Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

On ma o wiele wiele więcej tych fobii. 😄

ee tam nie mam zadnych fobii :D 

no dla was moze mam fobie babochlopow :D a ja nie mam fobie po prostu nie mam  hekatarow to uwazam ze wielka baba nieprzydatna :D bo pewnie do tej mojej rzekomej fobi wielkich bab pijesz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A uważasz ze czepniecie sie kogos w taki sposób  jak on ciebie wtedy mimo ze byłaś jedna z nielicznych obrończyń i dałaś mu czysta kartę za to ze napisałaś mu jednak dość neutralna uwagę to normalne zachowanie?

i co kogo obchodzi jakis Klaudiusz (chociaz w jego ustach brak podjazdu do Klaudiusza jak ma akurat faze na milosc to ogromna zniewaga:p ) ktorego nota bene tez raz kocha raz nienawidzi. Totalnie bezsensowna reakcja 

Wiesz ja mam sporo ran po miłości do schizofrenika więc totalnie bezsensowne reakcje czy infantylne u nich to chleb powszedni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

W którym miejscu ja Ciebie przekonuje do tego jaki jest Filip? 🤣 przecież wy go lepiej znacie, znów mam być debilka co by tak robiła? Chyba tobie się inwektywa należy skoro nawet nie umiesz przeprosić że mi wmawiasz że nie wiem co to czarny humor :D

dawaj inwektywy ja sie nie obrazam nawet lubie jak mnie wyzywaja :D

poza tym mnie sie podobno nie da nie wyzywac bo ludziom nerwy puszczaja :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A ludzie się dziwią krejzi, że się spiknęła z betonem kiedy ona taka sama lambadziara z betonowym rdzeniem.

rozwin to lambadziara bo wy ww sensie baby zawsze sie od lambadziar wyzywacie a kazda za tym okresleniem kryje co innego :D

kto to lambadziara ? zawsze mi sie wydawalo ze taki tłuk typowy z wygladem jak po solarium  ale widze ze ty to w jakims innym kontekscie uzywasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

ee tam nie mam zadnych fobii :D 

no dla was moze mam fobie babochlopow :D a ja nie mam fobie po prostu nie mam  hekatarow to uwazam ze wielka baba nieprzydatna :D bo pewnie do tej mojej rzekomej fobi wielkich bab pijesz :D

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Przed wielkimi babami też.

hahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Fobia przed grubymi babami, fobia przed starymi babami, fobia przed pisiorami, mopsem, Podkarpaciem - coś pominęłam?😂

beka z czegos to nie fobia wrecz przeciwnie moze na nerwicy wam wyjasnia ze fobia to lek a jak sie kogos nie lubi to nie lek bo ja jak widze pisiora na forum to biegne do niego :D a jakbym mial fobie to bym unikal tego na co mam fobie.

uzywacie blednie okreslen. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wielkie grube baby to mozna jedynie uznac za fobie ale ja tez nic do nich nie mam i nie uciekam po prostu jak jakas pisze ze karly sa brzydkie albo ze 50kg kobieta to kosciotrup to ja wyrazam swoje zdanie ze duza do roboty mala do pieszczoty etc wiec zalezy do czego komu potrzebna i tyle to nie zadna fobia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

beka z czegos to nie fobia wrecz przeciwnie moze na nerwicy wam wyjasnia ze fobia to lek a jak sie kogos nie lubi to nie lek bo ja jak widze pisiora na forum to biegne do niego :D a jakbym mial fobie to bym unikal tego na co mam fobie.

Fobia piszemy ironicznie;) trochę poczucia humoru by ci sie przydało 🤭

Teraz, shadow_no napisał(a):

Kumpel z Indonezji. To brzmi poważnie. A tak serio to powinniśmy się przez to bardziej bać? :D

Indonezjofobia

🤣 hahahha. Kumple stamtad sa dobrzy i tani!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozwin to lambadziara bo wy ww sensie baby zawsze sie od lambadziar wyzywacie a kazda za tym okresleniem kryje co innego :D

kto to lambadziara ? zawsze mi sie wydawalo ze taki tłuk typowy z wygladem jak po solarium  ale widze ze ty to w jakims innym kontekscie uzywasz.

Konteksty są nieważne, zostało kiedyś ustalone na kafe, że krejzola to bezdzietna lambadziara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lambadziara zazwyczaj mianem tym określa się bezdzietną, niezależną kobietę po trzydziestce, która nie przywiązuje wagi do przyjętych norm społecznych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Lambadziara jest wolna i tańczy lambadę a jej plan dnia nie jest uzależniony od laktacji 😂 

chyba nie dajmy pieprzowi szanse niech napisze co sie dla niej kryje za tym. jakby bylo jak piszesz to by byl komplement a nie inwektywa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myślisz, że homofobowie chowają się ze strachem przed gejami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi