i spać. 

Serio chciałbyś się z nim zamienić? Zima spać w namiocie w lesie i kąpać się w rzece?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Malowany_ napisał(a):

Pewnie nie jest, ale niesprawiedliwe, że jedni mają miliardy, kupują sobie wyspy i odrzutowce, a ja muszę tyrać za kilka tysięcy, a ubezpieczenia nawet nie mam, bo bezrobotny.

Ale odtwarzacz audio sobie kupiłem kilka miesięcy temu i moje słuchawki sennheiser i sobie chodzę w fajne miejsca słuchać muzyki. :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

serniczku zamiast robic te nicki to opowiedz nam lepiej co tam dalia o nas pisala :D to penwie bedzie zabawne a te twoje zabawy z nickami sa nudne

Ale trollujesz. O tobie pewno same superlatywy w końcu nosisz portki a ona ubiegała się na order ziemniaczany od stowarzyszenia januszy polskich 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Serio chciałbyś się z nim zamienić? Zima spać w namiocie w lesie i kąpać się w rzece?

Chciałbym mieć wywalone jaja chociaż na chwilę i nic nie musieć.

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Szopa potarmosze haha

nie wiem czy on to przeżyje 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi