Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

O Ukraincach akurat mam dobre zdanie i wierze w to copiszesz,bo w wiekszosci chca pracowac.Ale dzikusy maja prace w dupie.

ja pisze o imigrantach nie ma w danych gusu rubryki dziukus i nie dzikus wiec pisze o calosci imigracji w polsce. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

A mi powiedzcie kochane jak dlugo gotować fasolę 😅🤔

Patrze ze namoczona ok 60-90minut,

Ale moja wyglada dziwnie😅

Nie wiem, ja zainspirowana waszym bobem kupiłam go, głowiłam sie, jak to sie robi, po czym w całości wylądował w śmietniku, bo mi sie zakisił w plastikowym worku, wiec problem jak to sie gotuje sie jakby rozwiązał 😅

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Na fotach z 18stki

pokaz :D

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Kuzwa a sa takie?🤔😅

tak i ona jest inna te do namoczenie to po namoczeniu sa male a ta juz namoczona to jest bardzo duzo duzo wieksza niz te sklepowe po namoczeniu. nie wiem skad ja biora ale na targach mozna kupic namoczona

niestety jest tez drozsza u mnie kosztuj ok 15-20zl/kg

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie wiem, ja zainspirowana waszym bobem kupiłam go, głowiłam sie, jak to sie robi, po czym w całości wylądował w śmietniku, bo mi sie zakisił w plastikowym worku, wiec problem jak to sie gotuje sie jakby rozwiązał 😅

Hehehhe no tak dlatego ten eksperyment wyglada podejrzanie,wole juz swieza fasole.Ale w sumie nie widzialam tej namoczonej nigdzie.Kapuste kiszoną w worku w calosci widzialam w Tureckim sklepie😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

pokaz :D

tak i ona jest inna te do namoczenie to po namoczeniu sa male a ta juz namoczona to jest bardzo duzo duzo wieksza niz te sklepowe po namoczeniu. nie wiem skad ja biora ale na targach mozna kupic namoczona

niestety jest tez drozsza u mnie kosztuj ok 15-20zl/kg

Pierwsze słyszę o takiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Bob przez tę folię i upały już na stoisku często jest zepsuty mimo że z wierzchu wygląda ładnie dlatego lepiej go powąchać przed zakupem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Ale to sexowna aranzacja i jeszcze kapelusz kowbojski i jest super Counrty Girl😅

bardzo sexowna do dzisiaj niektorzy jej amanci za nia chodza i ja podrywaja a minelo z 5 lat jak im te zdjecia pokazala

najbrzydsze co moze zalozyc kobieta to kapelusz :D

tylko babciom pasuje

juz lepsze sa wystajace majtki :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, libed napisał(a):

pewnie z selgrosa maja na tych targach

https://www.selgros.pl/znajdz-produkt/product/fasola-jaś-moczona-polska-1kg-88846

tylko doradzam duzego jasia wiekszy lepszy 

To na alegro taki smakolyki sprzedaja?dobre😅

Ciekawe czy na Ebayu też 

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

mozesz sobie kupci jest jakas firma ktora odbiera paczki w zgorzelcu przechodzi przez granice i nadaje w de w druga storne tez sie da tylko zapomnialem nazyw. jeszcze z francji i paru innych panstw tak robiaa ze przepakowuja i taniej wychodzzi niz wysylka za granice oni cos ok 20zl chyba licza za przepakowanie i nadanie ponowne w innym kraju

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

kiedys tam kupilem szynke wiejska od jakiegos chlopa ktory sam robil i dobra byla :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi