Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Będę oznaczać Filipa na wronkach ale nie piszcie znów że jest wredny w sensie byczy nie przypominaj od nowa waszej opinii. Nie ma takiej potrzebny nadawać na niego. Ja świadkiem nie byłam na oczy żeby był złym człowiekiem więc umywam ręce jak Piłat  

to poczytaj czasami u konkurencji to ten mily jegomosc pisze na twoj temat :D wysatrczy wpisac dalila :D 

ja np. czytalem ze nagrywalas jakies erotyczne filmiki ze swoim chlopem i jestes szmata dlatego woli czelsi i wiele innych :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

madry czlowiek od glupiego rozni sie tym ze ten pierwszy potrafi wyciagnac wnioski z czyjegos postepowania nawet jak tylko to obserwuje, a ten drugi nawet jak cos czasami go osobiscie dotknie to nawet wtedy nie umie albo liczy ze bedzie nastepnym razem inaczej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

to poczytaj czasami u konkurencji to ten mily jegomosc pisze na twoj temat :D wysatrczy wpisac dalila :D 

ja np. czytalem ze nagrywalas jakies erotyczne filmiki ze swoim chlopem i jestes szmata i wiele innych :D 

Wiem wiem :D wszystko miałam odniesione

krejzi wróć już idę go zglosic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Tez mysle, ze jesli Filip i Byczy nie maja odchylow tutaj to niech pisza. Moze to im pomoze psychicznie.

ze pieprz leczy dobrym slowem i modlitwwwa to sie nie dziwie ale ze ty wierzysz z leczenie slowem to mnie troche dziwi :D

ja nikomu nie zbaraniam pisac mnie denerwuje ze oni zglaszaja moje posty i dostaje jakies ostrzezenia :D albo ze blokuja. pisac ze moga co chca nawet o dzieciach ja tylko z deklem dyskutuje jak twierdzi ze jest normalny bo mam inne zdanie. niech se pisze ale niech pozwwoli innym miec swoje zdanie, fiffi slynie z tego ze on lubi pisac co mysli ale inni nie moga bo placze ze go obrazaja. 

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Jego

Nie interesuje mnie co byczy tam pisze. Ale jak mówi że lubi czarny humor to raczej wie jaki to humor i jakie to zarty

nie nie wie co to czarny humor i ty tez nie wiesz w tym problem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sądzę że tyle już padło tutaj ostrzeżeń i dowodów na to jacy oni są że dalsze  pisanie w kółko o tym i tak nic nie da bo kto miał przejrzeć na oczy ten przejrzał.  Niektórzy muszą się po prostu na własnej skórze przekonać z kim mają do czynienia. A prawda jest też taka że niektórym takie patologiczne zachowania po prostu nie przeszkadzają bo mają inny próg tolerancji i dopóki ich bezpośrednio to nie dotknie będą ich bronić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

@KochamBabkęBożąpodobno się zastanawiałeś jakie mam stópki. Chyba fajne bo mam małe dłonie w sumie i stopy, rozmiar 37. Ale miewam okresy w życiu że kalecze stopy i ręce bo pamiętaj że jestem psychiczna to wtedy już nie są takie fajne 😘

@KochamBabkęBożą

Słitaśne stópki ma ;)

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@libed

Możesz pisać wolniej? Ja pisze z telefonu nawet nie widzę co pisałeś i odpisuje ci jakieś głupoty. Skoro nie wie to nie wie. Ale nie wmawiaj mi że ja nie wiem dobrze? Poza tym że lubię ten humor nic więcej nie pisałam:) A Ty zamierzasz stwierdzac fakt że jestem debilem bo nie wiem jaki to humor?

8 minut temu, Grouchy napisał(a):

@KochamBabkęBożą

Słitaśne stópki ma ;)

A czego ja nie mam słitaśnego. Tylko język rynsztokowy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale dlaczego wy się teraz prujecie ja nie mówię że wy klamiecie i Filipek was nie wyzywał czy nie obrażał. Przecież nie powiedziałam nigdzie że mówicie nieprawdę. Ja po prostu jestem taka że przyjmuje do wiadomości ale nie będę mówić na niego że jest wredny tylko dlatego że ktoś mi tak napisał. Trochę rozsądku, każdy musi mieć swój rozum 

A byczy zgłoszony 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A czego ja nie mam słitaśnego. Tylko język rynsztokowy :D

Na szczęście nie traktujesz słów na k czy ch jak przecinków, więc da się znieść. A autentycznie słyszałem raz dwóch dresików jak dyskutowali idąc i dosłownie co drugie słowo to k..wa - na prawdę zrozumiałem co to znaczy, jak uszy więdną.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, libed napisał(a):

madry czlowiek od glupiego rozni sie tym ze ten pierwszy potrafi wyciagnac wnioski z czyjegos postepowania nawet jak tylko to obserwuje, a ten drugi nawet jak cos czasami go osobiscie dotknie to nawet wtedy nie umie albo liczy ze bedzie nastepnym razem inaczej. 

To obserwuje no ok. Ale ja obserwuje Filipa na nerwicy a na nerwicy jest przecież grzeczny nie miał dram i nie miał banow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem wam tak, ciężko o wiekszego psychola niepokojącego niz byczy. A konkurencja na Kafe jest naprawdę mocna😜

moim zdaniem to jest typ osoby który komuś może realnie wyrządzić krzywdę a potem w tv pytają o takich: gdzie byli sąsiedzi. Coś jak ten Pękalski. 
Zaznaczę ze nie jestem żadnym specjalista ;) 

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A Filipek napisał o nagrywaniu no bo ja sama gdzieś tu napisałam o tym, poza tym kto nigdy ani razu nie nagrywał niech pierwszy rzuci kamieniem. No dobra wiem że wy vanilla sky mieliście no ale nie wszyscy takie wyniki mieli tak xddddd

Filip cie obgadywał na Kafe, pisał coś o jakich seks filmikach .
I owszem wyłapał bana na nerwicy 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

To obserwuje no ok. Ale ja obserwuje Filipa na nerwicy a na nerwicy jest przecież grzeczny nie miał dram i nie miał banow

Oj to musiałaś przegapić jego występ jak chętnie powtarzał niezwykle "barwne" epitety byczego na temat wyglądu jednej z tutejszych użytkowniczek za co zresztą dostał bana czasowego chyba.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, ironella napisał(a):

Oj to musiałaś przegapić jego występ jak chętnie powtarzał te "barwne" epitety byczego na temat wyglądu jednej z tutejszych użytkowniczek za co zresztą dostał bana czasowego chyba.

Przecież całkiem niedawno miał tu na temacie wylew mowy miłości, ja byłam tutka itd ale nie tylko mnie sie oberwało,nerwicowcom również w tym Dalili we własnej osobie 😜

38 minut temu, Dalila_ napisał(a):

krejzi wróć już idę go zglosic

Haha. Miałam zajecia, nie boje sie pysznego zwłaszcza ze zazwyczaj po minucie jest kasowany 👏😜

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, pyszny napisał(a):

Badania byly ze ludzie lubiacy czarny humor sa pozytywni bo potrafia zle rzeczy w zart obrocic a ci ktorzy sie tym oburzaja sa zli bo projektuje to ze byli bybdo tego zdolni i sie boja i udaja oburzonych

Dobra ide jesc obiad

Ale ty nie jesteś ani inteligentny, ani pozytywny tylko zdrowo pojebany.

Tak, wiem, ten post zasługuje na bana, jak coś przyjmę go z pokora 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Ojej okej no to to był występ który przegapiłam. Mój błąd. A na kafe to miałam doniesione tylko o jednym topicu ale Filip tam nie napisał nic zlego o mnie

Byłaś bo cytował cie, gadalas z nim. Coś tam ze nie masz podjazdu do Klaudiusza a potem wielce przepraszał.
On tak zawsze - wyzywa bez powodu albo mu sie coś nie podoba i nie widzi ze zachowanie ludzi względem niego to reakcja na jego zachowania względem nich. a potem przeprasza i tak w kolo jak 6-latek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi