Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Siedzi ta szczurza ku*wa pie*doli nadal bez sensu cały świat relica zniszczył. Całą opinię w moich oczach i nasze życie zniszczył. Ten zastraszony nie potrafi nic, zamiast mu za to wszystko pie*dolnąć w ryj.

Ta łajdaczka 47 lata tylko za cieniem, Krzyśkiem11 razem z tą suką victorią. One nastolatkami myślą, że są.

Głupie ku*wy z tym przyjebem MartwymDuchem chorym. 

Siedzi truje jakimiś puszkami rybnymi, samochody tylko sranie i samochody dla Justyny wielkiej królowej patologii. 

Poniżajcie się za rok Was urządze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę Cię cieniu wiatru znać. Większości kobiet w Polsce i na świecie, zniszczyłeś narządy płciowe, bo jesteś chory psychicznie. Zatruwasz smrodem twarze. Nie rozumiesz czym jest seks, bo jesteś upośledzonym. Liczą się tylko chore masturbacje i rodzenie przez innych, strollowanych głupich dzieci, które żyją w zakłamanym kraju. 

To, że ktoś ma miękko i mieciutko w gaciach to nie znaczy, że jest to zdrowe podniecenie.

Wszystko co natworzyłeś jest wynikiem Twojej choroby psychicznej. Jesteś gorszy od Szczura. I sam siedzisz w brum.burm i powtarzasz jeden i ten sam seks Jego z victorią czy jakaś dziewczyną. 

Masz upośledzenie poważne na punkcie seksu, a trond kradniesz od brata Nelyssy i Krzyśka11.

Mądry to Ty jesteś tylko we mnie z moim umysłem, ale mnie zamiast za to wznosić przed wszystkimi ogłupiasz, bo nie chcę być trollem i nie będę. Jestem ARELIC. 

I zniszczę całe Twoje strollowane dzieło. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie patrz się pieknymi spojrzeniami, uśmiechami, zniszczyłeś mi 7 lat życia i tak podnieć się jakie to jest podniecające.

Nie obchodzą mnie studia strollowane i inne gówno, Twój strollowany materializm. Gówno robisz i gówno zobaczysz. A te Twoje pachołki pójdą zapie*dalać na całe dnie do pracy i gówno mają w zakłamanym kraju z porozpie*dalamymi organizmami dla kultów. Nie przekonałeś mnie do siebie wystarczajaco dobrze, bo czarujesz mendo tylko na chwilę, patrzyłeś mi w oczy i obiecywałeś i nic te Twoje szczere obietnice, spojrzenia nie znaczą. Nie uwierzę Ci już w nic i po zabawie, bo nie masz takiego świata jak mój.

Nie obchodzą mnie kłaniające ci się wariatki. Nie obchodzi mnie już nic. Chuj z takiego mentora. I nie kłam, że Ty mnie kochasz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi