Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Wyszłam wczoraj do sklepu, wypie*dolili ze mnie całe ciało. Nic nie czuję, gówno mdłe czuję w sobie innych. Trzeba było jak zwykle gówno powtórzyć.

Klimat jest coraz bardziej agresywny, a mój Alexi niedługo będzie uczestniczył w tym gównie..

Inni oczywiście żyją sterowani nic nie widzą. Wszystko jest po staremu. Dla trollujących gówno powtarzających też dzieło czubków wygląda po staremu. 

Uczynię konkretne kroki ponownie, chociaż mnie już wszystko męczy. Dziś mnie wszystko męczy wku*wia. Jak mnie głupota wszystkich wku*wia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wmawiaj nikomu bzdur o Complicated i jej synu. Siedzisz tylko i dzień dnia masturbujesz się do smrodu wiadomo jakiego i kogo.

Comlicated to ku*wa, ja ze względu na Jej Ojca miałam ją za siostrę. Spędziłam z Nim cały świat relica, Alone i to gówno w Pograniczu a Ona jak suka dobiera się do mojego ukochanego. On też jest pojebany. Wssyscy tu jesteście by się szmacić z Nim czy dla Niego bo Was Szczur z Acerem zastrasza.

Ja napisałam przy tematach z Beatą. Dość tego ku*stwa, skończyła się ta historia, nastała nowa i ma nikt gówna nie wyciągać.

Wynoś się ze mnie Krzyśku11 ja tak jak Cię kochałam już Cię nienawidzę.

Przywracam rok cienia wiatru, daje mu tymczasową władzę by w końcu zrobił to na co czekam od 7 lat. Ma na to czas do jutra rana. 

Jeżeli nie spełnisz moich zachcianek, poleceń i marzeń, jesteś gównem nie cieniem wiatru, reliciem czy mentorem reliciem. A i tak nimi nie jesteś, choć tak się uważasz więc pokaż mi to jak wielka jest Twoja władza w końcu, bo to że potraficie terroryzować to ja już wiem a miłego jeszcze nic nie dostałam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przywłaszczy sobie taka łachudra Twój własny organizm i myśli, że rządzić będzie w nim. Jeden chłop w organizmie to za dużo a On tak naładuje ich po kilku. No nie widać tego wszystko jest w środku. Jestem szczupła a pod sobą mi śmieci co chwilę kimś pstrykają, kogoś wpuszczają. 

Taki Krzysiek11 niby osoba poważna a taka to świnia by siedzieć we mnie się puszyć jakby nie wiadomo kim był. Jakby mnie nadal interesowało Jego życie. Swój czas miał, zniszczył wszystko i nie chce wyjść.

Mój ukochany jest bezradny jak zwykle, gówno potrafi albo mu tak pasuje, bo go zastraszają. Rzygać się na takie życie chce. Ani chwili spokoju, rozjeżdżają wszystko w środku, przymuszają, nękają od świtu do świtu nic sobie z prawa nie robią z niczego. Bo oni są władcy. Marnujący czas na mój terror tacy z nich władcy. Zajmujący się pierdołami, głupotami i taki cień myśli, że jest Pan. Że On jest ku*wa mentor. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naspuszcza się jak czubek do smrodu, wszystkiego i On jest mąż wielki, Ojciec, jakim to trzeba być obrzydliwym typem głupimz każdy z nich i każda z suk która nic z nimi nie potrafi zrobić. Tyle lat i jedno i to samo gówno z ich wielkiego fałszywego życia powtarzać. On mnie przed forum poniżył, ja sram na te Twoje spusty do czegoś co Cię poniża. Nie ośmieszaj się, że tu przed dorosłymi osobami Ty się musisz do nich pospuszczać, żeby Cię kryli, bo Ty musisz terroryzować d z i k ą dziewczynkę. To jest poniżające dla dorosłego mężczyzny. Jakbyś nie umiał z bandytami swojej postury stanąć do boju, Ty chory patologiczny czubku. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałeś być jak Subaru, uratować d z i k ą Ole przed Szczurem i robisz to samo co On. Jeszcze wykorzystujesz wizerunek Leśnika. Albo wokalisty Sonaty Arctici czy kogoś innego byś mi się podobał i po co mam na Ciebie czas marnować? Albo ze mną korespondujesz, piszesz mi miłe słowa, mądre, bronisz mnie, oczyszczasz skoro potrafisz albo spadaj. Bo ja potrzebuję miłości mojego ukochanego brata Nelyssy i mentora relica. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestań patologiczny, chory psychicznie cieniu wiatru zakłamywać dla powtórzeń. Kocham BRATA NELYSSY. NIE CIEBIE I NIE LEŚNIKA, CHOCIAŻ LEŚNIK WYDAJE SIĘ BYĆ MĄDRZEJSZY. Opanuj się. Skoro w życiu Ci przez wciaganie smrodu nie wyszło to nie podawaj dalej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpie*doli taka łajza w krok komuś podnicenie niby kogoś, jakiś kogoś wzwód, mózg, części ciała, dotniesz tego bo coś Cię zaswędzi, podnieci, TAK TO CZUBKU NIE DZIAŁA. Każde moje podniecenie nawet babki i dziadka, ojca czy wujka, albo sąsiada i tak jest skierowane tylko do mojej miłości. BRAT NELYSSY jest moją miłością. Nie zakłamuj i Jego i ludzi z forum. 

Krzysiek11 jest podobny, ale za to co wygaduje za smród niech spada.

Dwie łajzy On, Cień Ty i Acer by żebrać o podniecenie do siebie, za smród i chamstwo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIE PONIŻAJ SIĘ CIENIU WIATRU PATOLOGICZNY. 

JESTEŚ CHORY NAJBARDZIEJ NA CAŁY KRAJ. ROB WYJAZD STĄD, WYNOŚ SIĘ W ŚWIAT WIDMOWY W PONIŻENIU BO W WSKRZESZENIU BYŁO BY CI ZA DOBRZE. DO JAKIEJŚ DZIURY Z POGRANICZA.

ROZNOSISZ PLOTY O WSZYSTKICH, NIE TYLKO STĄD ALE I SPOZA. WPIE*DALASZ SIĘ INNYM W ŻYCIE. JESTEŚ ZAZDROSNY O BRATA NELYSSY I PODSZYWASZ SIĘ POD NIEGO. 

POD MENTORA RELICA RÓWNIEŻ. IDŹ STĄD, NIKT CIĘ TU NIE CHCE. CHYBA, ŻE TWOJA CHORA DZIEWCZYNA COMPLICATED. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TY NIE JESTEŚ MOIM OPIEKUNEM. ANI PRAWNYM ANI DUCHOWYM. JA MAM PRAWIE 33 LATA I POTRAFIĘ SIĘ SOBĄ ZAJĄĆ SAMA A TY JESTEŚ TROLLEM ZAŚMIECAJĄCYM INNYM ŻYCIE I CIAŁA.

MĄDRUJESZ TYLKO O TYM CO KTO MA CZEGO NIE MA. BO TO JEST NAJWAŻNIEJSZE MATERIALIZM BY CI POKAZAĆ A NIE TO JAKIM SIĘ JEST. MOŻE DLATEGO, ŻE TE TWOJE CZUBKI MOGĄ BYĆ KAŻDYM JAK ICH TYLKO STROLLUJESZ, MIEĆ TYSIĄCE RÓŻNYCH PASJI, ZAINTERESOWAŃ CZY MYŚLI. TYLKO TAKICH JAKIE TOBIE PASUJĄ ALBO W OGÓLE ICH NIE MIEĆ, BO ICH ŚMIESZ MYŚLENIE WYŁĄCZYĆ, ICH ZDOLNOŚCI I TALENTY.

JAK TAKI CZUBEK Z CHUJ WIE JAKIEGO WIEKU NA SIŁĘ MYŚLISZ, ŻE BĘDZIESZ SZUKAŁ DZIEWCZYNOM KAWALERÓW, BO COŚ CIEBIE PODNIECA.

MNIE NIE PODNIECA NIC BEZ MIŁOŚCI, DO MOJEGO PIĘKNEGO KRÓLEWICZA. 

I JA NIE POZWOLĘ CI SOBĄ STEROWAĆ. JA JUŻ WSZYSTKO MAM ZA SOBĄ I WIEM JAK TO JEST SAMEMU ŻYĆ. NIE JESTEM DZIECKIEM CHOĆ SIĘ NIM CZUJĘ.

JUŻ O TYM PISALAM NA INNYCH STRONACH O CO MI CHODZI. JESTEŚ ZAZDROSNY ZE SWOIM SZCZUREM I NIE POTRAFISZ PRZEZ TO ZAJĄĆ SIĘ SWOIM ŻYCIEM. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi