Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

No i Japończycy tez maja świetne nawyki żywieniowe - nienajadanie sie do syta, ryby itd.

czarni tez długo wygladaja młodo, widziałam kiedys na kursie goscia, który wyglądał mi max na 40 lat (a bywam krytyczna jak widzicie 😀) a okazało sie ze ma ponad 50. Myslalam ze padnę trupem. Jedna czarna tez miałam tam te jakies 20 pare a wygladala na 16. I autentycznie ludzie jej tyle dawali, bo mowila, ze często ktos przychodził jakis kurier czy coś i pytali jej czy jest ktos dorosły w domu😀 i akurat jej w te anegdotę wierze haha

Wychodzi na to, ze tylko my sie szybko starzejemy. Choc w sumie Arabowie i ludzie zBliskiego Wschodu jeszcze szybciej sie starzeja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tyle ich tam grzeje słońce to powinno ich wysuszac. Moja siostra ogląda takie głupoty jak taniec z gwiazdami i mówiła że wygrał wcżoraj jakiś murzyn polak

Może post przerywany im spowalnia starzenie w afryce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Wychodzi na to, ze tylko my sie szybko starzejemy. Choc w sumie Arabowie i ludzie zBliskiego Wschodu jeszcze szybciej sie starzeja.

No może 😀 są te memy o polkach/ Rosjankach typu 20 lat - i super laska jakaś blondi vs 40 i taka stara babcia z chustka zawiązana pod broda 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No może 😀 są te memy o polkach/ Rosjankach typu 20 lat - i super laska jakaś blondi vs 40 i taka stara babcia z chustka zawiązana pod broda 😀

Nie widzialam takich memow, ale chyba az tak zle nie jest? Przynajmniej we wspolczesnych czasach.

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Mam hahaha 

IMG_3462.webp

aa.. ok :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość selenaciowy
39 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Boze ale ten temat sie rozruszał. Aż sie boje stanąć z @selenaciowy twarzą w twarz 😬

a to czemu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskoteki w remizach oj fajne sprawy szkoda że już na wymarciu. U nas dawali nam pieczateczki za darmo bo kasowali 5 zł od 00:00 do 1. Ochrona była do 3 i sobie jechali, bo potem weszły przepisy że musi być ochrona. A o 4 się lało po po mordzie Xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Dyskoteki w remizach oj fajne sprawy szkoda że już na wymarciu. U nas dawali nam pieczateczki za darmo bo kasowali 5 zł od 00:00 do 1. Ochrona była do 3 i sobie jechali, bo potem weszły przepisy że musi być ochrona. A o 4 się lało po po mordzie Xd

Kochana ja chodziłam na imprezy gdzie nie dość ze kobiety miały darmowy wstep, to jeszcze do godziny 22 browar za darmo a ty mi o jakichś pieczątkach 😀😅

IMG_3465.jpeg

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość selenaciowy
3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Cała aktywność masz chyba zasrana cała 😀😄

a, nie zauważyłem :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochana ja chodziłam na imprezy gdzie nie dość ze kobiety miały darmowy wstep, to jeszcze do godziny 22 browar za darmo a ty mi o jakichś pieczątkach 😀😅

IMG_3465.jpeg

Nadal są ze wstępem za darmo w niektórych miejscach do 22. Ale to nie były byle jakie pieczątki to takie ładne pieczątki były z orzelkiem i osp :D i tto 5 zł takie symboliczne taka skladeczka w podziękowaniu która potem strażacy mogli sobie przechlac 

:D

Oj szkoda szkoda i ogniska też byly

;////

Koniec bo depresja m ie weźmie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze odnosnie tego wyglądania młodo/sypania sie kobiet po 30 to tez zabawna wymianę widziałam - pod postem o Ana de Armas, ze jak ona to robi ma 35(?) lat i wyglada tak pięknie i młodo i komentarz, ze skad aż takie zdziwienie: Czy wy naprawdę sądzicie ze kobiety przekraczając magiczna granice 30 automatycznie przeistaczają sie w księcia Filipa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nadal są ze wstępem za darmo w niektórych miejscach do 22. Ale to nie były byle jakie pieczątki to takie ładne pieczątki były z orzelkiem i osp :D i tto 5 zł takie symboliczne taka skladeczka w podziękowaniu która potem strażacy mogli sobie przechlac 

:D

Oj szkoda szkoda i ogniska też byly

;////

Koniec bo depresja m ie weźmie 

Nic straconego teraz czas juwenaliów 😛

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Ha ha, pewnie liczyli na to, ze was upija i bedziecie latwiesze 😅

Pewnie taka była idea.

😀

ja te imprezę dobrze wspominam, bo poszłam tam ze skręcona kostka a wyszłam ze zdrowa 😅😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze odnosnie tego wyglądania młodo/sypania sie kobiet po 30 to tez zabawna wymianę widziałam - pod postem o Ana de Armas, ze jak ona to robi ma 35(?) lat i wyglada tak pięknie i młodo i komentarz, ze skad aż takie zdziwienie: Czy wy naprawdę sądzicie ze kobiety przekraczając magiczna granice 30 automatycznie przeistaczają sie w księcia Filipa?

Moze komentarze byly od mlodych ludzi, dla nich 30 to starosc.

Nic straconego teraz czas juwenaliów 😛

Pewnie taka była idea.

😀

ja te imprezę dobrze wspominam, bo poszłam tam ze skręcona kostka a wyszłam ze zdrowa 😅😂

Ciekawe co bylo w tym piwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, selenaciowy napisał(a):

a, nie zauważyłem :P 

Czyli nie taka potrzebna ta cała aktywność 😀

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Ciekawe co bylo w tym piwie.

Byłam już w takim stadium, ze chyba było ok ale jeszcze nie mogłam sie odważyć na nią stąpać, a tam sie odważyłam haha. Na drugi dzień już nie chodziłam w tych bandażach i normalnie już chodziłam nie kuśtykając 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi