Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Kochana ja chodziłam na imprezy gdzie nie dość ze kobiety miały darmowy wstep, to jeszcze do godziny 22 browar za darmo a ty mi o jakichś pieczątkach 😀😅

IMG_3465.jpeg

Nadal są ze wstępem za darmo w niektórych miejscach do 22. Ale to nie były byle jakie pieczątki to takie ładne pieczątki były z orzelkiem i osp :D i tto 5 zł takie symboliczne taka skladeczka w podziękowaniu która potem strażacy mogli sobie przechlac 

:D

Oj szkoda szkoda i ogniska też byly

;////

Koniec bo depresja m ie weźmie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze odnosnie tego wyglądania młodo/sypania sie kobiet po 30 to tez zabawna wymianę widziałam - pod postem o Ana de Armas, ze jak ona to robi ma 35(?) lat i wyglada tak pięknie i młodo i komentarz, ze skad aż takie zdziwienie: Czy wy naprawdę sądzicie ze kobiety przekraczając magiczna granice 30 automatycznie przeistaczają sie w księcia Filipa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nadal są ze wstępem za darmo w niektórych miejscach do 22. Ale to nie były byle jakie pieczątki to takie ładne pieczątki były z orzelkiem i osp :D i tto 5 zł takie symboliczne taka skladeczka w podziękowaniu która potem strażacy mogli sobie przechlac 

:D

Oj szkoda szkoda i ogniska też byly

;////

Koniec bo depresja m ie weźmie 

Nic straconego teraz czas juwenaliów 😛

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Ha ha, pewnie liczyli na to, ze was upija i bedziecie latwiesze 😅

Pewnie taka była idea.

😀

ja te imprezę dobrze wspominam, bo poszłam tam ze skręcona kostka a wyszłam ze zdrowa 😅😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze odnosnie tego wyglądania młodo/sypania sie kobiet po 30 to tez zabawna wymianę widziałam - pod postem o Ana de Armas, ze jak ona to robi ma 35(?) lat i wyglada tak pięknie i młodo i komentarz, ze skad aż takie zdziwienie: Czy wy naprawdę sądzicie ze kobiety przekraczając magiczna granice 30 automatycznie przeistaczają sie w księcia Filipa?

Moze komentarze byly od mlodych ludzi, dla nich 30 to starosc.

Nic straconego teraz czas juwenaliów 😛

Pewnie taka była idea.

😀

ja te imprezę dobrze wspominam, bo poszłam tam ze skręcona kostka a wyszłam ze zdrowa 😅😂

Ciekawe co bylo w tym piwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, selenaciowy napisał(a):

a, nie zauważyłem :P 

Czyli nie taka potrzebna ta cała aktywność 😀

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Ciekawe co bylo w tym piwie.

Byłam już w takim stadium, ze chyba było ok ale jeszcze nie mogłam sie odważyć na nią stąpać, a tam sie odważyłam haha. Na drugi dzień już nie chodziłam w tych bandażach i normalnie już chodziłam nie kuśtykając 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak tylko odnosnie tej 30tki u kobiet...

Czyż to nie wspanialy wiek?Moj najlepszy.

Wkoncu wie się jaka fryzura najlepsza jaki styl ubioru....jaki facet😘

Przed 30 tka to jeszcze tak jakos się nie wiele o sobie wiedzialo i o tym czego się pragnie w życiu,co nam sie podoba najbardziej.No taka dojrzałość.Dobra juz nie nawijam,bo odbiegam od tematów głównych 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Przed 30 tka to jeszcze tak jakos się nie wiele o sobie wiedzialo i o tym czego się pragnie w życiu,co nam sie podoba najbardziej.No taka dojrzałość.Dobra juz nie nawijam,bo odbiegam od tematów głównych 😅

Tez tak miałam. 30 topka. Nieporównywalne do jakichś 20 gdzie wygladalam jak dziecko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Tutaj tematy są dowolne.

Tez uważam, że 30 to najlepszy wiek. Przynajmniej z tych, które do tej pory przeżyłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Tutaj tematy są dowolne.

Tez uważam, że 30 to najlepszy wiek. Przynajmniej z tych, które do tej pory przeżyłam.

Więcej tez jest o tyle fajne, ze z wiekiem ma sie coraz bardziej wyjebane a to jest wspaniałe uczucie 😀 tego etapu chyba nie da sie przeskoczyć ot tak

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Ten, który Ci zabiera tyle czasu na discordzie. Muszę się tam przejść żeby sprawdzić co się dzieje.

Hahaha jak mama na podwórko 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Więcej tez jest o tyle fajne, ze z wiekiem ma sie coraz bardziej wyjebane a to jest wspaniałe uczucie 😀 tego etapu chyba nie da sie przeskoczyć ot tak

Tak, czym człowiek starszy to mniej się przejmuje głupotami. Ale gdy się ma 30+ lat to jest się dodatkowo nadal młodym ciałem, potem nagle trzeba robić ćwiczenia na plecy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

fajne, ze z wiekiem ma sie coraz bardziej wyjebane

To co dopiero będzie przy 60tce😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi