Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

53 minuty temu, CHAD napisał(a):

Ależ się zdziwisz, kochanienka. :

Uspokój swój układ nerwowy

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, ja kiedyś ćpałem w Anglii, bo miałem za darmo od kolegów anglików, ale potem wchodziłem na neta i odpierdzielałem. 

Po alko miałem podobnie.

Dobrze, że udalo mi się rzucić picie alko i palenie, dragów też nie biorę, bo urwały mi się kontakty z ludźmi.

Za to rozmyślam, czy po powrocie do UK nie zacząć brać anty depresanty ssri (Citalopram brałem) i terapia. Męczą mnie od dawna złe wspomnienia z przeszłości, przez które łapie niezłą deprechę. Chcialbym być bardzo szczęśliwy, a stany depresyjne albo smutki to nic fajnego.

Dlatego lubię grać w gry, typu zabijanie smoków, bo wtedy nie myślę o pierdołach. Czytanie książek też jest fajne.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na trzeźwo jestem spoko, chociaż jak miałem 18 lat to fajna koleżanka mnie wyciągnęła na randkę, na fejsbuk mnie zarywała, była piękna i zgrabna, to poszliśmy na lyżwy, a ja potem ją zostawilem samą, bo miałem łyżwy niewygodne i nie lubilem jazdy, to potem jak poszedłem czekać na nią na zewnątrz, to ją jakieś chłopaki zaczęły podrywać ;/.

Potem mi inna koleżanka napisała, że na necie bylo foto jak jej chłopak trzyma ją za cycki i się cieszą oboje, i mnie to odrzuciło, że dziewczynę już ktoś dotykał, że dostałem ataku i pisałem jej, żeby spadała i w ogóle ;/. Bo ja tylko granie w gry w głowie.

Do tej pory jak o tym myślę, to mi niedobrze. Chciałbym przestać być gnoojem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, CHAD napisał(a):

ale laseczka, libed milcząco potwierdzi, bo się boi admina xD

o widze ze nawet ty moonie tu dolaczyles :D chyba dlugo nie zabawisz stawiam ze do pierwszego cpania :D

7 godzin temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

A śliwka i salix takie wygadane jesteście na srafe, to napiszcie tutaj o mnie, tak jak tam, obraźliwe teksty, hahah. Oo jaki ja fałszywy jestem, a wy ważne osobistości, hahah. Szlachta z arystokrackich sfer, haha. 

jestes falszywy i podly udajesz milego czasami ale jestes jedna z najpodlejszych osob na tamtym forum i pozbawiony calkowicie empatii nie wiem co cie dziwi to powinno byc oczywiste dla ciebie. radosc czerpiesz glownie z tego ze zablokujesz innym pisanie na pol dnia to jedyne co cie cieszy jak sie wszyscy denerwuja. 

7 godzin temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

libed mnie obgadywał pare tygodni temu w Poznajmy się jaki to jestem wredny schizol fałszywy i w ogóle i tak nastawia ludzi przeciwko mnie, pyszny wpadł i podobnie. Też wymyśla bajeczki i mnie obgaduję, kiedy ja nic nikomu tutaj nie robię.

napisanie ci ze jestes podly to nie obgadywanie 

teraz myslasz jak 10 latek chcesz sprowokowac wszystkich zeby pisali co o tobie mysla bo myslisz ze jak pozglaszasz ich to oni znikna zostaniesz ty i w swojej podlosci znowu bedziesz sie cieszyl ze ich nie ma. to twoj cel pozbyc sie innych ktorych nie lubisz bo myslisz jak dziecko 10 letnie. 

a jak nie idzie po twojej mysli to ci puszczaja nerwy i wyzywasz wszystkich ktorzy pracuja, normalnei sie zachowuje itd. albo blokujesz tematy udajac ze to nie ty ale twoje podszywy sa tak dziecinne ze kazdy i tak wie ze to ty bo tylko ty masz umysl dziecka. 

zbliza sie koniec tego forum skoro i sernik i tirowiec i moon tu przyszli. uwazajcie ludzi co wrzucacie do netu jak nie chcecie zeby paradowali z waszymi gebami przez kolejna dekade albo dwie albo mieli nicki o waszych danych osobowych. 

shadow_no udzielił ostrzeżenia libed za tę odpowiedź

Prośba o rozwiązywanie personalnych zatargów na pw/poza tym forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce mi się czytać tego bełkotu, liberdowsky. Szkoda moich oczu. Piszesz bez polskiej ortografii i interpunkcji. 

ty się od zawsze mnie czepiałeś i w sumie to nie wiem o co ci chodzi, ale nie mam zamiaru wdawać się z tobą w dyskusję. Gram w grę. 

Żegnaj 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Melodiaa napisał(a):

Nie daj się prowokować tylko zgłaszaj :D

nie pisz mu takich rzeczy on jest w stanie zglosic tysiac postow nie nadaza tych zgloszen czytac. 

on mysli jak dziecko podsuwasz mu pomysly na dodanie pracy wszystkim. on dobrze wie jak sie zglasza bo juz sie zalil na kafe ze zglasza wszystkich a bana nie maja. 

przekonaj go raczej do leczenia a nie utwierdzaj w jego urojeniach ze caly swiat go atakuje to wyswiadczysz mu przysluge i innym tez. 

6 godzin temu, seleneles napisał(a):

Wy tak naprawdę? Jakby mi ktoś zrobił aferę o szampon, to szkoda mi by było tego człowieka, ale zaraz bym o nim zapomniał. Niech sobie pisze co chce, po co się tym przejmować? libed jest kimś z rodziny? Cenisz jego zdanie?

rozmawiasz z osoba ktora ma stwierdzona schizofrenie i od dekady nie bierze lekow. 

prawda jest taka ze smialem sie ze ktos kupuje za 200 zl szampon DLATEGO ze reklamuja go na instagramie dziewoje pokazujace du.py i cycki i tyle. 

ogolnie smieje sie z wszystkiego co znane z tego ze pochodzi z instagrama z ludzi tez. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

nie pisz mu takich rzeczy on jest w stanie zglosic tysiac postow nie nadaza tych zgloszen czytac. 

on mysli jak dziecko podsuwasz mu pomysly na dodanie pracy wszystkim. on dobrze wie jak sie zglasza bo juz sie zalil na kafe ze zglasza wszystkich a bana nie maja. 

przekonaj go raczej do leczenia a nie utwierdzaj w jego urojeniach ze caly swiat go atakuje to wyswiadczysz mu przysluge i innym tez. 

rozmawiasz z osoba ktora ma stwierdzona schizofrenie i od dekady nie bierze lekow. 

prawda jest taka ze smialem sie ze ktos kupuje za 200 zl szampon DLATEGO ze reklamuja go na instagramie dziewoje pokazujace du.py i cycki i tyle. 

ogolnie smieje sie z wszystkiego co znane z tego ze pochodzi z instagrama z ludzi tez. 

Sama nie wiem, co mam o nim myśleć. Nie znam go zbytnio i nie śledziłam wszystkich jego postów. Także... Nie mam pojęcia. Nie mam zdania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@shadow_noi nie rozwiązuje żadnych zatargów ja nie gadam ze schizofrenikami co najwyżej im tłumaczę dlaczego wspomine osoby im coś napisały jeśli zapomniały albo udają że nie wiedzą bo nie widzę sensu rozmowy z kimś kto żyje w alternatywnej rzeczywistosci i przecież wiadomo że ja mu nie wytłumacze że coś jest tylkio urojeniem ew. tłumaczę zdrowym albo tym którzy nie wypierają choroby  w tym przypadku melodii że jej metody nie mają sensu i jaki będzie efekt tego bo przez dekadę już wszystko było przerabiane i jak ktoś się nie leczy i udaje sprytnego to efekt będzie zawsze taki sam skoro powiela to co robiono już wiele razy.

jutro wejdzie będzie miał inna fazę choroby i ją zwyzywa za to że pracuje i jest niewolnikiem. dopóki robicie co chce i podsuwacie mu pomysly żeby zgłaszać innych on własnie tak będzie robił. jak zrobicie coś nie po jego myśli to pokaże swoje rpawdziwe oblicze o którym pisałem to nie żaden konflikt bo jakby to uznać za konflikt to ona ma konflikt z całym otaczającym światem a te rzeczy o których pisze że inni wymyślili to on sam je pisał, nie wiem dlaczego ale to są powielane historie,  które sam opowiadał, więc jak pisze że ktoś wymyślił i napisanie że coś sam pisał to nie żaden konflikt.

pojdzie na inne forum i będzie was wyzywał jak to czynił wczoraj a później tu wróci i napisze że gdzie indziej go atakują. 

na razie znalazł sobie alternatywe klaudii i już ma fantazje że sie z dalia umowi wiec jest "grzeczny" problem będzie jak dalia mu kiedyś powie ze jednak nie beda mieli razem dzieci albo ma brzydkie stopy :D

tyle ode mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Luz libed tutaj nikt się nie wyzywa więc oni się zanudzą i pójdą xd

zobaczysz że będzie inaczej będzie cię nękał i o tobie pisał wszędzie a jak wszedzie go wyproszą to pójdzie na to coś co nazywa wlasnym forum i bedzie gadal sam z soba ze bedzie mial z toba dzieci albo wymysli sobie ze cos robicie razem. 

analogicvznie jak tirowiec ktory wczoraj juz opisywal innym podobnym sobie ze jakas laska niezorientowana do niego napisal ze ma nadzieje ze nie zgrubła od czasu jak tu wstawiala foto itd. jakby to przeczytała co o niej pisał to by wiedział że to niebezpieczny typ. napisanie tego to nie zaden konflikt tylko stwierdzenia faktu ta chora laska(przynajmniej tirowiec pisal ze na cos chora) nawet nie wie że to specyficzny typ. wczoraj pol nocy pisal co by z nia robil ale przez admina musi poczekac do maja :D

waszego kolega admina nie wiem ktorego ciagle wyzywa ze ma chad bo mu napisal to podobno, zeby sie z tego nie śmial bo on jest chory i nic smiesznego w tej chorobie nie ma  i jedzie po nim a wy sie cackacie z nimi jak z jajkiem. jeszcze mu podpowiedzcie zeby innych zglaszal :D 

wejdzicie czasami - zwłaszcza ty bo jestes moim zdaniem naiwna jak dziecko - i zobaczcie co o was pisza zwlaszcza w nocy to zrozumiecie ze blizsze inteerakcje z nimi to nic dobrego, elcia wam moze powiedziec jak to sie moze pozniej skonczyc i nikt by nie byl szczesliwy jakby ktos tapetowal internet zdjeciami waszego dziecka waszymi danymi osobowymi etc. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

43 minuty temu, libed napisał(a):

Każdy może zgłaszać a administracja to ocenia. Od tego też jest tutaj aby reagować. Jeżeli nawet zgłosi tysiąc postów (w co nie wierzę) to też podejmą odpowiednie działania gdy będą nie uzasadnione. 

Do leczenia nikogo się nie zmusi a schizofrenii póki co nie widzę. 

Edytowane przez Melodiaa

Powracam z piekła...

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no już powoli się odpala bo mu sie nie spodobalo ze mu ktos przypomnial prawde za chwile bedzie wyzywanie od polakow robakow, niewolnikow pracujacych etc. i że caly swiat go atakuje. 

i nie wiem czy sie umowisz przypominam ci co pisales a nie co sie stanie w rzeczywistosci pisalem do niej zeby uwazala a nie ze to nastapi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi